Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 521-540 z 564.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Że się tak wyrażę... Mega wyrównana ta wojna xd
-
Indus umie się bawić czyli nasze mini ST - Jeden próg 200% solo 400% acs
Kot na Kacu - - DiD Indus
PostTo lecimy dalej. Ku radości lhip xd Pozdro dla znajomych Kot na kacu [LHiP] vs. slem [OKW] ~ 46.19% Dnia 16-08-2019 10:22:06 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kot na kacu [LHiP] ________________________________________________ Krążownik 709 _________________________________________ Obrońca slem [OKW] ________________________________________________ Duży transporter 42 Lekki myśliwiec 1.998 Ciężki myśliwiec 1 Recykler 2 Sonda szpiegowska 36 Satelita słoneczny 8 Wyrzutnia rakiet 159 …
-
Siemka. A tu niespodzianka. Meffi vel mefosto2k7 z tej strony. Teraz już jako kotek. Powrócił em do nałogu ogame. Ale już inne Unię mnie wzięły... Było ich kilka ale żadne tak długo jak 65... Hanza.. TaK to było coś.. Dalej mam jeszcze konto xd teraz jest już to nekkar po fuzjach. A hanza istnieje dalej. Tam na urlopie. Ale jeśli ktoś jeszcze żyje z tamtych czasów to na indusie jestem teraz. Kot na kacu. Ku pamięci wszystkich z u65
-
Indus umie się bawić czyli nasze mini ST - Jeden próg 200% solo 400% acs
Kot na Kacu - - DiD Indus
PostPozdro all pijaaacych lhip =center] Dnia 13-08-2019 19:07:18 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kot na kacu [LHiP] ________________________________________________ Bombowiec 401 _________________________________________ Obrońca Eagnauel [Handel] ________________________________________________ Mały transporter 13 Duży transporter 16 Ciężki myśliwiec 4 Okręt wojenny 77 Recykler 21 Sonda szpiegowska 22 Bombowiec 2 Pancernik 30 Wyrzutnia rakiet 1.121 Lekkie działo laserowe 253 Mała pow…
-
Mega gratulacje. Zysk super. Procent mega.
-
Gratulacje. Zysk nie aż taki duży ale radocha pewnie wielka