Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 401-420 z 564.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Kociaki Vs. Psiaki [RW]
Kot na Kacu - - DiD Indus
Post01.12.2019 Kot na Kacu [Kociaki] - 70.46% Mógł hh być czyscioch ale ma być zabawa Kot na Kacu [Mns] vs. Procurator Volans [VSS] ~ 70.46% Dnia 01-12-2019 00:02:02 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kot na Kacu [Mns] ________________________________________________ Krążownik 3.000 _________________________________________ Obrońca Procurator Volans [VSS] ________________________________________________ Duży transporter 460 Recykler 67 Sonda szpiegowska 361 Bombowiec 1 Satelita słoneczn…
-
Pomysł. Dla wszystkich do wypowiedzenia się. W momencie dołączenie nowej osoby Co by nie dołączać do grupy ale na zasadzie wolny strzelec że może latać z każdym? I że np jego dokonania jeśli zrobi więcej niż drużyny to zmusza obie drużyny do wpłaty zamiast tylko jednej? I teoretycznie każda osoba dołączając w trakcie wchodzi tak samo, aż by się ich nie ubieralo tak aby zrobić trzecia drużynę. Wiem że może wydawać się trudne ale ja już trzeźwy nie jestem
-
Źle. Wpis 10 osób razy 5 zł to 50. 30 dni zabawy bo 10 złotych to 300. 300 plus 50 nie da więcej jak 500. Dokładając tylko i wyłącznie np zaoferowany grosz za procent itd to j tak będzie bardzo ciężko Ps ciekawe losowanie zrobiłeś. Myślałem że trafię do drużyny z mefem hehehehe xdxd a tu proszę Kami jest. Dziwnie będzie razem z sąsiadem heheheheh. Ale zabawa rusza i jedziemy z kokosem xdxd Ps nr 18. Nazwa Drużyna A już gdzieś w jakimś serialu była hahaha Ps nr 37 i pół. Od kiedy jak kobieta coś …
-
Indus umie się bawić czyli nasze mini ST - Jeden próg 200% solo 400% acs
PostOdbudowa trwa @Kicki @Mefist @Pan Stasiu Klapki Mojzesza [Mns] vs. Hasik ~ 152.91% Dnia 24-11-2019 21:01:27 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Klapki Mojzesza [Mns] ________________________________________________ Krążownik 3.400 Pancernik 97 _________________________________________ Obrońca Hasik ________________________________________________ Mały transporter 8 Duży transporter 400 Okręt wojenny 129 Recykler 147 Bombowiec 9 Niszczyciel 67 Pancernik 36 ____________________________…
-
PostHehehe w sumie to opłacalność jak nie wiem co xdxd ale komuś noska przypudrowales więc piękna sprawa xd
-
Wierszyk obiecany został I takim też mój wywód tutaj bedzie Kicki płaczę i smutny straszliwe wali Że w pracy wszyscy poszli a jemu na nockę zostać kazali Więc chlopina człek to przecież prawilny Stwierdził że ma internet mobilny Zatem ostro na og siedzieć zaczyna Dobrze ze śpi już jego dziewczyna Zamiast czas tracić na miłości i slodycze Zaczął skanowac co by kogoś pogłaskać wyśmienicie Skanuje w lewo i prawo (i sprawiedliwość) Bo głodny strasznie - ostatnio coś szło mu koslawo I nagle chłopak o…
-
PostDobra to drugi raz. Kot na kacu style. Ale złom w rękach kamiego Klapki Mojzesza [Mns] vs. greg19 [MINERS] ~ 108.27% Dnia 23-11-2019 20:52:02 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Klapki Mojzesza [Mns] ________________________________________________ Krążownik 11.661 Okręt wojenny 159 Pancernik 97 _________________________________________ Obrońca greg19 [MINERS] ________________________________________________ Duży transporter 1.093 Okręt wojenny 66 Recykler 1 Sonda szpiegowska 50 Bomb…
-
PostJuż Ci mówię @Pan Stasiu Najpierw @ i bez żadnych spacji itd dajesz ' po tym nick z forum i zamukasz to' więc działa. Np u Ciebie z tym że dam spacje @ ' Pan Stasiu'
-
PostCo by nie było że się nie odbudowuje. Lot nieziemsko nieopłacalny ale dla zabawy i aby sobie przypomnieć jak się kiedyś latalo. Pozdro @Kicki @Mefist @Pan Stasiu muszę się wziąć za latanie Klasyczny Kot na kacu style Klapki Mojzesza [Mns] vs. Senator Perseids ~ 87.17% Dnia 23-11-2019 17:33:36 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Klapki Mojzesza [Mns] ________________________________________________ Bombowiec 1.680 Niszczyciel 715 _________________________________________ Obrońca Senat…
-
5 czy już 6 raz w st? Idzie na rekord aby sandacza pobic