Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 481-500 z 564.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Indus umie się bawić czyli nasze mini ST - Jeden próg 200% solo 400% acs
Kot na Kacu - - DiD Indus
PostOdkujesz się w następnym
-
Gratulacje dla sojusznika z hanzy. Tyle lat tam byłem.. Teraz tylko wieczny urlop. Lecz pozdrawiam wszystkich. I zawsze serduszko na widok hanzy się cieszy. Kot vel meffi vel Mefisto2k7
-
Witam. Dziwna historia starcia. Mianowicie wczoraj powitalem nowego przeniesione go sąsiada w układzie więc trzeba było uciekać z Flota. A że i troszkę się wczoraj wypilo więc teleport nie poszedł gdzie trzeba. No ale cóż... Jakimś cudem FS zrobiony. Więc rano trzeba było przeszukać co jest w pobliżu. Były minutki... Ale co chwilę ktoś tam światełko zapalal... Pozdrowienia Wpierw @Kicki bo co ja mini st to ty st. Ciekawe co teraz zrobisz hehehe. Cały sojusz M-W oraz dawne LHiP, także obecne LHiP…
-
PostNo jo no zacne zyski zacne gratulować. Ale Lancera to byłem pewien że Twój sojusznik zdejmie mając go pod nosem...
-
PostDawno nic nie wstawiłem hehehe U mnie mini a u kickiego pełne st. Pozdro dla sojuszu całego, @Kicki dajesz. pozdro @Mefist Kot na kacu style Kot na kacu [M-W] vs. znaju [R_R] ~ 138.2% Dnia 05-10-2019 11:38:11 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kot na kacu [M-W] ________________________________________________ Krążownik 3.000 Pancernik 445 _________________________________________ Obrońca znaju [R_R] ________________________________________________ Duży transporter 52 Lekki myśliwiec…
-
PostW sumie nic ciekawego ale aby odświeżyć. Ciekawostka. Wystratowalem jako na normalnego gracza a w trakcie lotu zmienił się w idlaczka Kot na kacu style Kot na kacu [M-W] vs. Xukazu [Pht] ~ 91.15% Dnia 03-10-2019 11:04:10 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kot na kacu [M-W] ________________________________________________ Bombowiec 1.544 _________________________________________ Obrońca Xukazu [Pht] ________________________________________________ Duży transporter 190 Lekki myśliwiec…
-
PostNo to jedziemy dalej. Pozdro dla znajomych. Więc kot na kacu style Kot na kacu [M-W] vs. Jen ~ 335.15% Dnia 02-10-2019 10:00:44 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kot na kacu [M-W] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 5.239 Krążownik 10.452 Okręt wojenny 307 Bombowiec 2.586 Pancernik 454 _________________________________________ Obrońca Jen ________________________________________________ Duży transporter 30 Lekki myśliwiec 1.963 Ciężki myśliwiec 63 Krążo…
-
PostKicki i mefi macie coś do wrzucenia? Kot na kacu [M-W] vs. Czar Quasar ~ 96.31% Kot na kacu style Dnia 29-09-2019 12:28:36 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kot na kacu [M-W] ________________________________________________ Duży transporter 100 Bombowiec 760 _________________________________________ Obrońca Czar Quasar ________________________________________________ Mały transporter 100 Duży transporter 96 Lekki myśliwiec 200 Ciężki myśliwiec 200 Krążownik 100 Okręt wojenny 99 Rec…
-
do kasacji
PostMuszę się zgodzić do do życzeń. Oby nasi wygrali. Póki co jest 1 do 1 w setach. A co do obrońcy to i ja próbowałem ale zawsze coś wykombinowal. Więc gratuluje
-
Uwielbiam wiarę w bunkier. Pięknie wyszło. Jest na plus. Procent zacny. Kicki cisnij ładnie. A kompanów lotu również gratulacje składam. PS widzę że nie tylko u mnie przybywa bombowcow
-
PostWitam witam. Dawno mnie tu nie było. Witam nowa twarzyczke tutaj. Bawimy się i lecimy 3 życzenia dla mnie Kot na kacu style Kot na kacu [M-W] vs. Jen ~ 392.58% Dnia 25-09-2019 10:05:27 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kot na kacu [M-W] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.382 Krążownik 6.735 Okręt wojenny 277 Bombowiec 2.001 Pancernik 466 _________________________________________ Obrońca Jen ________________________________________________ Duży transp…
-
PostKicki kicki dawaj dawaj Kot na kacu style Kot na kacu [M-W] vs. ilek [PT-EWIL] ~ 81.09% Dnia 20-09-2019 18:58:18 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kot na kacu [M-W] ________________________________________________ Bombowiec 300 _________________________________________ Obrońca ilek [PT-EWIL] ________________________________________________ Duży transporter 700 Lekki myśliwiec 10 Krążownik 5 Okręt wojenny 22 Recykler 63 Pancernik 19 Wyrzutnia rakiet 510 Lekkie działo laserowe 130 Ci…