Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 841-860 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• No mordeczko, jeden z pierwszych razy, kiedy naprawdę wykorzystałeś możliwości swoje i floty Piękne walnięcie, rządzisz jak nic nie wiem co mam Ci napisać odnośnie przetopu, top na wszystko po trochu z takim zyskiem magicznym Tyle kiedyś na obrońce polowałem, ale dobrze, przynajmniej w rodzinie zostało Ciśnij mordo dalej, dzięki za dedki, smiesznie wyglądam chyba koło Nazziora i Sarmika

• Huhuh to już Filip produkcji nie pilnuje nawet ? ;o Graty mordeczko, ładny plusik uzbierałeś w ten week Top na puchy i lecisz dalej

• I znowu magiczny duecik w akcji Tym razem trafiło się coś większego, znalazł Nicky, którego pozdrawiam z tego miejsca. Chciał lecieć, ale zanim się zdecydowaliśmy na lot przez galę, Nicky zaginął w akcji Pozdro standardowo dla AnT, Edola, Graviego, Memka, Jufy, Kutra, Uszata, Barego i Maria lamki P.S. Kuter kupi dex ! Cytat od Raven: „to byla pierwsza i ostatnia nocka zarwana dla ogame, nigdy wiecej no chyba ze znowu B-Sy beda staly pozdrowienia dla Sojuszu AnT, Buddy i Znajomkow ” Dnia 25-06-20…

• O wspólny lot na obrońcę, katowałem Raveniastego lenia już jakiś czas, dzisiaj uległ i dobrze zrobił wstawię mu za to wlocik w bunkier, bo jak wcześniej wspomniałem, to wielki leń Pozdrowienia dla AnTów, Edola, Graviego, Uszata, Barego, Skannera, Memka, Maria. Cytat od Raven: „dzieki Wujek za lot, gdyby nie Twoj zapal do gry to pewnie bym sie tej nocy wyspal standardowo pozdrowienia dla Sojuszu AnT, Buddy i Znajomkow ” Dnia 24-06-2017 XXXXX następujące floty spotkały się w walce: Agresor olszyn3…

• Znowu malizna, ale wstawiam Pozdrowienia dla AnT, Kutra, Graviego, Jufci, Szywro, Barego, Uszata i reszty bandy. Dnia 24-06-2017 XXXX następujące floty spotkały się w walce: Agresor olszyn3k [AnT] ________________________________________________ Krążownik 19.179 Sonda szpiegowska 6 _________________________________________ Obrońca Hammer [TEREFERE] ________________________________________________ Mały transporter 655 Duży transporter 6.426 Lekki myśliwiec 5.873 Ciężki myśliwiec 245 Krążownik 98 …

• Leć Adam, leeeećććććććććććć !!! A poważnie to dobrze widzieć, że ćwiczysz

• Toś teraz zaorał 50% proszę na matke, z resztą zrób co chcesz Poważnie to top na latajki, obrońcy jednak życzyłbym SzO, bo w porządku chłopaczek

• Dobrą masz nocną produkcje Wybacz heheh Czekam na Ciebie i zapraszam na kawke, tylko weź swoją kawe, wode i filiżanke SzO Knopers i do zobaczyska

• Oj musze przyznać, że wolałbym tego RW nie oglądać, co byś dłużej z nami został Nieodżałowana strata, tyle razy jak chciałem kończyc to mi pisałes zebym eko klepał, a sam co?? Kite zawinąłeś i kto mnie teraz bedzie bronił? Dzięki za wszystko na tym uni i oczywiście do zobaczenia na innym, a wiesz, że swój swojego zawsze znajdzie Powodzenia w realu !!!! P.S. Zła, przecież wiesz kto pewnie na koncie zasiądzie na 99% stawiam na OSAME hahaahah xD

• Witam po krótkiej przerwie, czas na wiele nie pozwala, ale jakaś tam drobnica się trafiła, będzie do rakiety dla Barego jak wróci mordeczka Pozdrowionka dla AnTów, Barego, Graviego, Uszata, Maria, Memka, Skannera i bandy z dawnego Xal [ciach] Dnia 18-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor olszyn3k [AnT] ________________________________________________ Krążownik 19.607 _________________________________________ Obrońca Knopers [B-S] _______________________________________…

• Graty Dziadzia, cieszy mnie ten link, chociaż gdzie indziej coś latasz lamo czekam na coś u nas, pozdro dla dobrej bandy z Xal !

• Podział i Raporty

olszyn4 - - DiD Quaoar

(Ukryta treść)15-06-2017 18:18:02 - olszyn3k [AnT] - 338.87% Olszyn3k [KIEPSCY] (Ukryta treść) 14-06-2017 19:07:19 - olszyn3k [AnT] - 160.15% Olszyn3k [KIEPSCY] (Ukryta treść) 16-06-2017 23:16:42 - olszyn3k [AnT] - 243.74% Olszyn3k [KIEPSCY] (Ukryta treść) (Ukryta treść) (Ukryta treść) (Ukryta treść) (Ukryta treść) 23-06-2017 21:08:18 - olszyn3k [AnT] - 590.02% Olszyn3k [KIEPSCY] (Ukryta treść) 23-06-2017 23:57:12 - olszyn3k [AnT] - 136.31% olszyn3k [KIEPSCY] (Ukryta treść) 24-06-2017 04:07:57 -…

• Gratki wariacie, siadło przesoczyście Obrońca po mału chyba zaczyna mierzyć w coś w stylu SITHowej ściany Top na recuchy i cisnij dalej

• Heheheheh takie wymuszone to pozdro Graciochy soczystego pierdyknięcia, takie zysk niejednemu się marzy top na recki i wio dalej z karawaną

• graty mordeczko, Tobie również się trafił soczysty ekowiec Top na więcej latajków i czekam na coś większego, a stać Cie na pewno ! Poszkodowanemu SzO. AVE N-A !

• Nasze Mini S&D

olszyn4 - - DiD Quaoar

Olszyn3k Atakuje na Transportuj [AnT] GG aktualnie nie mam Dokładna ilość jednostek bojowych : 153841 Lekkie Myśliwce: 117048 Ciężkie myśliwce: 253 Krążowniki: 11400 Okręt wojenny: 337 Bombowce : 3 Niszczyciele: Gwiazdy Śmierci: 10 Pancerniki: 24790

• aa jak skromnie się nic nie chwalił hehe Graty Raven, już nie mam szans Cie ścigać z flotką, top na kryjówki wszystko to może dam rade Obrońcy Szo.

• A pisałem, że to tylko kwestia czasu Gratki Acha, szczekacz w reckach zawsze spoko obrońcy kilof

• No Bary, gratulejszyn, elegancki procent, szkoda, że śmieciary nie zdążyły, coś w moim stylu :Dże na czas nie doleciałeś śmieciarami Odbierzesz co swoje na pewno, fruwaj dalej i dzięki za pozdrówki zią Ramkowi znowu SzO

• Ruda się zawsze czepi, to nasz wzór świętoszki, się nie czerwień A Tobie Edi graciochy jak najbardziej, tyle prób i nic, przyleci taki i z miejsca zabawe popsuje Top na eko.