Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 261-280 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Moczar: „i dezynfekować ” Niedługo będą odpowiednie okazje do tego @Bresia (L) nie jestem w temacie, ale z tego co się domyślam to również ode mnie kondolencje.

• OKA: Dzień 14

ackra - - Pytania

14.03.2005.

• OKA - Dyskusje

ackra - - OGame'owy Kalendarz Adwentowy

Cytat od powyginany drucik: „Nie trzeba było bo mogłeś dostać w event lub kupić na rynku jak jeszcze się dało. ” Na nowych uniach nie było rynku od początku, a o statkach w evencie nie słyszałem ani o stoczni w evencie czy do kupna na rynku.

• OKA - Dyskusje

Pierwszy warunek, założenie konta na ogame, drugi wybudowanie stoczni itd. ...

• Cytat od arts: „co sie dzieje z nadwyżką trytu po ewencie. ” Zamienia się w trotyl i eksploduje

• Gratuluję pierwszego ST, zysk jest miły, szukaj dalej i czekam na kolejne dodatki do kopalni Obrońcy

• OKA: Dzień 13

ackra - - Pytania

Strata 5% floty lub więcej i jednocześnie ponad 150000 surowców przez agresora, musi być zbudowany dok kosmiczny na planecie na kordach startowych.

• Już kolega wyżej to napisał, nie wiem po co pod nim powtarzasz, tak jak napisałem nagród dodatkowych z 1 rundy by nie było a sloty ekspedycji bardzo przydatne.

• Cytat od UKM-2: „przepadały ci tylko te pierwsze nagrody ” No ok, być może, ale jednak jakieś przepadały a one były istotne, przynajmniej dla mnie. Ja miałem wcześniej wykupionego za znalezioną anty geologa i admirała floty na 3 miesiące wic dokupiłem tylko trzech oficerów za 25k anty na tydzień.

• Cytat od Apofis: „Przecież nie trzeba było kupować sztabu bo był w nagrodach. ” Był ale w I rundzie nie byłoby dodatkowych nagród za aktywny sztrab, w ogóle nie wystarczyłoby na wszystkie rundy aktywnego sztabu wię w ostatniej też by się nie otrzymało dodatkowych nagród.

• OKA: Dzień 12

ackra - - Pytania

7

• OKA - Dyskusje

Cytat od kasai: „Odpowiedź musiała zostać opóźniona ze względów logistycznych Ale już jest! ” Cytat od ackra: „program do zliczania banów pokazał wynik: ERROR ” Administrator Forum kasai:Wnioski wyciągnięte z rękawa ;)

• OKA - Dyskusje

Prędzej program do zliczania banów pokazał wynik: ERROR

• OKA - Dyskusje

Cytat od Mad Max Ufop U21: „Liczą ” Bany z ub. roku czy kto był najbliżej?

• OKA: Dzień 11

ackra - - Pytania

1:469:1-15 do 2:131:1-15

• OKA - Dyskusje

Ja dziś strzeliłem tak jak wczoraj, nie mam zamiaru tracić czasu na szukanie czegokolwiek do tego konkursu. Najwięcej tego czasu straciłem dotychczas na bombkę.

• Wersja 7.x - dyskusja

ackra - - Porozmawiajmy o OGame

Ok, już mi nic nie pisze, bo nie jestem na bieżąco z tymi nowościami z klas i tylko namieszam. Natomiast dzisiaj na pewni popsuli zakładkę wybierania statków i jest bardziej uciążliwe niż było jeszcze wczoraj.

• Wersja 7.x - dyskusja

Dobra, ok, chyba za odkrywcę jest slot więcej dlatego miałem 6. Czyli wykładniczo 1,4,9,16,25,36 standardowo plus bonusy.

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od buleon: „A skąd Ci się w wykładniczej 2 wzięło między 1 a 4? ” A nie wiem , kombinowałem żeby było 6 slotów na 25 lvl astro, bo tyle chyba miałem przed tymi eventami i sztabem, ale może mi się coś faktycznie pochrzaniło.

• OKA - Dyskusje

Cytat od cokolwiek: „1. Sekunda udanego niszczenia. Chyba, że pytanie jest złe i chodziło ci o PORZUCENIE. Ale skoro proponujesz to jako pytanie precyzyjne ... nie popisałeś się, panie ” Tak, chodziło mi o porzucony (taki świecący na czerwono), źle sformułowałem na szybko. Miały być przykłady, to nie są oficjalne pytania konkursowe.