Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 564.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
UNI 59
Kot na Kacu - - Wspominki
Posttak konto przepadło ale znalazłem gdzieś w archiwum pare wpisów z tamtych lat. RoA przeszło na fuzji ale beze mnie. Ja wybrałem już ścieżkę z u65i hanze
-
UNI 59
Postpierwszy sojusz nie pamiętam ale do fuzji grałem w RoA ram liderka była Mara, pamiętam też Archanioła Michala. Moje nicki to był fallen archange później zmieniony na mefisto2k7 i meffi
-
UNI 59
Postoczywiście. Moje pierwsze uni to było xd
-
Witam. Dawno mnie tu nie było. O ataku. Flota stała dość długo ale czekałem aż moja wróci z expe. Jeszcze kilka minut i obrońca by zdążył. nie mniej jednak udało się. Obrońcy szo szybkiego życzę. Pozdrowienia Oczywiście MNS @Keisper @thats @KrzysDRJ @Fifi @Poka Bydlaka Smierdziela @ukati @PaulVanDzik @Inchangee @dmx @PER ASPERA AD ASTRA jeśli zapomniałem kogoś to proszę wybaczyć @smitty1 widzisz do czego to doszło... Avocado dzięki za paliwo Oczywiście cała hanza z nekkara, kochane Pac misie. I …
-
gratulacje. A do tego latający blass to pasuje mi xD oby tak dalej. Gratulacje
-
cóż napisać mogę. Może najpierw gratulacje starcia. Po tym chętnie gratulacje złożę z decyzji o porzuceniu nałogu ogejma. Wszelkiego powodzenia w realnym zyciu. Dziękuję za wspólną grę. Mimo że więcej byłem na urlopie niż w grze ale długo pamiętać będę i czuje ze i tak się jeszcze spotkamy. Trzymaj się ciepło.