Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 701-720 z 761.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
a to ja tez cos wstawie Kicki [LHiP] vs. Engineer Star [EME] ~ 71.2% Dnia 13-08-2019 11:00:16 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kicki [LHiP] ________________________________________________ Krążownik 1.300 _________________________________________ Obrońca Engineer Star [EME] ________________________________________________ Mały transporter 2.000 Krążownik 200 Satelita słoneczny 15 Lekkie działo laserowe 110 Ciężkie działo laserowe 20 Działo Gaussa 5 Działo jonowe 5 Mała powłoka och…
-
Dobry początek tygodnia, nie taki zły poniedziałek jak go malują Pozdro dla @thats, @Elmo i Kruk, @fafik666, @smitty1, @Quatermain i całego sojuszu LHiP Za Hefalumpy !!! Dnia 12-08-2019 07:55:21 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kicki [LHiP] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 10.047 Pancernik 550 Okręt wojenny 1.346 Krążownik 2.610 _________________________________________ Obrońca Gracz 1 [WEED] ________________________________________________ Duży tra…
-
Dawno mnie tu nie bylo Obrońca poszedłna urlop i nawet sie nie odezwal. No trudno, powodzenia w realu Pozdro dla @thats , @Elmo i Kruk, @Quatermain, @fafik666 @smitty1 i całego LHiP Za Hefalumpy !!! Dnia 10-08-2019 21:58:07 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kicki [LHiP] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 6.658 Ciężki myśliwiec 28 Krążownik 2.568 Okręt wojenny 1.346 Pancernik 195 _________________________________________ Obrońca ZA MAMY HAJS [RETRO] ___…
-
SKURCZYBYKI [SKB] 9025,3% vs Lamki Hefalumpy i Pijoki [LHiP] 0% Zakończona
Kicki - - Wojny Indus
PostNo, wreszcie się będzie coś działo bo już wczoraj miałem zwątpienie co do tej gry xD Wracamy do roboty. Graty pierwszego RW, szkoda że nie na naszą korzyść ale odrobimy ♂️ Powodzenia!!!
-
11# ukati [Mns] & Szmajek [LHiP] vs. JanusZZz [SKB] ~ 1024.77% TOP 1 ACS
Kicki - - Starcia Indus
PostGratulacje dla Was bo to pierwsze 1k% Przetapiac a obrońcy pakiecik xD
-
GKS [BLDR] vs. Elazul [LHiP] & #9 thats [LHiP] ~ 811.11% Obrona TOP 2 ACS
Kicki - - Starcia Indus
PostAle je..oooooooo aż mi domem zatrzeslo xD Tak to jest jak się ataków nie pilnuje. Graty panowie i przetapiac w opancerzenie
-
Drugie ST na tym graczu Pozdro dla @PCMF @thats @Elmo i Kruk i całego sojuszu LHiP ZA HEFALUMPY !!! Dnia 31-07-2019 15:04:16 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kicki [LHiP] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.211 Okręt wojenny 1.000 Pancernik 80 Krążownik 953 Sonda szpiegowska 3 _________________________________________ Obrońca Okrasin [Br Deu] ________________________________________________ Mały transporter 82 Duży transporter 46 Lekki myśliwiec 1.21…
-
Witam Na tego Pana latałem juz od 2 tygodni i tyle co przepaliłem dexu to glowa boli xD Obrońca pomimo tego ze mial moona caly czas latal na stacjonuj miedzy planetami i zawsze fs'a odbierał, lecz ostatnio poczuł sie zbyt pewnie i bez podziału floty zaczał latac z atakami na jakes tam farmingi. Byłoby juz wczoraj to starcie ale stwierdziłem ze jednak jestem zbyt pazerny na zysk i musiałem dospawac rekinow xD Pozdro dla @Elmo i Kruk @thats i całego sojuszu LHiP Za Hefalumpy !!! Dnia 30-07-2019 18…
-
Widmo [LHiP] & Nikomu Nie Oddam [SKB] #21 vs. Iron Mike [RETRO] ~ 861.62% TOP 1 ACS
Kicki - - Starcia Indus
PostFala uderzeniowa dotarła aż na moje planety i prawie mi kopalnie zawalilo xD Graty i Przetapiaj
-
Drugi poranek i znow to samo śniadanie w postaci STejka Pozdro dla @thats , @Elmo i Kruk i całego LHiP Za HEFALUMPY !!! Dnia 24-07-2019 09:58:41 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kicki [LHiP] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.116 Mały transporter 121 Okręt wojenny 351 Pancernik 45 Krążownik 303 _________________________________________ Obrońca Vice Pandora [RBL] ________________________________________________ Duży transporter 76 Lekki myśliwiec 1.2…