Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 301-320 z 761.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• TOP 10 SOLO & ACS UNI INDUS

Kicki - - Starcia Indus

Aktualizacja 06.08.2020 17:06

• Ahhhh... ten Matrix Ostatnio sie rozszalal i wczoraj rano rozwalil moona koledze "Rahkoi'owi"wiec postanowilem pomoc ale niestety obsrał zbroję Zauważyłem że uciekł na 8g i tam zapewny wyslal FS'a a skoro siedział w nocy dzien wczesniej to teraz go nie bedzie wiec kolonia w us szybko moon ( Dziekuję @PaulVanDzik ) tp i gsy w locie. Poszedł skan bo w sumie wczesniej nie sprawdzałem czy ma tam obrone, flota na fs razem z dexem i miałem isc spac ale cos mnie zatrzyłamo i patrze a tam mi sie minutki…

• No i takie starcie to mi sie podoba, ustrzelic oszusta na taki zysk to tylko pogratulowac Przetapiaj

• no ten jest niezmordowany jak Matrix i tego typu gracze Graty

• nie ma to jak zejsc z urlopu i ustrzelic stejka Graty

• Graty @smitty1 teraz sie nie zatrzymuj i cisnij dalej

• Thats musisz sie odgryźć pewnemu panu Pozdro @Keisper @Kot na Kacu, @thats, @KrzysDRJ, @Fifi, @Poka Bydlaka Smierdziela, @ukati, @PaulVanDzik, @PER ASPERA AD ASTRA, @smitty1, @Inchangee, @dmx, @Elmo i Kruk, @Neferet #116 [url]https://www.youtube.com/watch?v=xu1zJ2Msfi0[/url] Dnia 01-08-2020 01:21:40 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kicki [Mns] ________________________________________________ Reaper 35.497 _________________________________________ Obrońca ATTILA [Ekonomy] _________…

• no jak na Ciebie to mega udane starcie xD Graty i przetapiaj

• Takie tam farmienie Pozdro @Keisper @Kot na Kacu, @thats, @KrzysDRJ, @Fifi, @Poka Bydlaka Smierdziela, @ukati, @PaulVanDzik, @PER ASPERA AD ASTRA, @smitty1, @Inchangee, @dmx, @Elmo i Kruk, @Neferet #115 youtu.be/LbUpPVOEkdA Dnia 30-07-2020 03:47:23 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kicki [Mns] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 1.030 _________________________________________ Obrońca Chief Trojan ________________________________________________ Duży tra…

• te niedobre piraty z ekspedycji nawet moony potrafią zdejmować Gratulacje ładnie lupnelo i ta ilość lm Obrońcy SZO bo fajny ludź z niego

• Fifi mam nadzieję że następnym razem się poprawisz Gratulacje i przetapiaj na zabaweczki

• dzik jest dziki, dzik jest zły, dzik ma bardzo ostre kły... No i niedźwiedź spotkał takiego dzika i niestety nie uciekł na drzewo Gratulacje potulny dziczku

• Cytat od Keisper: „To już jest stalking i na to jest paragraf A dla obrońcy SzO i uważaj na tego potwora z pierwszej pozycji ” tak jak keisper napisał. To już jest nękanie i bez echa to nie przejdzie xD Gratulacje

• i znów on Gratulacje i może zmień obiekt zainteresowań xD

• Taki mały,urodzinowy Pozdro @Keisper @Kot na Kacu, @thats, @KrzysDRJ, @Fifi, @Poka Bydlaka Smierdziela, @ukati, @PaulVanDzik, @PER ASPERA AD ASTRA, @smitty1, @Inchangee, @dmx, @Elmo i Kruk, @Neferet #114 [url]https://www.youtube.com/watch?v=F0Yx7_nzJc0[/url] Dnia 20-07-2020 01:10:02 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kicki [Mns] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca Hasik [LAPD] ___________________________…

• Wczoraj miałem ochotę kogoś sprzątnąć, na 1 ustawiłem parę kolonizatorów lecz żaden się nie udał i sam nie wiedziałem co zrobic. Stwierdziłem że ogarnę sobie lotke po 3 u kolegi w układzie i zobaczymy co się stanie. efekt widać poniżej Miało być TOP 2 SOLO ale ktoś mi sie w****ł i jest TOP 3 Tag nowy a nawyki te same Obrońca pogratulował, wrzucił urlop i prawdopodobnie już nie wróci, więc powodzenia w lepszym świecie bez Ogame Pozdro @Keisper @Kot na Kacu, @thats, @KrzysDRJ, @Fifi, @Poka Bydlaka…

• Dzik powiem Ci że to pięknie Ci wyszło no i jest TOP 1 SOLO myślę że na dłuuuuugi czas Bardzo dobrze że moja przepowiednia sie nie spełniła i miałeś ładny i przyjemny lot w układzie bez zbędnego męczenia sie Gratulacje i przetapiaj

• Starcie Cieszy bo lot przez dwie gale i czas dolotu ponad godzine, wiec ze to siadło to nawet ja jestem zaskoczony Pozdro @Keisper @Kot na Kacu, @thats, @KrzysDRJ, @Fifi, @Poka Bydlaka Smierdziela, @ukati, @PaulVanDzik, @PER ASPERA AD ASTRA, @smitty1, @Inchangee, @dmx, @Elmo i Kruk, @Neferet #112 [url]https://www.youtube.com/watch?v=r5-T4oOCLoM[/url] Dnia 18-07-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kicki [Mns] ________________________________________________ Pancernik 20.…

• @Kot na Kacu ja tez cos latam Kicki [Mns] vs. Polewit [Br Deu] ~ 620.03% Dnia 18-07-2020 13:57:01 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kicki [Mns] ________________________________________________ Reaper 35.669 _________________________________________ Obrońca Polewit [Br Deu] ________________________________________________ Mały transporter 2.000 Duży transporter 12.000 Satelita słoneczny 1.920 Crawler 800 Wyrzutnia rakiet 12.500 Lekkie działo laserowe 54.500 Ciężkie działo laserowe 1…

• Trzeba sobie odbic te stracone surowce Pozdro @Keisper @Kot na Kacu, @thats, @KrzysDRJ, @Fifi, @Poka Bydlaka Smierdziela, @ukati, @PaulVanDzik, @PER ASPERA AD ASTRA, @smitty1, @Inchangee, @dmx, @Elmo i Kruk, @Neferet #111 [url]https://www.youtube.com/w…C7uTJGahZ5Y&index=1[/url] Dnia 17-07-2020 22:32:24 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kicki [Mns] ________________________________________________ Pancernik 20.000 Pathfinder 21.598 _________________________________________ Obrońca Ad…