Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 564.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Jakieś 10 razy mniej niż @Kicki Hehehahahahah Wielkie dzięki dla pewnego miłego pana za info Dla obrony życzę szo. Bardzo miło się rozmawiało na moment przed wlotem floty, bardzo dobra postawa. Tak trzymaj. Pozdrosy oczywiście sojusz MNS, Rafcia - powodzenia na wojnie, widziałem że coś trafiłeś z laserem; Hanza z Nekkara oraz Lets Dance Norma (jak i jeszcze weterani z janice) Standardowy Kot na Kacu style ale bez LMPower. Zbyt dużo się odkazałem dzisiaj aby przepuścić okazję wysłania dziwnych cy…
-
Trzymam kciuki raficu. Zbieraj ekipę i ognia
-
Gratulacje kicki. Dziękuję za wspólny lot. To jest wielka radocha jak pojawia się acsik xd
-
Indus umie się bawić czyli nasze mini ST - Jeden próg 200% solo 400% acs
Kot na Kacu - - DiD Indus
Post@Kicki mówisz że trzeba po stejk robić minj st na tej samej osobie? No to w sumie namówiłeś mnie. Zysk żaden ale dla zasady chociaż xd Ale w sumie weszły dwa mini xd Kot na kacu style plus LMPower Avada kedavra [Mns] vs. Commodore Pandora [Psycho] ~ 183.2% Dnia 28-02-2020 09:45:32 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Avada kedavra [Mns] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 300.000 Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca Commodore …
-
Siemaneczko. Nie żeby mnie tu dawno nie było ale przestraszyłem się karnego jeża od @Poka Bydlaka Smierdziela Pozdro @Kicki @thats, @KrzysDRJ, @Keisper, @Fifi, @Poka Bydlaka Smierdziela, @ukati, @PaulVanDzik, @PER ASPERA AD ASTRA, @smitty1 i całe MNS A także ukochanych Hanziaków I nie mogę zapomnieć o Lets Dance NORMAlnie Kot na kacu style And MNS LMPower Dnia 28-02-2020 07:52:58 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Avada kedavra [Mns] ________________________________________________ …
-
Żeś pan panie flotę wysłał jak by tam co najmniej milion satelity było xdxd Gratulacjdawno ciebie tu nie było. Nie mniej jednak ociągasz siem ja chce już pod setnym się wpisać xdxd
-
Indus umie się bawić czyli nasze mini ST - Jeden próg 200% solo 400% acs
Kot na Kacu - - DiD Indus
Post- @Kicki nie tylko Ty na nim coś zarabiasz. Procent śmieszny i się nie mieści w progu.. Ale wrzucam dla ciebie Avada Kedavra [Mns] vs. Fedsty S-R [TOFS] ~ 99.95% Dnia 09-02-2020 20:34:31 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Avada Kedavra [Mns] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca Fedsty S-R [TOFS] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 38 Satelita słoneczny 4.508 Crawler 844 Wyrz…