Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 621-640 z 761.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Na tego Pana to już poszły miliony dexu, a dopiero dzisiaj się udało. Obrońca ładnie pogratulowal, złomu nie zebrał i zapowiedział odbudowę więc z całego serduszka życzę SZO Pozdro @Poka_Bydlaka, @Kot na Kacu, @thats, @KrzysDRJ, @Quatermain, @ukati i cała reszta pijaczyn z M-W jak i nie #32 Dnia 17-10-2019 16:36:58 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kicki [M-W] ________________________________________________ Krążownik 8.792 Okręt wojenny 4.606 Pancernik 7.889 ______________________…
-
I dzisiejsze prawie ST ale niestety nie starczylo xD Kicki [M-W] vs. Noobes ~ 558.49% Dnia 17-10-2019 06:09:44 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kicki [M-W] ________________________________________________ Pancernik 7.918 _________________________________________ Obrońca Noobes ________________________________________________ Mały transporter 16 Duży transporter 100 Lekki myśliwiec 2.907 Ciężki myśliwiec 42 Krążownik 1.214 Okręt wojenny 245 Recykler 98 Sonda szpiegowska 65 Bombowie…
-
@Kot na Kacu nadrabiam zaleglosci Kicki [M-W] vs. Sylwan [VSS] ~ 95.32% Dnia 16-10-2019 12:05:55 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kicki [M-W] ________________________________________________ Pancernik 7.918 _________________________________________ Obrońca Sylwan [VSS] ________________________________________________ Mały transporter 1.079 Duży transporter 1.060 Lekki myśliwiec 348 Ciężki myśliwiec 22 Okręt wojenny 2 Recykler 16 Sonda szpiegowska 40 Wyrzutnia rakiet 4 Ciężkie dzia…
-
Cytat od Gnito: „jak zobaczyłem to ST to mi sie poprawiło Już myślałem że SR mnie pojechało całym sojuszem a tu prosze jezcze limfa. Gratuluje. I dzieki zarazem. teraz można wracać do żywych:D Szo nie będzie PS. stoi cywilnych jeszcze sporo. kto pierwszy ten leży:D ” Widzę że nie nacieszyłeś sie długo wolnością xD Graty ST
-
Kolega ma jakiegoś pecha na mnie Obrońca po starciu pogratulował więc życzę SZO Pozdro Dla @Poka_Bydlaka @Kot na Kacu, @KrzysDRJ, @thats, @Quatermain całego sojuszu M-W i reszty znajomków o których zapomniałem #31 Dnia 14-10-2019 20:59:02 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kicki [M-W] ________________________________________________ Krążownik 10.000 Okręt wojenny 4.653 Pancernik 7.000 _________________________________________ Obrońca fatality ________________________________________…
-
TOP 1 ACS 26#Ukati [Mns] & Daj falowac cyckom [Mns] & 30#Kicki [M-W] & mateuszgg [MINERS] vs. zeol [SKB] - 18579.47%
Kicki - - Starcia Indus
PostNo wreszcie moge sie wpisac Dzieki jeszcze raz Panowie za lot Teraz przetapiamy i lecimy dalej, milo widziec tego SKurczyByka w rekinach
-
@Kot na Kacu dzisiaj bez ST to przynajmiej tyle moge pokazac Kicki [M-W] vs. Sylwan [VSS] ~ 82.34% Dnia 11-10-2019 01:46:13 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kicki [M-W] ________________________________________________ Okręt wojenny 4.634 _________________________________________ Obrońca Sylwan [VSS] ________________________________________________ Mały transporter 768 Duży transporter 600 Lekki myśliwiec 1.403 Ciężki myśliwiec 11 Statek kolonizacyjny 2 Recykler 13 Sonda szpiegowsk…
-
Cytat od ...limfa...: „Gdzie takie cuda stoją? Ja od kilku dni nie znalazłem nic, słownie nic zysk kosmiczny! brawo! ” Teraz to juz nie stoi xD Ale znam Twój ból Cytat od Trampek88: „Zysk chyba rekordowy Nie wydaje mi się by to było top 3 bo mamy chyba 3 starcia powyżej 6k ale może któreś było acsem Tak czy siak gratulacje! ” Przeskoczylem 10 stron wstecz i nie znalazlem nic wiekszego zeby moje nie bylo TOP 3
-
Starcie miało wyglądać troszkę inaczej, lecz obrońca ku mojemu zdziwieniu zapomniał o FS'ie Więc zwykły bfs Pozdro dla @Kot na Kacu,(teraz twoja kolej) @KrzysDRJ, @Poka_Bydlaka, @thats, @smitty1, @ukati, @Quatermain i reszta znajomych o których pewnie zapomniałem i całe M-W #29 [ciach] Dnia 10-10-2019 00:53:40 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kicki [M-W] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 31.428 Krążownik 9.042 Okręt wojenny 4.634 Pancernik 5.925 Sond…
-
odrobione Kicki [M-W] vs. Emperor Archer ~ 388.7% Dnia 09-10-2019 01:27:15 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kicki [M-W] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 10.000 Okręt wojenny 4.670 Pancernik 4.953 _________________________________________ Obrońca Emperor Archer ________________________________________________ Duży transporter 76 Lekki myśliwiec 3.514 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 4 Okręt wojenny 435 Recykler 15 Bombowiec 103 Niszczyciel 132 Pancernik …
-
Kolejny dzień daje nam nowe szanse Od zysku końcowego trzeba odjąć 14kk na 575 rmp które w tego Pana wpakowałem STOP BUNKROM !!!! Pozdro @Kot na Kacu, @KrzysDRJ, @Poka_Bydlaka, @ukati, @Dominattor, @thats, @Quatermain wszystkich których zapomniałem i całe M-W #28 Dnia 08-10-2019 07:45:23 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kicki [M-W] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 20.000 Pancernik 4.935 Okręt wojenny 2.000 Krążownik 6.000 ___________________________…
-
ojjjj dawno mnie tu nie bylo Troche na minusie bo mnie ponioslo, kolega mnie przechytrzył xD Kicki [M-W] vs. boombell7 [TEREFERE] ~ 298.12% Dnia 07-10-2019 12:26:32 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kicki [M-W] ________________________________________________ Krążownik 6.272 Sonda szpiegowska 4 _________________________________________ Obrońca boombell7 [TEREFERE] ________________________________________________ Mały transporter 6.649 Duży transporter 12 Krążownik 112 Recykler 1.86…
-
Udany początek Tygodnia Małe rozbunkrowywanie :D #27 Pozdro dla @Kot na Kacu @KrzysDRJ, @Poka_Bydlaka, @Quatermain, @thats, @Dominattor, Całego sojuszu M-W i całej reszty o której zawsze zapominam Cytat od Kot na Kacu: „No i o to właśnie chodzi. Piękna sprawa. Znowu masz większy zysk ode mnie xdxdxd może już starczy tego twojego ekowania i zaczniesz latać częściej? ” No to proszę bardzo Dzięki za pozwolenie Cytat od Ukati: „spokojna twoja wykickana uczelnia zaliczona od jutra sie biore gratki i …
-
Weekend można zaliczyc do tych bardziej udanych @Kot na Kacu nie mogłem pozostać dłużny @ukati masz co gonic #26 Pozdro dla @KrzysDRJ, @Poka_Bydlaka, @Quatermain, @thats, @Dominattor, Całego sojuszu M-W i całej reszty o której zawsze zapominam :D Dnia 06-10-2019 13:17:13 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kicki [M-W] ________________________________________________ Pancernik 3.962 _________________________________________ Obrońca Prunio ______________________________________________…