Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 281-300 z 564.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Ktoś tu gada psioczy ręką wymachuje Że na indus już się nic nie zlomuje Wiary więcej w ludzi trzeba pokladac Nawet i mi się bunkier dało poskladac Szaleją chłopcy nad planetami i moonami Cieszą się, zlomujaz wszyscy pijani Szczęściem oczywiście i radością nieskoczoną przejęci Zaraz na uni zostaną sami bandyci przeklęci

• 17-03-2020 09:34:02 - Kot na kacu [kociaki] - 674.09% Dnia 17-03-2020 09:34:02 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kot na kacu [Mns] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca Matrix [Br Deu] ________________________________________________ Mały transporter 6.003 Duży transporter 7.293 Lekki myśliwiec 129 Ciężki myśliwiec 70 Krążownik 15 Okręt wojenny 29 Recykler 483 Sonda szpiegowska 534 Pancernik 166 Pathfinde…

• Panie kolego @Kicki odwiedzilem twojego starego przyjaciela xdxd Kot na kacu [Mns] vs. Matrix [Br Deu] ~ 674.09% Dnia 17-03-2020 09:34:02 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kot na kacu [Mns] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca Matrix [Br Deu] ________________________________________________ Mały transporter 6.003 Duży transporter 7.293 Lekki myśliwiec 129 Ciężki myśliwiec 70 Krążownik 15 Okręt wojenny 29…

• 17-03-2020 07:24:54 - Kot na kacu [kociaki] - 1166.31% Nie ma że ja nie latam xd Dnia 17-03-2020 07:24:54 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kot na kacu [Mns] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.300.000 Krążownik 64.000 Pancernik 64.000 _________________________________________ Obrońca Commodore Pandora [Psycho] ________________________________________________ Duży transporter 3.500 Lekki myśliwiec 4 Krążownik 8 Okręt wojenny 1.570 Niszczyciel 1 Gwiazd…

• Pozdro @Kicki @Keisper @thats @KrzysDRJ, @Fifi , @Poka Bydlaka Smierdziela , @ukati @'Paul Van Dzik' @PER ASPERA AD ASTRA @smitty1 , @Inchangee , @dmx Całe MNS i hanze Zysk marny ale SD leci więc trzeba Dnia 17-03-2020 07:24:54 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kot na kacu [Mns] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.300.000 Krążownik 64.000 Pancernik 64.000 _________________________________________ Obrońca Commodore Pandora [Psycho] ____________________…

• Nie piszesz wierszem drogi panie Za to wylądujesz na banie Kara będzie ciężka i sroga Chyba że na moje konto wpłynie finansowa zapomoga

• Rację przyznać drogi Panie muszę Wyrzucić to z siebie zanim się udusze Ta zabawa ma sens ogromny Lecz ludności na uni stan skromy Zatem zabawa będzie meoc charakter lokalny a wręcz mniejszosci Co nie znaczy że odpuścimy łamanie innym kości Tak to bywa drogi panie Gdy kilku ma przed sobą zadanie Owszem celem głównym nie były wiersze czy też rymy Lecz chwalebne i zacne czyny Nie mniej jednak jedno z drugim może iść w parze Zobaczymy co bozkowie ogejma dadzą nam w darze Teren polowania malutki nicz…

• Wziesiem totem jak indianie Zaprosimy piękne panie.. A nie nie nie ta bajka mi się opowiada @Ruda to kobieta, trzeba mężczyzn stada xd Zatem @Kicki co siedzi cicho pod stolem Przy totemie potańczy dziś wieczorem Co by wyprosić jak u bóstwa łaski wszelakie Latam z @Keisper em i wszystkich wylapie Czy to soleweczki pocisniemy czy też w grupie ludzi wiele Ustrzelimy sporo, Ustrzelimy dużo, Ustrzelimy wszystkie cele Nie pomogą bunkry, nie pomogą zasieki Wasi piloci szybko zamkną swe powieki Niech im…

