Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 564.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
no i jest radość. Piękny efekt. Obrońcy szo lub powodzenia w realu. Zysk super. No j opłaciło ci się czekać xd
-
gratulacje. Pięknie trafiłeś. I kawałek tortu zarobiłeś. I to ładnie zarobiłeś. Nie ma lipy xd
-
no lot dla zabawy. Jest okejka. Dobrze ze nie puściłem więcej floty bo dexu szkoda a rąk serio to tylko to mi zdążyło z expe wrócić. Akcja na szybko. Dobrze ze nie wspomniales k tym jak by zlamilismy z Kicajkiem. Bo ale to już tajemnica XDXD nie mniej jednak szo bo trzeba będzie ten złom jednak odzyskać No i dziękować bardzo za wspólny lot xd
-
Indus umie się bawić czyli nasze mini ST - Jeden próg 200% solo 400% acs
Kot na Kacu - - DiD Indus
Postw sumie trochę rozbijanie się ale czemu by nie xD Może mi wrócą chęci do gry o coś więcej @Kicki Kot na kacu [Mns] vs. Witas ~ 213.76% Dnia 15-07-2020 17:43:39 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kot na kacu [Mns] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.000.000 Okręt wojenny 111.111 _________________________________________ Obrońca Witas ________________________________________________ Duży transporter 52 Lekki myśliwiec 239 Satelita słoneczny 2.400 Crawler…
-
po pierwsze gratulacje chęci robienia czegokolwiek więcej niż fs. Teraz po kolei Jak jeszcze raz użyjesz tej czcionki to cie odwiedzę moimi stateczkami xd Dziękuję za pozdrowienia Nie pisz do mnie rano że mam iść spać tylko zrób dobra kawę Gratulacje obu atakierom współpracy i fajnego wyniku Miłego przekopu A obrońcy życzę szo. Aby jednak bylo. I fajna postawa wpisania się i pogratulowania.
-
#102 Kicki [Mns] & Bezgraniczna dal [Mns] & Kot na kacu [Mns] vs. StarMario [MINERS] ~ 1144.35%
Postczemu to ja zawsze mam największe straty? No nie może tak już być XDXD No cóż. . czekałem w nocy na ciebie... Wolales dać mi pospać k zrobić wieczorem.... Non cóż ... Następny wejdzie już bez problemh