Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 621-640 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Jeśli te konta wyżej w statach nie spłacą handlu w terminie, jaki art da, to zostaną wtedy ukarane po prostu za push. Jak nie będą miały czym spłacić, to i blokada za push i odpisanie punktów z konta
-
@Truck driver w takim wypadku nigdzie - wyparowuje
-
@Truck driver raczej tu chodzi o sytuację, gdy nie masz ani dexu ani czym za niego zapłacić. Wtedy sprawa jest prosta. Ogłaszasz bankructwo, a GA odpisuje Ci z konta zbędne rzeczy w ilości wystarczającej do spłaty handlu.
-
@psycho Yup: xENAA7Z.png Płacąc kredytówką (i jak napisał @J.Severn PayPalem - chociaż o tym nie wiem, bo z niego nie korzystam) bank jest w stanie cofnąć transakcję, czyli zwrócić Ci twoje pieniążki, czyli odstąpić od umowy z Gameforge. Za coś takiego masz ban za payment. I za odstąpienie od umowy z Gameforge, Gameforge automatycznie wypowiada Ci świadczenie usług, czy jakoś tak. Pl1 dostał takiego bana chyba za bluzganie/grożenie komuś na IRCu.
-
@J.Severn tak, w przypadku karty kredytowej można odzyskać pieniądze za antymaterię, ale to się będzie wiązało z permabanem lub nawet wypowiedzeniem usług Gameforge, więc jakiekolwiek topowe konto z powiedzmy 600kk pkt, które w ciągu weekendu przytuliło powiedzmy 70kkk sury będzie wolało zagryzc zęby nad tą zmianą, niż odzyskać pieniądze za Antymaterię potrzebną na zakup powiedzmy 1.852 Detroidów złoto, co by skutkowało blokadą konta bez odwrotu. Oczywiście użyte liczby mają charakter czysto pog…
-
@kobuszewski16 ale co się ma ukrócić? Dex kupuję w większości po 2,6:1,6:1, więc nic się nie zmienia. Na moonach dalej będzie po 3kkk dexu i więcej
-
@Guderian kolejny rok będzie niczym innym jak powrotem pushu złomowego, którego team i tak nie wyłapie, bo najzwyczajniej w świecie mają zbyt prymitywne narzędzia do tego. Jak udowodnią różnicę między pushkontem, które jest w reckach co dwa tygodnie, a Aramisem, żywym graczem-farmą, który też jest w reckach co dwa tygodnie? Ano nie udowodnią. Do tej były handle zamiast pushów dlatego, że nie trzeba było sobie brudzić rąk. Teraz pushe powrócą. I pewnie zacznie się od małych kont i/lub małych iloś…
-
@Art skoro kończysz wątek to spoko, zajmij się teraz ważniejszym: co z widełkami handlu metal <---> kris? Bo ten obecny 3:2:1 do 2,5:1,5:1 daje rzeczywisty przelicznik od 1,66(6) do 1,5 metalu za 1 kryształu. Czyni to handel metalem całkowicie nieopłacalnym, bo w połowie przypadków ledwo zwraca mi się za koszt transportu Cytat: „podnieśli minimum do 2,5:1,5:1, więc ja podnoszę swoją cenę do 2,8:1,8:1” Już dwóch mi napisało podobnie. Dostanę jakiś order za przyczynienie się do wyludnienia OGame? …
-
@_Pawelos_ odpowiedz została udzielona: Handlarz zostaje po staremu
-
@'buelon' tak, znam, bo z Draco jest sporo osób, które sprzedawały i sprzedają dalej po "ludzkim" 2,2:1,2:1 - 2,4:1,4:1. Wciąż: zmiana przelicznika mija się z celem. W imię walki z pracą na czarno chcesz zmniejszyć ulgę podatkową dla wszystkich - i dla tych, co robią legalnie i dla tych, co robią na czarno. Wygwizdać takie zmiany Więc tak: skup się na walce z czymś nierealnym. Dlaczego by tego nie urzeczywistnić? Jako były teamowiec wiesz, jakie wasze narzędzia mają ograniczenia. Może zamiast zm…
-
za metal, kris lub mix
Starrk - - Handel Libra
PostTo ja dam po 2,91/1,91/1, jak ktoś mi pokaże wstępną fakturę od Trucka
-
za metal, kris lub mix
Starrk - - Handel Libra
PostJak najbardziej aktualne Zawsze dam więcej od Trucka
-
Cytat od buleon: „Trzeba pamiętać, że większość z nich to multikonta lub konta ze zgłoszoną wspólną grą (czyli najczęściej konta w praktyce sterowane przez jedną osobę) ” Strzał w stopę. Czyli zamiast skupić się na wykrwyaniu i eliminowaniu multikont lub ZWG prowadzonym przez jedną i tę samą osobę, wolisz zastosować rozwiązanie, które uderzy w ogół. Cytat od buleon: „piszesz o 50 % zysku z handlu ” Słowo klucz: potencjalnie. Tak jak przy złomowaniu floty za 300kk masz pewne 190-200kk zysku, ale …
-
@LoleXXX pozdrawiam i Ciebie! No oczywiście, że do zmian trzeba się dostosować, albo się pożegnać. Ale słowo klucz w tym przypadku jest to, że @Art tego nie wprowadził, tylko celowo dał ich ustalenia tutaj, aby je poddać dyskusji i zobaczyć, czy coś można/trzeba zmienić według społeczności. I właśnie dlatego trzeba o tym dyskutować i moim zdaniem trzeba walczyć o stary przelicznik 3:2:1 2:1:1 (chociaż lepszy był jeszcze starszy od 4:2:1 do 2:1:1 :E). Może poddadzą w wewnętrznym gronie pod dyskus…
-
a co mi tam Chciałeś @buleon coś konkretnego, to proszę bardzo: Jeśli z nalotu wyeliminujesz ładunek jądrowy, a zostawisz tylko pociski kierowane, to osiągniesz ten sam założony cel - terroryści do piachu, ale w tym wypadku ocalisz cywili. O co mi chodzi? O to, że wasz pomysł jest prawie dobry. Wywalić z tego pomysłu zmianę przelicznika, niech zostanie tak jak jest od 3:2:1 do 2:1:1, a resztę zmian wprowadzić. W ten sposób zostanie to co najlepsze w handlu, ale jednocześnie ukróci konta słupy i …
-
Fajnie, że coś się dzieje w tym temacie. Niefajnie, że na poczet walki z terroryzmem chcecie przywalić atomówką w centrum miasta. Jak wejdzie ten przepis w życie, to idę o zakład, że @Avinashi mnie pierwszego wyśle na przymusowy urlop. No bo czemu nie? Jesteśmy po przeciwnych stronach barykady, a ja skupuję dex na potęgę. Raz w tygodniu wysyłam po 300 pw do górników z pytaniem o dex. Dużo z nich sprzedaje tylko sporadycznie, więc o zaufaniu raczej nie ma mowy A z handelków nie zrezygnuję, bo jak…
-
za metal, kris lub mix
Starrk - - Handel Libra
PostU mnie zaczyna się od 2,6:1,6:1. Gram flotą i grać nią zamierzam, więc gwarantuję, że będziecie mieli do kogo pisać, gdy będzie potrzebna pomoc