Wyniki wyszukiwania 281-300 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Cytat od Hahohe: „Od kiedy pierwiastek z 25 to 6? ” Nie tak się liczy napisałem wyżej Cytat od ackra: „Nie dodaje co 2 poziomy astro kolejnego slotu, tylko wykładniczo: 1,2,4,9,16, 25, 36 ”
Dlaczego teraz trzeba klikać 2 razy w pole wyboru ilości statków żeby można było coś wpisać? Znów coś zepsuli? I jak wpiszę ilość nie podświetla się przycisk Dalej trzeba gdzieś kliknąć żeby się podświetlił. Cytat od ^BrzydaI^: „wiesz ciagle wydawalo mi sie ze wysylalem 7 ekspedycji gdy mialem 25 lvl astro przy 27 powinienem moc wyslac 1 wiecej co daje 8+ item? =10 ” Nie dodaje co 2 poziomy astro kolejnego slotu, tylko wykładniczo: 1,2,4,9,16, 25, 36
Cytat od buleon: „Zaproponuj jakieś pytanie może ” 1. Podaj dokładny czas zniknięcia zniszczonego księżyca. 2. Czy można włączyć urlop podczas misji zatrzymaj od innego gracza? 3. Czy w przypadku gdy leci na planetę transport od innego gracza planeta zostanie przeniesiona na inną pozycję?
Cytat od powyginany drucik: „Pytanie powinno sprawdzać wiedzę a nie domyślać się co autor miał na myśli. ” Jaką wiedzę? Wygooglowaną? Gdyby pytania miały sprawdzać wiedzę byłyby takie na które nie ma odpowiedzi ani wujek google ani nie ma ich na forum.
Cytat od kasai: „A w jakim celu trzeba uzyc zapisu rzymskiego? Ogame wyszlo w czasach "terazniejszych", wiec prosze nie udziwiac. ” A to nie jest odpowiedź na pytanie. Filmy też nie były produkowane w starożytności, to jak najbardziej czasy współczesne.
Cytat od Toadie: „odpowiedź ma zawierać tylko 4 cyfry składające się na jeden rok i kompletnie nic więcej. ” Wiem że się czepiam, ale gwoli ścisłości. Jak ktoś napisze rok w zapisie rzymskim i nie będzie cyfr to będzie jednoznaczne czy odrzucone? (Przypomnę, że filmach onegdaj rok wydania był tak przedstawiany)
Ok, może źle zrozumiałem, czyli piąty jest pierwszym w tym przypadku zamiast pierwszego. Ale może to zapobiegnie jutrzejszym problemom jak ktoś już wcześniej odbierze.
Cytat od magneto_one: „niestety pojawia się pierwszy pkt. którego nie dam rady zrealizować ” Cytat od smoki: „Drodzy Gracze, w dniach 10-16.12.2020, przedmioty Import / Eksport będzie można nabyć 6 razy dziennie. Wasz OGame.pl Team ”
Prędzej, Ile ST na swoim koncie maj a wszyscy administratorzy gry w historii polskiego Ogame. To pytanie do oszacowanie, tolerancja +/- 10 szt. daje 3 pkt, 20 szt. 2 pkt., 30 szt 1 pkt
Cytat od buleon: „Geolog jest kupną opcją, natomiast wybór klasy za pierwszym razem już nie. To w opisie klasy jest zysk sprzężony z opcją premium ” Tyle że bezpłatny wybór klasy był dostępny przy zupełnie innych profitach dla tych klas, gdzieś już wcześniej pisałem że skoro tak pozmieniali klasy powinni z ponownie umożliwić jednokrotną zmianę klasy bez opłaty. Ale to już zupełnie inny temat.
Cytat od Muniek: „Nie prawda. Nie powinien dawac dla wszystkich klas. ” To proponuję, żeby w sklepach dawali Tobie nadgryzione bułki a wszystkim innym całe za tą samą cenę.