Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 761.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Szkoda że Jakubek, no ale Od paru dni ten Tag sojuszu po prawej to juz niestety tylko farmy Obrońcy SZO bo spoko gosciu Pozdro @KrzysDRJ @Keisper @Kot na Kacu, @thats, @Fifi, @Poka Bydlaka Smierdziela, @PaulVanDzik, @PER ASPERA AD ASTRA, @smitty1, @Inchangee, @dmx, @Elmo i Kruk, @Neferet @Marrcuss@Stachu Całe MNS, JELENIE i LHiP z Rosy wink.png biggrin.png #138 youtube.com/watch?v=EcEqcbk-hpQ Dnia 24-10-2020 21:57:00 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kicki [Mns] ___________________…
-
wieczorny farming Pozdro @KrzysDRJ @Keisper @Kot na Kacu, @thats, @Fifi, @Poka Bydlaka Smierdziela, @PaulVanDzik, @PER ASPERA AD ASTRA, @smitty1, @Inchangee, @dmx, @Elmo i Kruk, @Neferet @Marrcuss@Stachu Całe MNS, JELENIE i LHiP z Rosy #137 youtu.be/cz-U2MyyGw8 Dnia 19-10-2020 21:59:01 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kicki [Mns] ________________________________________________ Reaper 30.000 _________________________________________ Obrońca Geologist Corona [RDR] _________________…
-
Cytat od Lucyfer: „Cytat od new_mateuszgg: „"Odmieniamy forum, wstawiamy uczciwe starcia!!' Kolejne nocne polowanko pozdro JELENIE i ziomki z disco :papa ” Przestań ściemniać, ty ani nie latasz czysto, ani nie masz ziomków xD ” przeglądam to forum tylko dla Twoich postów xD Za każdym razem poprawisz mi humor Gratulacje starcia A obrońcy SZO
-
A tu takie dobijanie floty expedycyjnej na planecie Pozdro @KrzysDRJ @Keisper @Kot na Kacu, @thats, @Fifi, @Poka Bydlaka Smierdziela, @PaulVanDzik, @PER ASPERA AD ASTRA, @smitty1, @Inchangee, @dmx, @Elmo i Kruk, @Neferet @Marrcuss@Stachu Całe MNS, JELENIE i LHiP z Rosy wink.png biggrin.png #136 youtube.com/watch?v=MabgwHgZbx0 Dnia 16-10-2020 09:10:31 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kicki [Mns] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 5.316.600 Reaper 39.20…
-
Rano sie trochę zdziwiłem że kolega Jakubek przyprowadził flote do naszego wspólnego układu, a później o niej zapomniał i sobie poszedł z konta. Poniżej efekt Pozdro @KrzysDRJ @Keisper @Kot na Kacu, @thats, @Fifi, @Poka Bydlaka Smierdziela, @PaulVanDzik, @PER ASPERA AD ASTRA, @smitty1, @Inchangee, @dmx, @Elmo i Kruk, @Neferet @Marrcuss@Stachu Całe MNS, JELENIE i LHiP z Rosy wink.png biggrin.png #135 youtube.com/watch?v=9izDNVCI9As Dnia 16-10-2020 08:15:46 następujące floty spotkały się w walce: …
-
#131 Kicki [Mns] vs. Energetyk31 [LPR] ~ 105 191.41% TOP 2 SOLO / PB SOLO
Kicki - - Starcia Indus
PostCytat od Kot na Kacu: „zostawię sobie tu miejsce na wierszyk ale potrzebuje czteronatchnienia lub nawet i szescionatchnienia jeśli żona nie zorientuje się ale póki co ja tak mega graty. O recki się nie bój zawsze mam. No i zaraz moje wstawię dzięki tobie zrobione ” Obiecał A nie napisał, no zawiodłem się