Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
TOP 5 ACS: AmstelL [WINTER] & Ruda [WINTER] & ciamajdek [WINTER] vs. atas [SaS] ~ 687 169,51%
olszyn4 - - Starcia Libra
PostGraty ,elegancka ekipa zlomujaca, wszystko na miejscu, zysk miodzio, czego chcieć więcej prócz fotki cycków Rudej... Przetapiajcie ,bo jest co. Obrońcy Kilof i do odbudowy
-
Xbox [SITH] vs. KoloroweKredkii [SoT] - 11663.43% + Xbox [SITH] vs. KoloroweKredkii [SoT] - 3671.03%
olszyn4 - - Starcia Leda
PostJa pierdziele ,co jest z tym obrońcą nie tak ? Przynajmniej daje zarobić innym , Graty i przetopu
-
Cytat od Mordi: „Jak mi się podobają tacy goście "tu pusz a tu na pewno nie" Ale mniejsza o to. Graty Wanda organizacji. Graty Lucek pomysłu. Graty Killer chęci. Fajna, sojuszowa akcja. ” Spokojnie, nie poganiaj Tickety już poszly ,a Lucjan na bank zdążył się pożalić Adaniowi i Migotce Też mam swoje koneksje i słyszę to i owo . Jak sam Lucek mówił ,czas pokaże,a jak nie to ja Jeszcze raz graty Wandl i reszta bandy !
-
Graty Wandal ładnego i legalnego starcia, jak najbardziej Obrońcy Kilof i do odbudowy
-
Graty Panowie ,przetopu . A co to się Dziadzia stało,chyba pierwszy raz Cię w reckach widzę i mam nadzieję ostatni
-
Obrońca chyba przysnął, toteż trochę przyfarmilismy z @'nightmare'. Pozdro Sojusz i cale uni ! Dnia 12-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor olszyn3k [RiO] ________________________________________________ Okręt wojenny 45.555 Pancernik 20.122 Mały transporter 200.000 Sonda szpiegowska 5 _________________________________________ Obrońca Seti ________________________________________________ Mały transporter 44.000 Duży transporter 85.400 Lekki myśliwiec 8.382 Ciężki myśl…
-
Cytat od zieno: „Nie będę grał dalej. Wszystkich znajomych pozdrawiam. Wracam do reala. Kończe definitywnie z ogame. Podsumowując ogame to nie to samo co dobre kilka lat temu. Uni wymierają po 2-3 miesiącach. Wątpie, że wielu graczy doczeka do uni fusion. Na tym uni było/jest niewiele lotników, reszta liczyła na piratów z ekspedycji i niestety grają na UFSy. Ogólnie nudy i flaki z olejem. Over and out. ” tylko Cię proszę nie rób z siebie Pawle takiego klamczuszka jak Lucek i to na jego prośbę Mó…