Wyniki wyszukiwania 261-280 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Cytat od Moczar: „i dezynfekować ” Niedługo będą odpowiednie okazje do tego @Bresia (L) nie jestem w temacie, ale z tego co się domyślam to również ode mnie kondolencje.
Cytat od powyginany drucik: „Nie trzeba było bo mogłeś dostać w event lub kupić na rynku jak jeszcze się dało. ” Na nowych uniach nie było rynku od początku, a o statkach w evencie nie słyszałem ani o stoczni w evencie czy do kupna na rynku.
Już kolega wyżej to napisał, nie wiem po co pod nim powtarzasz, tak jak napisałem nagród dodatkowych z 1 rundy by nie było a sloty ekspedycji bardzo przydatne.
Cytat od UKM-2: „przepadały ci tylko te pierwsze nagrody ” No ok, być może, ale jednak jakieś przepadały a one były istotne, przynajmniej dla mnie. Ja miałem wcześniej wykupionego za znalezioną anty geologa i admirała floty na 3 miesiące wic dokupiłem tylko trzech oficerów za 25k anty na tydzień.
Cytat od Apofis: „Przecież nie trzeba było kupować sztabu bo był w nagrodach. ” Był ale w I rundzie nie byłoby dodatkowych nagród za aktywny sztrab, w ogóle nie wystarczyłoby na wszystkie rundy aktywnego sztabu wię w ostatniej też by się nie otrzymało dodatkowych nagród.
Cytat od kasai: „Odpowiedź musiała zostać opóźniona ze względów logistycznych Ale już jest! ” Cytat od ackra: „program do zliczania banów pokazał wynik: ERROR ” Administrator Forum kasai:Wnioski wyciągnięte z rękawa ;)
Ja dziś strzeliłem tak jak wczoraj, nie mam zamiaru tracić czasu na szukanie czegokolwiek do tego konkursu. Najwięcej tego czasu straciłem dotychczas na bombkę.
Ok, już mi nic nie pisze, bo nie jestem na bieżąco z tymi nowościami z klas i tylko namieszam. Natomiast dzisiaj na pewni popsuli zakładkę wybierania statków i jest bardziej uciążliwe niż było jeszcze wczoraj.
Cytat od buleon: „A skąd Ci się w wykładniczej 2 wzięło między 1 a 4? ” A nie wiem , kombinowałem żeby było 6 slotów na 25 lvl astro, bo tyle chyba miałem przed tymi eventami i sztabem, ale może mi się coś faktycznie pochrzaniło.
Cytat od cokolwiek: „1. Sekunda udanego niszczenia. Chyba, że pytanie jest złe i chodziło ci o PORZUCENIE. Ale skoro proponujesz to jako pytanie precyzyjne ... nie popisałeś się, panie ” Tak, chodziło mi o porzucony (taki świecący na czerwono), źle sformułowałem na szybko. Miały być przykłady, to nie są oficjalne pytania konkursowe.