Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 564.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
tak w sumie śnieg pada. Myślę sobie fajnie tak szczypie... Więc czemu by i nie szczypnac coś z tego prawie martwego uni? Obrońcy szo. Pozdro @Keisper @Kicki, @thats, @Fifi, @Poka Bydlaka Smierdziela, @PaulVanDzik, @PER ASPERA AD ASTRA, @smitty1, @Inchangee, @dmx, @Neferet @Marrcuss @Stachu @Beljal Całe MNS Rafcia, Hanza z Nekkara. i miski z octans. Dnia 16-01-2021 14:24:25 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kot na kacu [Mns] ________________________________________________ Pancernik…
-
wpisywałem się Wam oddzielnie a tu wspólny lot. Ile mi trudu oszczedzacie pozwalając wpisać się razem xD A tak na poważnie już to gratuluje zgrania, planowania, działania no i wyniku. Siadło pięknie, cyferki jak w lotto więc jest wielki plus. Gratulacje. - Ps @Paskuda88 kicaj ma rację... Byliście w stanie lecz nie zorganizowalicie się na wspólne działania...
-
Indus umie się bawić czyli nasze mini ST - Jeden próg 200% solo 400% acs
Kot na Kacu - - DiD Indus
Post@Kicki może coś odświeżamy? Kot na kacu [Mns] vs. Commodore Pandora [LAPD] ~ 360.54% Dnia 11-11-2020 11:30:16 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kot na kacu [Mns] ________________________________________________ Pancernik 20.000 Duży transporter 5.000 _________________________________________ Obrońca Commodore Pandora [LAPD] ________________________________________________ Duży transporter 6.008 Wyrzutnia rakiet 1.464 Lekkie działo laserowe 2.863 Działo jonowe 2.842 Mała powłoka och…
-
ja tam w przepychanka chce sławnych udziału brać nie będę, jedynie mogę gratulować starcia bo jest czego gratulować, gratulować zysków i pięknych flot.
-
kicki kicki kicki.... Cóż powiedzieć... Na jaka kreatywność się wznieść co by jakaś pamiątkę pozostawić komentarzem, aby nie było to standardowe gratki, aby nie było standardowe szoszon obrońcy aby było dalej na kogo latać, aby nie robić setek co by Nefcia nie chciała mnie potraktować jak statki twoje obrońcę xdxd