Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 272.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
poziomek ocenia kto jest dobry a kto nie , to jest dopiero ubaw
-
Bedzie juz ze 2 miesiace jak w rozmowie z milim, kiedy grubasek wrzucal na forum nowe steki, mili powiedzial ze ma swoje 5 minut, co nie zmienia faktu ze zrobi z niego milion %. To bylo oficjalne stanowisko, o czym grubasek wiedzial i nawet prowokowal, no bo jak to mozliwe zeby on z taka flota i w ogole poszedl na srubki, a jednak mamy to rw i mamy milion z grubego. To bylo prawdziwe polowanie! Coż tu wiecej dodac w dobie zalosnych bfsów Gratulacje fajnej akcji, bo troche wymagala, ale rezultat …
-
Hulk-Wita
^obserwator^ - - DiD U68
Postwlasnie pokazujesz jak jestes wychowany nie dosc ze masz charakter zebraka, to jeszcze jestes roszczeniowym zebrakiem no ale to nie do mnie tak, do mnie nie, no i juz mi sie nie podobasz kochaneczku ps wlasnie straciles szanse na darmowa surke za rok, no tak za rok to nie bedzie po tobie tutaj sladu
-
Hulk-Wita
^obserwator^ - - DiD U68
Postszczerze? to mi to fruwa czy jest na liscie czy nie jesli za rok bedziesz w tej grze aktywnie gral to obiecuje ze ci wysle tyle surki ze jej nie podzwigniesz, ale na ta chwile to cytujac klasyka "szkoda czasu i atłasu panie sobota"
-
Hulk-Wita
^obserwator^ - - DiD U68
Posthulk ty zebraku, wez sie za latanie a nie zebranie, wstyd i hanba ci uziel wyslal cisurke a nie ma go na liscie?! DLACZEGO pytam sie dlaczego???!!!
-
no mowilem ze bedzie mozna sie posmiac ile razy ja takie teksty slyszalem osobiscie mam pewne podejrzenia kto tam moze grac po przeczytaniu tego "straszonka" i po historii zlomow tego konta tym wieksze graty za baty
-
fajna akcja, brawo, zawsze warto docenic cos wiecej niz bfsa chocby i 10 miliardowego trzeba bylo zamiescic co tam wypisywal, zawsze warto sie posmiac, bo smiech to zdrowie
-
nie zaden ktos tylko Rocco ładny wlot, gratulacje dla agresorow oraz gratulacje dla obroncy za postawe, oby wiecej takich graczy
-
@Calipso wymien jakie handlowki topie czy tobie aby na pewno strop na leb sie nie zawalil?
-
Cytat od Wojownik Kajaczenko: „czyjś bład, czyjeś niedopatrzenie (przy okazji wtopa kasy), zyskiem dla kogos innego gratki ” selene, widzisz? bierz przyklad z sojusznika. mozna normalnie pogratulowac? mozna, czego i tobie zycze
-
Cytat od Selene: „Brawo! Piękna historia, wzruszyłam się ” a w ogole ja zrozumialas? bo ostatnio masz jakies klopoty z kojarzeniem zdaje sie znakomity zysk maniak znakomity, oby wiecej takich obroncy odbudowy zycze of kors