Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 168.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Rozpad Uniwersum Leda

keton - - DiD Leda

ja bym poszedl o krok dalej w rozkminie... skoro rynek mial 'wyrownac' ceny surowcow, i dostosowac przeliczniki do ujednoliconej sredniej cen narzucanych przez graczy to... a) gameforge nie wiedzial co robi b) wiedzial co robi i tym samym wyrownal dzialania / wydatki na gre osob grajacych eko / flota bo jakby tak trzezwo na to spojrzec to obnizyli flotowcom mozliwosc pozyskania deuteru na debilne i bezsensowne bfsy, a ekonomom dali mozliwosc dzialan w przypadku nie posiadania flot a i tak robien…

• Rozpad Uniwersum Leda

keton - - DiD Leda

@..Raven.. troche racji masz, ale blednie zakladasz ze OGame bylo, jest czy bedzie gra tylko dla flociarzy i zlomiarzy. kumam ze Ci sie to nie podoba co robia, ale ma to rece i nogi bo rownowazy gre miedzy ekonomami a wami. wy macie mozliwosc jednorazowych turbo strzalow, ekonomowie sobie trzepia te ekspy i tyle. zauwaz ze gra eko sprowadzala sie tylko i wylacznie do klepania budynkow w okreslonym schemacie, i ewentualnie handlu z graczami. teraz przynajmniej sa jakies mozliwosci zeby ciut bardz…

• Zmiana zużycia paliwa ?

keton - - DiD Leda

Cytat od arts: „Cytat od psycho: „@arts handlarza nie oddadza. uparli sie na niego, chociaz od 2 miesiecy cala spolecznosc krzyczy o ten temat. zapomnij ” Ja wiem że całościowo nie oddadzą ale może na ekspie. Nawet z mniejszą szansą trafienia. Fajnie by było ” to by bylo mega. raz na ruski rok trafic handlarza i zamienic ten zalegajacy metal zeby np astro wrzucic. @Art ponegocjuj z nami a potem firma. podnoszac satysfakcje graczy, podniesiesz jakosc rozrywki. sytuacja win-win dla wszystkich taka…

keton - - DiD Leda

@arts handlarza nie oddadza. uparli sie na niego, chociaz od 2 miesiecy cala spolecznosc krzyczy o ten temat. zapomnij

keton - - DiD Leda

no jak wy juz co nie ktorzy macie turbo recki na nn to musi byc dramat po calosci

keton - - DiD Leda

tez bym byl za, mimo ze klepie eko. mniej sie dzieje jak mniej latacie. ale akurat zgodze sie @Assur92 co to plakania o krysztal. jak wystawiam deuter 1:1 to jakos kupujesz Ty, i wszyscy. nie ma problemu ze zbytem po takich przelicznikach. najwyzej lezy pare godzin ale zawsze schodzi bo albo komus brakuje do badan, albo w koncu Ty to bierzesz. wiec wystawiaj normalnie krysztal, miej mniej deu, ale go miej. jak bedzie ankieta to zaglosuje po waszemu edit: bo jak mam Ci dac 1,8 deuteru za 1 kryszt…

• Rozpad Uniwersum Leda

keton - - DiD Leda

Cytat od KapitnChorazyTorpeda: „Cytat od ---Webber---: „Waterku, kupisz konto na innym uni, gdzie jest handlarz i będziesz zadowolony, albo ryneczek znów zbugują i będziesz dostawał 25kk krisu za 100k deu? kto wie! ” A co maja zrobic osoby, ktore nie poklonowaly sobie surowcow i chca grac dalej na Ledzie? ” Grac dalej.

• Cytat od wampek: „Obstawiam dzień przed świętami Bożego Narodzenia. ” Albo przed Wielkanoca

• Ok, nie chce mi sie przegladac postow Twoich. Jak nie kojarzysz to pewnie mi sie wkradl blad dotyczacy innej funkcjonalnosci. Dzieki za odpowiedz.

• Cytat od Art: „Cytat od LA PUTIN LABAMBA: „@Art czy bedzie handlarz na nowym uni ? ” Ma nie być ale się upewnię ” Duzo graczy twierdzi ze by zagralo, gdyby handlarz jednak byl. W tym i ja. Dlaczego tego nie bylo w ankiecie skoro mialo to byc konfigurowalne per universum?

• Cytat od dexPL: „Cytat od psycho: „Cytat od Czarna Owca: „... ” ... ” Każdy by chciał mieć 50% więcej każdego dnia zgadza się, zbieracz także dostaje trochę przyrostu (choćby także z większej liczby farmień) - ale to nie jest 50% d/d. Raz, że niskie poziomy kopalni tyle nie dadzą, dwa - odkrywca także trochę bonusu dostaje z pełzaczy, a trzy - zbieracz dostaje tylko przyrost od budowanych kopalni - a te buduje wolniej niż odkrywca. Więc z samego eko średnio zbieracz i odkrywca będą mieli mniej w…

• Cytat od Czarna Owca: „ Zakładając, że wybrałbym klasę zbieracza na Fenrirze (gdyby wtedy taka obcja była dostępna) uzyskałbym w bardzo optymistycznym wariancie dodatkowe 50% punktów wynikające z bonusów klasy, pełzaczy i dodatkowego zysku z farmingów. ” Nie prawda. Pominales w swojej rozkminie wzrost wykladniczy wynikajacy z faktu ze majac od pierwszego dnia + 50%, bedziesz sie rozwijal szybciej. Kazdego nastepnego dnia, bedziesz mial +50% wzgledem dnia poprzedniego. Musialbys sie troche w mate…

• dobra pamiec masz, ale po co wymyslac kolo na nowo

• szkoda.

• jest jakis soft do monitorowania i robienia statystyk z ekspedycji? bo czasem widze na forum ktos ladnie podsumowania wrzuca i az sie nie chce wierzyc ze recznie to robicie a google mi nic nie podpowiada

• nie wstyd Ci tak rozwalac uni? @abecaduo ucz sie jak sie buguje podglad. graty

• 500 za konto dac i sie chwalic na forum, no szacun

• Cytat od Muniek: „w regulaminie jest jasno napisane - jezeli zrabujesz od kogos zbugowane surowce masz nakaz je oddac na planete GO. Taki jest regulamin, potwierdził to GO. i co teraz miszczu ? bedziesz surke oddawał ” okresl ile i gdzie wydaje sie Ci ze zabawny jestes z takimi komentarzami, ale jesli GF nie dostarczy narzedzi do okreslenia tego kto ma dzis lewe surowce, to operatorzy nie maja najmniejszych szans doliczenia sie tego. kibicuje, na prawde mega, i pomoglbym mogac byc operatorem bo …

• zamiast latac z buddy to jakis lamusow bierzesz z gali co ich nie znasz bez urazy Shimano gratuluje

• Cytat od Winter: „bo zakładacie że to błąd a to wcale nie błąd i tak ma być jak by było inaczej byśmy dostali informacje przecież ” no to jazda z tematem jutro miliard gsow. obiecuje ze zrobie to lepiej od was bo juz mam skrypty i boty na to. jak ktos bedzie przez sekunde wyzej w statch floty to ja swoja podwoje dla pewnosci. mam wrazenie ze to 'rozmowa rekrutacyjna' kto lepiej programuje, heh