Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-48 z 48.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Hmm smierdzi mi to ustawką, za dużo zbiegów okoliczności z examem było. Ale cóż jak ktoś kończy grę to lepiej dać się zezłomować kumplowi niż oddać/sprzedać jakiejś lamie która rozbije flotę. Tylko dlaczego jedna z najaktywniejszych osób na uni z dnia na dzień postanowiła skończyć z nałogiem... Lot przez galę to szacun dodaj ile poszlo deu Rano widziałem jeszcze 500kk mety z tego
-
Lamki , lameczki U18
Postogame umarło po fuzji i wprowadzeniu anty
-
Lamki , lameczki U18
Postna u67 jesteśmy w sojuszu FUTURE z u18 jakoś się trzymamy w jednym soju ale to już gra starych pierników rekreacyjna: Hivision Inferno Kyn Łazik Reset Mardog Dragon220 Marcino jarwq Rahl Ksiendzu do tego jest Fanatyk który goni top górników a ja sobie pykam do tego na kassio
-
UF znowu nie przemyślane, gracze z Draco są na przegranej pozycji > dużo niższa liczba pkt. top1 Draco będzie tracił 100kk pkt do top1 po UF czyli strata nie możliwa do odrobienia. Można by połączyć w ten sposób: - capella+barym+io - gemini+hydra+jupi+leo - barym+capella+kassio - orion + jupi - coś tam by można wrzucić do andro np capelle unie które są podobne pod względem pkt, cep wymyślił łączenie u60 z draco
-
[AMD] The0ne vs dziadzia komornik [UnHell13] - 57723% - top 4 OgamePl/uni67
jarwq - - Hall of Fame
Postwszyscy tu tacy porządni, jestem ciekaw ilu z was by nie wykorzystało możliwości zysku 3kkk. wykorzystał szansę nie przekraczając regulaminu jak to niektóre osoby wypowiadające się negatywnie powyżej, ale myślą iż skoro nie dały się złapać to są czyste jak łza. nie znam T1 ale gratuluję i życzę powiększania floty
-
von eliminator i szu i GRAFF i olesniczanin i pokorny [NetWars] vs Blabla vel Dargoth [Nemezis], mietek i Wims i Jarecki [Templars], Bladeripper [DoF] - 114710,17% - TOP 3 OGAME.PL ACS - OBRONA
jarwq - - Hall of Fame
Postogromny szacun chłopaki za organizacje takiej akcji szczęka mi opadła jak czytałem opis i zobaczyłem screena z ataku O_O życzę obu stronom odbudowy i dalszej zabawy
-
gratuluję mrocznemu wlotu % i w ogóle uzależnienia czy może pasji do ogame obrońcy odwagi za brak fsa lub coś tam. nie ważne czy ustawka czy nie, osoby potępiające legalność tego starcia w życiu by nie zrobiło takiego % nawet na ustawce atakując DT więc ciiiisza jestem zaszczycony, że mając takiego sąsiada jeszcze coś u mnie lata;) mam nadzieje, iż MROCZNY ma chociaż czas na piwo z kumplami w życiu codziennym
-
u18 399
Postz czego ok 15% kont adminów (i)