Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 281-300 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Wersja 7.x - dyskusja

ackra - - Porozmawiajmy o OGame

Cytat od Hahohe: „Od kiedy pierwiastek z 25 to 6? ” Nie tak się liczy napisałem wyżej Cytat od ackra: „Nie dodaje co 2 poziomy astro kolejnego slotu, tylko wykładniczo: 1,2,4,9,16, 25, 36 ”

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od zefir: „Od astro 25 możesz wysyłać 5 slotów. ” Nieprawda, można już 6 slotów od astro na 25

• OKA: Dzień 10

ackra - - Pytania

520

• Wersja 7.x - dyskusja

Dlaczego teraz trzeba klikać 2 razy w pole wyboru ilości statków żeby można było coś wpisać? Znów coś zepsuli? I jak wpiszę ilość nie podświetla się przycisk Dalej trzeba gdzieś kliknąć żeby się podświetlił. Cytat od ^BrzydaI^: „wiesz ciagle wydawalo mi sie ze wysylalem 7 ekspedycji gdy mialem 25 lvl astro przy 27 powinienem moc wyslac 1 wiecej co daje 8+ item? =10 ” Nie dodaje co 2 poziomy astro kolejnego slotu, tylko wykładniczo: 1,2,4,9,16, 25, 36

• OKA - Dyskusje

ackra - - OGame'owy Kalendarz Adwentowy

Cytat od buleon: „Zaproponuj jakieś pytanie może ” 1. Podaj dokładny czas zniknięcia zniszczonego księżyca. 2. Czy można włączyć urlop podczas misji zatrzymaj od innego gracza? 3. Czy w przypadku gdy leci na planetę transport od innego gracza planeta zostanie przeniesiona na inną pozycję?

• OKA - Dyskusje

ackra - - OGame'owy Kalendarz Adwentowy

Cytat od powyginany drucik: „Pytanie powinno sprawdzać wiedzę a nie domyślać się co autor miał na myśli. ” Jaką wiedzę? Wygooglowaną? Gdyby pytania miały sprawdzać wiedzę byłyby takie na które nie ma odpowiedzi ani wujek google ani nie ma ich na forum.

• Cytat od kasai: „A w jakim celu trzeba uzyc zapisu rzymskiego? Ogame wyszlo w czasach "terazniejszych", wiec prosze nie udziwiac. ” A to nie jest odpowiedź na pytanie. Filmy też nie były produkowane w starożytności, to jak najbardziej czasy współczesne.

• Cytat od Toadie: „odpowiedź ma zawierać tylko 4 cyfry składające się na jeden rok i kompletnie nic więcej. ” Wiem że się czepiam, ale gwoli ścisłości. Jak ktoś napisze rok w zapisie rzymskim i nie będzie cyfr to będzie jednoznaczne czy odrzucone? (Przypomnę, że filmach onegdaj rok wydania był tak przedstawiany)

• Ok, może źle zrozumiałem, czyli piąty jest pierwszym w tym przypadku zamiast pierwszego. Ale może to zapobiegnie jutrzejszym problemom jak ktoś już wcześniej odbierze.

• Cytat od magneto_one: „niestety pojawia się pierwszy pkt. którego nie dam rady zrealizować ” Cytat od smoki: „Drodzy Gracze, w dniach 10-16.12.2020, przedmioty Import / Eksport będzie można nabyć 6 razy dziennie. Wasz OGame.pl Team ”

• OKA: Dzień 9

ackra - - Pytania

2008

• Prędzej, Ile ST na swoim koncie maj a wszyscy administratorzy gry w historii polskiego Ogame. To pytanie do oszacowanie, tolerancja +/- 10 szt. daje 3 pkt, 20 szt. 2 pkt., 30 szt 1 pkt

• Skojarzenia v. 0.3

ackra - - Spam

teksańska

• Cytat od sanvean: „Jutro będzie zadanie "kup antymaterię"? ” Raczej wydaj 108k antymaterii na zakończenie badania

• OKA: Dzień 8

ackra - - Pytania

Cruella

• Supcio przepis wywalił z ostrzeżeniem dla mnie to wrzucam lekko zmodyfikowany IYS2eHC.jpg

• Gracze vs. Team - edycja VI

ackra - - Spam

398,99

• Cytat od buleon: „Geolog jest kupną opcją, natomiast wybór klasy za pierwszym razem już nie. To w opisie klasy jest zysk sprzężony z opcją premium ” Tyle że bezpłatny wybór klasy był dostępny przy zupełnie innych profitach dla tych klas, gdzieś już wcześniej pisałem że skoro tak pozmieniali klasy powinni z ponownie umożliwić jednokrotną zmianę klasy bez opłaty. Ale to już zupełnie inny temat.

• @powyginany drucik to nie propozycja tylko zgłoszenie błędu, i to dużego błędu

• Cytat od Muniek: „Nie prawda. Nie powinien dawac dla wszystkich klas. ” To proponuję, żeby w sklepach dawali Tobie nadgryzione bułki a wszystkim innym całe za tą samą cenę.