Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 48.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ACS; lucky666 [ZLY SEN] vs Kel Thuzad i terry [PACZKA] - 1.069.695,84% + zbiórka TOP 1 ACS
jarwq - - Hall of Fame
PostW tym przypadku wszystkiego jest wuchta. Procent powala i tym bardziej cieszy oko gdy jest czyściutki. Brawo też za zebranie całego pzta. Luckiego zjadła rutyna pewnie. Chłopki wielki szacun.
-
Lamki , lameczki U18
PostParu jest porozrzucanych po różnych uniach. Po fuzji najwięcej było na u1 i u67 teraz to już raczej na emeryturach i wielkich nicków dawno nie ma. Grając jeszcze na u18 nie wiedziałem co to jest FS Ja mam swoje jedno konto jeszcze z u18 ze starego designu gdzie planety były ponad 300pól i tak dorobiłem się największej z terra lecz bez anty - 375
-
No przy 15lvl nad miałem wolniejsze pance w porównaniu do kr na 14 impulsie. Nie chce Cie drażnić bo beczka piwa czy perfum Tobie za prowadzenie tematu. Obiektywnie biorąc jak uznawanie nagród z SD ma się na świecie. Czy w innych krajach uznają/ nie uznają ? Logicznie skoro jakiś lvl został zrobiony (nielegalnie) wg regulaminu działu to kolejny poziom też jest nielegalny gdyż powstał na (nielegalnych) podwalinach/ ułatwieniach. Idąc dalej nagroda za SD to surka na nagrodę + natychmiastowe ukończ…
-
Jeżeli ktoś myśli, że na speedzie większym jest mniej pracy to jest w błędzie no chyba, że chodzi o top200 Wszystko trzeba robić częściej, spędzać więcej czasu na koncie. x1 a x2 = 2 kronie szybciej produkują się surowce, ale sąsiad też do Ciebie leci 2krotnie szybciej więc jakieś 4 krotnie większa szansa stracenia tego co masz. Na większym speedzie można dostać czapę siedząc przy kompie bo sąsiad leci do mnie nawet w 12 minut. Nigdy bym nie poszedł na x5 tam trzeba robić fsa idąc na klopa. Mam …
-
Zgadzam się z przedmówcą. Jęczycie wszyscy jak dziewice przed ... Widać, że przejmujecie się tylko pozycją w rankingu. UF jest aby ożywić grę bo u nas więcej jest pushówek niż aktywnych graczy. Mając acsa nie jest ciężko zdjąć flotę dwukrotnie większą kilkoma mniejszymi. Żaden flociarz nie powinien być zawiedziony z UF, a górnik cóż nie ma różnicy czy na niego poluje flota 10kk czy 20kk
-
Zakaveli, Siedem i NoName [D P] vs mr eko i Dejavu [CDnDR], Mroczny [BTC], znamek [ELITA] - 231087,61%
jarwq - - Hall of Fame
PostHmm starcie fajne ale mając na uwadze jak został spakowany jamnik w przeszłości przez swoich najlepszych kompanów którzy są zamieszani w atak jak i powrót gęsi to ciężko uwierzyć tylko w falangę bez żadnej pomocy. Nie od dziś wiadomo, że gdy o % lub zysk chodzi to na ogame nie ma postępowania moralnego szczególnie na tej uni wielokrotnie to już pokazywali. Układy układziki i całym życiem ogejm się staje. Jak zawsze za dużo zbiegów okoliczności Trzeba było poświecić gęsi i dać atakującym strzała …
-
ACS; knapik i GitKOles [BOS], obibok i Poranek Poety [HRB], DesertFox [EDT] vs mise i Id17 i SlodkaFuria i Eric Clapton i Spiele [CAZADOR] - 56410,05% ToP 1 ACS -Obrona
jarwq - - Hall of Fame
PostDziękuję za dedy pierdyknięcie pierwsza klasa teraz już wiem czemu mi stocznia zamuliła w południe takie młode uni a % nawet my nie prześcigniemy. zysk jest nie ważny ONLY 4fun chłopaki spawajcie bo ładne rzeczy wyprawiacie tu żałować mogą tylko ci którzy bali się dołączyć
-
Lamki , lameczki U18
PostO rany stiler wraca znudziło się na zusowskiej emeryturze Odnośnie huzara to na końcówce przed UF miał on top1 flotę na u18. Jak ktoś zainteresowany to mam konto do "oddania" na kassio top3 flot, brak acsu. Kilka osób gra łącznie ze mna na u67 ale nie polecam bo uni to sami puscherzy. Na u67 jest Fanatyk aktualnie top18 uni. Oraz Łazik Reset Kyn Hivision Mardog Marcino Rahl i ja lecz na tej uni to raczej od fsa do fsa niż granie.
-
Lamki , lameczki U18
PostGrają dalej na u67 w FUTURE oraz na innych uniach. Ja pykam na u67 oraz kassiopeia. Ciężko o starą gwardie. Ludzie rodziny zakładają i już nie mają czasu na grę jak za dzieciaka. Pozdrawiam
-
Nie sądziłem, że tak szybko padnie druga część floty. Jak się ma top1 w układzie to się nie zostawia bfsa. Szkoda mi Kacpra bo wkładał dużo serca w to konto, ale w ogame nie gra się sercem tylko rozumem kalkulując i latając. Zamiast zgłaszać do GO proponuję zapisać się na odwyk bo zapewne to jest powodem tego starcia. Jak spojrzałem w staty to myślałem , że Marcinowi ktoś podstawkę zrobił ZONK Gratuluję powiększenia TOP1 ST. ZX na tym koncie nie życzę szo bo to nierealne. Czas zmienić grę. Ja ta…
-
ZANIM NASTĘPNY GRACZ WIERZĄCY, iż amd gra uczciwie wpiszę swoje gratki to polecam lektórę: jamavisu wyjawia prawdę o układach Nie wiem czy to prawda bo przegrany zawsze ma chęć wylania łez i może naginać prawdę. Lecz sam fakt nie negowania przez zainteresowanych daje do myślenia, oraz komentarz T1 na temat brakującej surki w prowizji za cel. Cytat: „Mimo wszystko z tarczą, a nie na tarczy. Żegnajcie;) Hmmm… pierwotnie miałem przemilczeć sprawę i oddalić się na drugi plan kończąc swoja przygodę z…
-
SOLO; KochamKimusie [CLZ] vs zx12r [EMERYCI] - 21805,26% top 4 solo WOJNA WOJNA I PO WOJNIE!
jarwq - - Hall of Fame
PostGratuluję % ogromny. Zysk w rekordowych starciach jest drugorzędny jak wszyscy wiedzą. Tym bardziej na znienawidzonym graczu. Szkoda częsci konta hatea bo grać potrafił. Przeorał mnie kilka razy gęsiami lecąc przez gale, a ja mogłem tylko przyglądać się:P To jest sens gry w ogame złomowanie. Flociarzu ze złomu powstałeś i w złom się obrócisz Wiem, że żyłka skacze przy stracie 6kkk ale trochę ogłady to tylko gra. Skoro taka napinka jest tutaj to nie chciałbym was zdenerwować w realu. Nie obrażajm…