Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od dziadek barezi: „Cytat od showtime: „ja na moje ripki panie kolego zbieralem 90dni z eko ” wywalilo mnie z kapci uni ma 62 dni,ale @showtime zbieral juz wczesniej MISZCZ nie klam Pinokio,bo Ci nochal z tych rozporkow wystaje SzO zgwalconemu ” chłopak ewidentnie wyczul ,że jakieś uni się kroi, no i zaczął zbierać wcześniej prawie miecha hahah Coraz śmieszniej tutaj ,to uni powinno się nazywać nie Sombrero tylko Hajsero Ale wlotu graty Adaś
-
Cytat od Rympalek_M: „Cytat od olszyn4: „Przyznaje ,że bardzo mnie zdziwił wynik konkursu ,prostując temat , nie sądziłem ,że tylu dobrych graczy może zagłosować na takiego puszera i multikonciarza jakim był jumek u nas na uni. Nie kojarzę ,żeby ktoś częściej siedział na banie . Przykre to bardzo mimo wszystko ,że ktokolwiek głosuje na takiego oszusta . Dzięki za konkurs . Pozdrawiam wszystkich ” Przyznaję, że mnie również zdziwił, ile Ty tu grasz, z 5lat ?Jakieś osiągnięcia poza tym, że już pra…
-
Cytat od jumek__: „Cytat od olszyn4: „Ty mnie w recki ? Okej ,pokaż jedno RW ,a jak nie ,to nie farmazon ,bo na tym Twoje życie jak widać polega Sam pisałem tickety za Twoje pusze i wysłałem Cię 3 razy na banana, o innych już nawet nie wspomnę Ty najlepszy graczu Na 10 uni? Hm ,ja wiem o jednym ,od około 2 lat . Także ,jak nie umiesz udowodnić tego co piszesz farmazonie ,to znikaj z powrotem na pręgierz Ja wyprosilem głosy ? Synu ,połowa ludzi , która na Ciebie głosuje ,jest z innych uni ,więc k…
-
No ładnie Byku, jakby to ciamek napisał, Przywaliłeś jak dzik w sosnę Przetapiaj i nie marudź , odbierzesz co Twoje. Moderator Neferet:Wulgaryzm
-
Ty mnie w recki ? Okej ,pokaż jedno RW ,a jak nie ,to nie farmazon ,bo na tym Twoje życie jak widać polega Sam pisałem tickety za Twoje pusze i wysłałem Cię 3 razy na banana, o innych już nawet nie wspomnę Ty najlepszy graczu Na 10 uni? Hm ,ja wiem o jednym ,od około 2 lat . Także ,jak nie umiesz udowodnić tego co piszesz farmazonie ,to znikaj z powrotem na pręgierz Ja wyprosilem głosy ? Synu ,połowa ludzi , która na Ciebie głosuje ,jest z innych uni ,więc kto tu kogo o głosy prosił ? Nie musiał…
-
Ale słabe to , anty-flociarze tracą floty na anty-obroncy i się zaczyna ,hipokryzja aż kipi ,zapomniał wół jak cielęciem był Adaś pokaż coś lepszego ,stać Cię ,dobrze pamiętam Pozdro
-
Styrtasiepali [WOWWW] & Kazzu [SUICIDE] & kakarotto [SUICIDE] vs. K PEX ~ 41871,77%
olszyn4 - - Starcia Mensa
PostGraty @gotYaaa , przetapiajcie Nie wiedziałem ,że w tych czasach jeszcze ktokolwiek wierzy w bunkry, a tu u was co chwilę to większe ST z bunkra ,jestem w szoku Pozdro ,dawajcie wincyj
-
Przyznaje ,że bardzo mnie zdziwił wynik konkursu ,prostując temat , nie sądziłem ,że tylu dobrych graczy może zagłosować na takiego puszera i multikonciarza jakim był jumek u nas na uni. Nie kojarzę ,żeby ktoś częściej siedział na banie . Przykre to bardzo mimo wszystko ,że ktokolwiek głosuje na takiego oszusta . Dzięki za konkurs . Pozdrawiam wszystkich
-
Pozdro sojusz i znajomi . Następny maluszek do kolekcji. Dnia 21-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor olszyn3k [RiO] ________________________________________________ Pancernik 10.000 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca Seti ________________________________________________ Mały transporter 2.101 Duży transporter 4.000 Lekki myśliwiec 3.406 Ciężki myśliwiec 265 Krążownik 626 Okręt wojenny 99 Statek kolonizacyjny 1 Sonda szpiegowska 9.56…
-
Cytat od podglaznik: „Co tu dużo mówić, czailiśmy się na kogo innego. Świadomie polecieliśmy na stratę, miało to ciut inaczej wyglądać ale nie znaliśmy techów atakiera które okazały się być mocniejsze niż zakładaliśmy. Podstawka idealnie wykonana bo obrońca opóźnił na 2 sekundy za zatrzymującą flotą zabrakło tylko trochę floty i recków W tej grze niestety rządzi kasa a nie skill więc gra się dla funu a nie zysku. Pomimo straty czuję się wygrany, MCL myślę też Serdecznie pozdrawiam atakującego i …