Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 564.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
no nie no tak rozbijać się po uni... Kto to widział... Jakie ty masz straty... No nie może być... starcie do poprawki... Nie akceptuje takiego. Chyba że opylisz mi paliwo bo nie mam za co latać... To w tedy możemy pogadać o jakimś moim sensownym wpisie. A tak to nie eeee ma Aaaaa. Buduj gsy za zysk bo mało ich a przydadzą się jako zbiorniki na surowce skoro takie zyski robisz. Gratulacje XDXD Obrońcy soszon i lizak na pocieszenie
-
no nie w sumie też wpisze się sam sobie hahahahah XDXD dzięki za zapro jeszcze raz chociaż ta 4 w nocy to cię za to kiedyś.... Dzięki Markusowi za dołączenie. Zawsze to raźniej w grupce.
-
ja gratulacje złożę jak zobacze że odbudował ES tego pancernika. Bez tego nic więcej w tym temacie nie napisze. Nie będzie gratki, nie będzie miłego przetapiania na doniczki do pomidorów bo podobno sezon ostry na to. Ale obrońcy skoszonej co by jeszcze kiedyś go zobaczyć. A tak na poważnie to bardzo ładnie trafiłeś i zebrales podatki xD graty xd
-
Cóż wpisać mogę. Prędzej czy później takie coś miejsce by miało. Siadlo na konkretną osobę w konretnym keiscu i czasie. Więc konkretnie procent że starcia dla mnie jako janosikowe proszę. Jak nie o to będą odsetki Hmmm dziwnie się pisze agresorowi szoszona. Ale szo. obrońcom... Przetapiajcie. Albo lepiej licytujcie za Maxa dopalacze energii.. M 3 poziom grawitonow czeka na was. A tak poważnie to dalej jestem pełen podziwu za klikanie wiadomo czego... M dla mnie to urządzenie dawno wymarlo. A jed…
-
Adanio :>
PostSiemaneczko Polowanie na zwierzaki z bronią czy z aparatem foto? Rowerek to kolarzówka czy MTB? Kotka swojego drapiesz częściej za lewym czy za prawym uchem? Miłego dnia xd
-
Cytat od thats: „Cytat od Kot na Kacu: „No i ładniutko. Ciekawi mnie tylko czy sonda która wysłałeś z misja skanowania wróciła cała do domku. ” niestety polegli dla dobra ogółu ale ich rodziny dostały sowite zapomogi w tych trudnym dla nich okresie ” Się przyznał byś że próbowałes na sondzie podrzucić jakiegoś wirusa nie koniecznie komputerowego