Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 441-460 z 564.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Indus umie się bawić czyli nasze mini ST - Jeden próg 200% solo 400% acs
Kot na Kacu - - DiD Indus
PostOj dawno mnie tu nie było.... Więc czas coś wrzucić.... Nie wiem jak prseboleje stratę tych statków... Poszła większą Flota bo nie wiedziałem czy przypadkiem za chwilę nie wróci jego FS...bo kiedyś widziałem że właśnie tam robił... Ale już podczas lotu odnaleziono stojąca flotę w innym układzie... Niestety zalogował się przed rękami i zebrał złom. No cóż.... Nie Kot na kacu style... Popsuje Ci bunkier [M-W] vs. Szkodnik [F-N] ~ 105.79% Dnia 01-11-2019 22:35:09 następujące floty spotkały się w wa…
-
Cytat od kery: „Cytat od zona_rolnika: „Wtedy nie będzie w ogóle normalnych graczy. Bo normalny gracz nie wydaję kasy na ogame ” no w sumie lepiej przeznaczyć te kilka zł na alkohol lub dragi ” No w alkohol inwestycja może się nawet zwrócić i to kilkukrotnie xdxd ale tu inwestycja w lot i też ładnie się zwróciło. Graty
-
1. Witam 2. Niby Acs lecz solo bo mniej niż 5 procent 3. Akcja. Skan... Od dłuższego czasu szukałem tego pana. Gdy raz znalazłem to puściłem info w sojuszu... Miał lecieć przyjaciel lecz zamiast lecieć to dzwonił gdy masowalem śliczna Panią.. Reszta masażu to tajemnica 4. Ale w końcu były minut ki... Napisałem że jak coś to za wrócę... A i po wylocie przeciwnik ładnie kradł złom i się nie odezwał.... Więc niedługo dobitka będzie. 5. Pozdrosy. Oczywiście całe M-W a poza tym @Pan Stasiu i @Mefist.…
-
PostPięknie. Na prawdę się rozkrecasz. Mi przed chwilą uciekło kilka życzeń ale no trudno... Może poranki będę mieć lepsze. Czekam na stxd a może jakiś ascik machniemy?
-
PostCo by nie było. Dwa dni nic nie latalem to tak sobie dzień zacząłem. Kot na kacu style Kot na kacu [M-W] vs. danielsowa0129 ~ 409.68% Dnia 25-10-2019 06:48:59 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kot na kacu [M-W] ________________________________________________ Bombowiec 7.000 Niszczyciel 3.000 _________________________________________ Obrońca danielsowa0129 ________________________________________________ Mały transporter 109 Duży transporter 694 Lekki myśliwiec 6.570 Ciężki myśliwi…
-
PostHmmm co by nie było że j ja nie latam xdxd @Kicki weź się za robotę @Mefist wiem że latasz wiem wiem xdxd ale mnie już nie strasz @Pan Stasiu coraz lepiej Ci idzie. Super sprawa. Kot na kacu style nr 1 Kot na kacu [M-W] vs. slem [OKW] ~ 113.82% Dnia 22-10-2019 15:34:15 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kot na kacu [M-W] ________________________________________________ Mały transporter 1.500 Krążownik 3.000 _________________________________________ Obrońca slem [OKW] _______________…
-
PostPięknie panie Stasiu. Bane ma kilka planetę o podobnym składzie xd
-
Piękna zgrana paczka ruszyła. Cudnie się na to spogląda. Graty