Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 461-480 z 564.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Co by nie było dawno mnie tu nie było xx Standardowo skanowanie okolicy bo wczoraj zepsulem fsa... Mailem skoczyć kocurowi na wybicie floty z dokow... Wszystko policzone itd a się okazało że Flota wraca 12 godz po tym. Więc szukamy... Moony puste... To sprawdzam planetki.. I gracz mail może 300 k pkt... Aż się zdziwiłem że taka Flota.... Pozdro dla całego M-W, LHiP. Szczególnie wyróżnia @Kicki @thats @KrzysDRJ bo już krzyczał że nie ma jeszcze na forum. I oczywiście @PokaBydlaka to może za wpis …
-
Indus umie się bawić czyli nasze mini ST - Jeden próg 200% solo 400% acs
Kot na Kacu - - DiD Indus
PostNw sumie powinienem tamten edytować ale z telefonu wiesza mi to przeglądarkę... Historia. Ten pan Ciągle miał wszędzie akty. A że będąc w pracy nie miałem jak pilnować dolot to zamiast Krk plus Mt puściłem coś aby nie telepnal floty bo nie wiem nawet co ukrywa hehe Kot na kacu [M-W] vs. Time4event [SKY] ~ 85.72% Dnia 17-10-2019 12:33:01 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kot na kacu [M-W] ________________________________________________ Krążownik 7.017 Okręt wojenny 289 Bombowiec 5.…
-
Witam. Na tego Pana polowalem i latalem od jakiegoś czasu. Tym razem się powiodło. Życzę Szo dla obrońcy bo był aktywnym i pozytywnym graczem. A jeśli nie szo to powodzenia w realnym świecie aby było pełne sukcesów. Pozdrosy dla sojuszu i znajomych spoza niego. Dnia 15-10-2019 15:31:56 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kot na kacu [M-W] ________________________________________________ Krążownik 9.422 Okręt wojenny 293 Bombowiec 2.860 Niszczyciel 1.591 Pancernik 432 ________________…
-
PostSzalony @Kicki . Ja dziś tylko takie coś zlapalem Kot na kacu [M-W] vs. Joltimos [UEM] ~ 96.82% Dnia 17-10-2019 08:14:17 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kot na kacu [M-W] ________________________________________________ Krążownik 4.000 Bombowiec 2.000 _________________________________________ Obrońca Joltimos [UEM] ________________________________________________ Mały transporter 36 Duży transporter 129 Lekki myśliwiec 180 Krążownik 417 Okręt wojenny 9 Recykler 12 Sonda szpiegows…
-
PostTak ja z hanzy się wywodze @Pazik
-
Piękna sprawa. Gratulejszyns
-
PostWpis dodaje w imieniu i na prośbę znajomego. Dobry chłopak z niego. Lataj dalej i baw się bo o radość tu też chodzi. Pan Stasiu [W I] vs. Captain Tauri ~ 232.73% Dnia 11-10-2019 14:38:03 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pan Stasiu [W I] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 46 Niszczyciel 70 Lekki myśliwiec 13.699 Krążownik 1.000 Okręt wojenny 600 Pancernik 205 _________________________________________ Obrońca Captain Tauri _____________________________…
-
Pięknie pięknie pięknie. Rekordzik ustanowiony podejrzewam że na bardzo długo. Tylko gratulować
-
PostWidzę nowe osobki tutaj. Więc co by się nie obijac Pozdro @Kicki, @Mefist też coś chętnie twojego tu zobaczę. Dobry dzień. Wpadło st i teraz te mini. Standardowo w bunkier czyli jak to mówi @thats Kot na kacu style Kot na kacu [M-W] vs. Joltimos [UEM] ~ 110.19% Dnia 10-10-2019 10:17:50 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kot na kacu [M-W] ________________________________________________ Bombowiec 2.815 Niszczyciel 1.593 Pancernik 437 _________________________________________ Obrońca …
-
Witam. W niedzielę pierwszy raz go dopadlem na stka. Później chciałem stracić mj to co odbudowany doki. Uciekł... Ale skoro @Kicki mówi że teraz moja kolej na stka to proszę bardzo. Mówisz i masz Pozdro dla całego sojuszu M-W, LHiP z Janice, Hanzy z Nekkara oraz wszystkich znajomych. Nie bedzie wymieniania nicki bo mnie deuterem nie karmicie xxxxx Kot na kacu style Dnia 10-10-2019 06:49:10 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kot na kacu [M-W] _________________________________________…