• A więc to tak mocium panie Dama nam daje kopalnie za wykonane zadanie Więc co by off topu nie robić zbędnego Dlatego czas na konkrety panie kolego Niech moc prowadzi nas daleko poza horyzonty Co by też ucichły wszelkie wąty Kto tu wygrana ma w kieszenie Tylko my i to wielu wpieni Lecz Pani drogą moderatorki forum zacnego Proszę nie kasuj postów poprzednich ani tego Gdyż pajaców z siebie tymi wierszami zrobić chcemy Co by wszystkim biorącym dodać weny Nie do latania bo to załatwimy sami Polecimy …

• Widzę drogi Panie Że na uni będzie lanie Floty w złom zmieniamy żwawo Bijąc i w lewo no i prawo (i sprawiedliwość) Lecz inne tu pytanie się pojawia Skoro tu na złomy jest zabawa To czy wiersze nasze tak ochocze Dadzą nam nagrody w złocie Czy wystarczy kilka słów popelnic Żeby recyklery swe napelnic Czy pilotowy wysłać trzeba Dając im za to kromkę chleba Bo za wierszyk musi być nagroda mala Więc apele wielkie skladam i już rachuje Za każdy piękny nasz rym nowa kopalnia będzie stala Lecz kto to ws…

• Kot na kacu My nie śpimy Mns 1635651 Lekki Myśliwiec: 1400000 Ciężki Myśliwiec: 33961 Krążownik: 62500 Okręt Wojenny: 57100 Bombowiec: 204 Niszczyciel: 122 Gwiazda Śmierci: 20 Pancernik: 65700 Rozpruwacz: 444 Pionier: 15600

• Po latach zawieruchy ciekawe doszły mnie słuchy że seek powraca na uni całe więc flotę przewietrze doskonale lata temu na seek latalem nawet z tego jakąś kopalnie wygrałem. Pamiętam też moony jak meteoryty spadały ach team w tedy był doskonały. A teraz nowi wspaniali przyjaciele lecz skacowani co niedzielę ale latania chęć jest wielka więc zamiast kaca kupię im wafelka co by ruszyli zacne litery cztery i pracowali jak na budowie buldozery abym to ja mógł zwycięstwem cieszyć swe piękne lico i od …

• No to zarobione i zatankowane xd oby częściej takie cudeńka wpadały czego i tobie i sobie zycze

• Git. Takie cieszą i to bardzo. Szybka akcja, szybki zysk

• I jest reszta lmow. I kolejna flotka w reckach. No to zrobiliście w sumie rekord ile razy w ciągu godziny człowiek po prawej stronie może wylądować. Jeszcze raz graty

• No i tak patrzę że chyba coś takiego już widziałem. A nie czekaj to kolejna fala xd nie mogę robić wpisów rano bo nie myślę hehehe Graty po raz drugi. Suma lmow już robi wrażenie a pewnie to jienwszystko

• Ciekawe czy można powiedzieć że eskpedycja była udana, bo powrót floty już raczej nie. Jest stejk, jest zysk jest zabawa

• To crion wykorzystał sytuację i zarobił. A u duraja myślę i mam nadzieję że szybką odbudowa poleci.

• Hehehe skończyło ci się L4 a nie przyszedłeś po nowe to i opóźnienia ci się zaczynają robić xdxd gratulejszyns xdxd a co dk tego jak ja odbuduje pancki To dalej nie wiem.. Może wieczorem coś razem w tym temacie podziałamy Gratki. Jest fajny zysk

• Witam. Starcia tego historia klasyczna niestety tylko. Usiadlem w pokoju przemyśleń wszelakich i tak a może poskanuje. Sąsiad miał dziwne aktywki. W sumie a może trafię między podglądem. Szczególne pozdro @Kicki bo pierwszy zapytał jak odbuduje te straty. .... Pozdro dla @thats, @KrzysDRJ, @Fifi, @Poka Bydlaka Smierdziela, @ukati, @PaulVanDzik, @PER ASPERA AD ASTRA, @smitty1, @Inchangee, @dmx, @elmo i Kruk Całego MNS, ukochanych z hanzy oraz lets dance. Nie Kot na kacu style... Nie MNS LMPower..…