Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 741-760 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Kiki: „Cytat od Mikus: „i tak całe życie na farcie hahaha Przetapiaj na latajki Azazelowi nie ma co życzyć SZO nie pierwszy raz w rakach, nie ostatni ” To tak jakbyś napisał ,,całe życie trenuje salto, żeby potem fartownie je zrobićto powinno być tak Cały czas siedzę na ogame, to nie muszę mieć farta żeby coś ustrzelić ” Kiki, tak trollujesz, że niedługo życie Ci zleci na pisaniu komentarzy Graty Majki, trenuj dalej
-
Słabo ale zawsze do przodu, a i okazja do pozdrowień jest. Pozdro Sojusz Dnia 29-11-2017 XXXXX następujące floty spotkały się w walce: Agresor olszyn3k [BLIZNIAK] ________________________________________________ Mały transporter 1.000 Lekki myśliwiec 15.600 Krążownik 1.850 Sonda szpiegowska 3 _________________________________________ Obrońca Dark Ice [THC] ________________________________________________ Mały transporter 101 Duży transporter 24 Lekki myśliwiec 53 Ciężki myśliwiec 423 Krążownik 4…
-
Szybki locik w US, obrońca zalogował chyba parenaście sekund po wlocie i skulał mi jakieś 600 reca, ale i tak nie ma tragedii. Pozdrowienia dla Bliźniaków, DjMatussa i Złej, dedykacja dla Skannera mojego wariata, co by się szybko odbudował. Obrońcy SzO, kulturalny chłopak z niego. Dnia 29-11-2017 XXXXX następujące floty spotkały się w walce: Agresor olszyn3k [BLIZNIAK] ________________________________________________ Okręt wojenny 107 Pancernik 993 Krążownik 2.487 _______________________________…
-
Cytat od unavit: „łobożę, zysk masakrator, wlot także i % też no i bliźniak w recach, super akcja! powiększaj stadko ” Hohohoh teraz super akcja, chyba kolega zapomniał jak do sojuszu nie tak dawno chciał Szybkiej odbudowy Łuki, mam nadzieję, że bedzie, a juz wiemy że Cie na to stać Agresorowi GZ, cos sie musi znaleźc jak OG jest całym życiem i sie siedzi 25/dobe
-
Chwilę mnie nie było, dzisiaj ściągam U i widzę przepiękną flotke, zaledwie 2 US obok mnie Poleciałem bez LM, w przeświadczeniu, że ich zamulanie może popsuć mi lot Pozdrowienia dla mordeczek z N-A, Szymona wariata, dla Bliźniaków z Wezn i Asi Dnia 26-11-2017 XXXX następujące floty spotkały się w walce: Agresor olszyn3k [N-A] ________________________________________________ Okręt wojenny 3.579 Pancernik 46.122 Krążownik 52.458 Mały transporter 64.148 Sonda szpiegowska 1 _________________________…
-
blokers [MAFIA] & Schan [MAFIA] & figiel [MAFIA] & Avinashi [MAFIA] & maniek0121 [MAFIA] vs. Malack [WINTER] ~ 821 417.59% TOP1 ACS!
olszyn4 - - Hall of Fame
PostCytat od Ruda: „Procent jest po prostu masakryczny jak na tak młode uni to jest po prostu nie do pomyślenia Starcie na pewno trafi do odpowiednich topek, bo w pełni na to zasługuje. Gratulacje dla ekipy złomującej, do trzech razy sztuka. Odpowiednie wnioski nie zostały wyciągnięte i o masz. Malacka zapewne odbudujemy jak tylko zechce. mamy też nadzieję, że zobaczymy go jeszcze w tym dziale nie raz. @olszyn4 ja wiem Misiek, że mocno za mną tęsknisz. Ale niestety mam złe wieści: obecnie to z wybor…
-
blokers [MAFIA] & Schan [MAFIA] & figiel [MAFIA] & Avinashi [MAFIA] & maniek0121 [MAFIA] vs. Malack [WINTER] ~ 821 417.59% TOP1 ACS!
olszyn4 - - Hall of Fame
PostAvinash, nie wiem co się stało na OG, ale ja i Jay właśnie bylismy zalogowani na Twoim koncie na forum Mogliśmy nawet posta edytować. Ten komentarz wyżej to ja napisałem sam nie wiem jak A co do starcia.... Dzięki Figiel za pozdrówki, Wielkie gratulacje ekipie remontowej, takie rzeczy codziennie się nie dzieją Panowie wielkie zmiany na Librze nastaną po tej akcji, czas teraz Rudą nauczyć NIE grania UFSem Cieszyłbym się z tego starcia, nawet gdybyście wyszli na minus. Malackiemu SzO, chciałem się…
-
Graty mordeczko, skubiesz i skubiesz, kąsasz jak tylko sie da top na więcej zabawek, bo jak widać, w każdej chwili mogą Ci się przydać
-
No przyznam bez bicia, że tego się nie spodziewałem Gz wielkie Ravciu i dzieki za specjal pozdrosy Nie codziennie się trafia top1 ACS i to na BSie Utarłeś im trochę nosa, wielkie szacun Bro A co do Kobry to zawsze to mówiłem, że chłopaczyna jest wporzo, to i się łądnie zachował, niczego innego się po Koberettim nie spodziewałem, także przetopu i odpowiedniu SzO, bawimy się dalej rybki
-
Hahah obibok, ale to żałosne było Hahaha Ty i Twoje ego w natarciu Wole byc jak to piszesz nielotem, niż wrzucac np SITHOM swoich kolegów do sojuszu, co by statusy mieć Upsss, a miałem nie pisać Widzę, że dalej żal Ci dupsko sciska, odpocznij lepiej, bo już i tak za duże śmiechy z Ciebie są wafelku Ty mój graty Ramcio, bo dajesz rade, nie to co ten płaczek obibok