Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 321-340 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• OKA: Dzień 5

ackra - - Pytania

ee3f55f0e8085a5ad3177c4ff549ab9c.jpg

• Tak czy siak zanim zadacie pytanie powinniście się poważnie zastanowić nad tym czy odpowiedź jest oczywista, bo wprowadza się bałagan.

• Skojarzenia v. 0.3

ackra - - Spam

weekend

• Samo Zuo poniosło

• Cytat od cokolwiek: „jak nie wystartowałeś na uni 1 - to odpowiedź się nie liczy. I tyle. ” Do tego w DE bo pytanie tej daty dotyczyło. Oj nie wiem czy by się w ogóle ktoś znalazł.

• Cytat od john malkowitz007: „A jezeli czytasz to zrozum co inni pisza ” Cytat od john malkowitz007: „Nie wiem dlaczego ,ale po resecie serwera nie widze pytania i nie moge udzielic/zmienic odpowiedzi ” To ja też nie zrozumiałem do końca, Wyjaśnij mi po resecie jakiego serwera? Pytanie zostało zadane dzisiaj o 20:00. Reset serwera najbliższy po tej godzinie będzie o 3:00. Jak nie widzisz pytania to zmień przeglądarkę, albo wyczyść ciacha w obecnej.

• Cytat od john malkowitz007: „Zgodnie z regulaminem Konkursu , podpowiedzi , lub wskazywanie gdzie mozna znalesc odpowiedz na pytanie sa zabronione Wobec tego prosze prowadzacych ten Konkurs o wykluczenie tych graczy ,ktorzy lamia regulamin z konkursu i zablokowanie im dostepu do tego tematu Chyba ze konkurs ma przyjac taka sama forme co wybor'" Najlepszego " Gracza Unii 68 Pozdrawiam ” Pytania już ni ma i bydzie wiec odpowiedzi mogły się pojawić, przed zmianą pytania nikt nie sugerował.

• Cytat od powyginany drucik: „Możesz mnie nie obrażać? ” Nie, sama sobie taki nick sprawiłaś. Cytat od powyginany drucik: „Możesz robić tyle niszczeń i tyle moonów nowych ile chcesz. Możesz sobie wybudować Depozyt i zrobić mega ST na zakończenie gry z sojusznikami. Wszystkimi, bez znaczenia jak liczny masz sojusz. ” Ale to jest ustawka a nie normalna bitwa.

• Cytat od Toadie: „Kwestia jest tego typu, że da się w teorii zrobić więcej niż raz spadającego moona przy odpowiednio długo stacjonujących flotach. Wiadomo, że takie coś byłoby raczej możliwe tylko przy ustawkach, ” W teorii może 2 graczy lecieć ośmioma flotami a pytanie było ilu graczy a nie ile flot, więc ustawki wiadomo że nikt zdrowo myślący nie będzie brał pod uwagę. W normalnej walce według Zasad gry lot na drugiego moona jest abstrakcją. Cytat od powyginany drucik: „Można robić 1 + 4 + 4 …

• Cytat od john malkowitz007: „Dlaczego to pytanie zniklo , a pojawilo sie nowe ??? ” Bo dzisiaj Barbórka i się cuda dzieją.

• Cytat od Avinashi: „@buleon Wersja 7.2 a tam zapis: Usunięto błąd pozwalający na udział 6 graczy w łączonej obronie. ja to rozumiem tak, że nie można bronić w więcej niż 5! osób z głównym obrońcą, u którego jest starcie ” Chyba był błąd że 5 flot mogło lecieć na zatrzymaj bo tak nie powinno być. Floty lecące na księżyc spadały na planetę zawsze po jego zniszczeniu , to nie był błąd.

• Cytat od Avinashi: „a dlaczego 5 nie jest poprawną? pytanie było o max liczbę osób broniących ” Pytanie było ilu graczy może brać udział w obronie, obrońca i jego flota też bierze udział więc dlaczego ma się nie liczyć? Jego flota się nie wycofuje. Floty lecące na księżyc z misją zatrzymaj po jego zniszczeniu lądują na planecie. Maksymalnie 4 floty na planetę plus 4 floty na księżyc + obrońca to razem 9. Nie ma innej odpowiedzi. @Toadie ustalcie prawidłowe odpowiedzi przed wsatwianie pytania, bo…

• OKA: Dzień 4

ackra - - Pytania

uni 50

• Cytat od Hahohe: „Dzisiejsze pytanie jest skonstruowane tragicznie, bo są dwie prawidłowe odpowiedzi w zależności od tego, jak spojrzeć na mechanikę gry... ” Nie ma 2 prawidłowych wyraźnie jest napisane ilu maksymalnie. Chyba że liczysz że lecą mulciaki, ale to jest wbrew zasadom więc ta opcja nie dotyczy z pewnością pytania. Cytat od Aurora Borealis: „Sorry, a jakie było pytanie? ” OKA: Dzień 4

• OKA: Dzień 3

ackra - - Pytania

8 pozycja

• Za którym? za setnym razem może wejść?

• Ja robiłem skanowania falangą kilkanaście razy i nie zaliczyło.

• Ja zrobiłem 2 pierwsze zadania i mi oznaczyło ptaszkami że są zrobione a następne dwa mimo że zrobiłem są nadal do wykonania. Czy to mogę po jakimś czasie dopiero zrobić? Nie ma żadnej informacji.

• Cytat od I am back: „Tego pewnie ona sama nie zliczy ” Zapewniam Cię, że jakby chciała w kilka minut by policzyła. Statystyki to jej specjalność.

• Cytat od powyginany drucik: „Ile pytań dostał Art kim był. ” A to trzeba oszacować, wiedzieć czy zgadnąć?