Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 421-440 z 564.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Indus umie się bawić czyli nasze mini ST - Jeden próg 200% solo 400% acs
Kot na Kacu - - DiD Indus
PostGraty. Masz teraz większą flotę ode mnie xx
-
Meffi masz mało pancernikow. Jak to tak możesz xdxd gratulacje ładnej podstaweczki
-
Heheheheheeh @...limfa... aż się oplulem że śmiechu o tym rozbijaniu xdxdxd humor poprawiony więc i weekend będzie lepszy xdxd
-
Więc i coś sam opowiem xd meffi równy gość więc nie szkoda ze w jego rękach ale szkoda że złom. Z mej własnej winy bo kilka dni byłem nie lotem totalnym ale na to wpłynęła gorsza sprawa... Moja Toyota idzie na złom buuu muszę po płakać xdxd A tak poważnie to trafiłeś mega. Człowiek z pracy do domu wyskoczył... A tam 25 minut nic się nie stanie... Hehe Szo będzie ale nie takie szybkie. Kiedyś troszkę wrócę do floty nie mniej jednak może w końcu czas zająć się ledwie istniejącym eko. A co do powod…
-
PostPiękna sprawa. Masz te chęci do latania.
-
PostJakieś tam... Ale kilka razy lecialem jak stało na bunkrze... Ale znalazłem na moonie więc lepiej dla mnie @Kicki urlopuj urlopuj to więcej sobie ja polatam xx Panie staszku jak odbudowa i latanie? JakiOjciecTakiSyn [M-W] vs. danielsowa0129 ~ 144.26% Dnia 11-11-2019 10:15:13 następujące floty spotkały się w walce: Agresor JakiOjciecTakiSyn [M-W] ________________________________________________ Duży transporter 400 Niszczyciel 2.000 _________________________________________ Obrońca danielsowa0129…
-
Mega sprawa. Wielkie gratulejszyns. To cieszy oko xd
-
Post@Kicki ma czity do ogejma xdxd Ale ze nie mogę być dluzny. Ciekawostka to ilość pkt tego gracza.. W sumie teraz idlaka... Że przy takim niebotycznym dorobku mieć takie coś... Tu już Kot na kacu style Pov3r [M-W] vs. Commander Voids ~ 281.71% Dnia 08-11-2019 14:46:57 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pov3r [M-W] ________________________________________________ Bombowiec 4.000 Niszczyciel 3.000 _________________________________________ Obrońca Commander Voids ________________________…
-
PostZ dedykacją szczególną dla Pana Stasia bo to on winny temu że polecialem hehehe Ps złomu ktoś troszkę ukradł ale ważne że jest zabawa Pov3r [M-W] & Pan Stasiu [W I] vs. slim44 [URBAN] ~ 566.77% Dnia 06-11-2019 21:01:59 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pov3r [M-W] ________________________________________________ Niszczyciel 2.974 Pancernik 419 _________________________________________ Agresor Pan Stasiu [W I] ________________________________________________ Okręt wojenny 600 Niszcz…
-
PostA sobie wrzucę kolejne xd PS Panie staszku dobrze mówiłeś że tamten nick lepiej pasował Kot na kacu style Pov3r [M-W] vs. Sneake ~ 286.56% Dnia 05-11-2019 16:39:05 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pov3r [M-W] ________________________________________________ Okręt wojenny 433 Bombowiec 6.919 Niszczyciel 2.981 Pancernik 430 _________________________________________ Obrońca Sneake ________________________________________________ Mały transporter 27 Duży transporter 435 Okręt wojenny …
-
PostNo to skoro tak to tak xd już myślałem @Kicki że muszę używać postępów aby ciebie ty z powrotem wciągnąć a ty sam xd no no xd Pozdrosy M-W plus Pan Stasiu i @Mefist - to że stejki robisz to nie usprawiedliwia od nieobecności tutaj heheh Podstęp aby przemycic tu kickiego oczywiście w wersji Kot na kacu style Pov3r [M-W] & Kicki [M-W] vs. Maestro ~ 481.58% Dnia 05-11-2019 08:49:25 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pov3r [M-W] ________________________________________________ Bombowiec…