Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 581-600 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Taktyczny odwrót floty

Starrk - - Zadawanie pytań

Nie Moderator kruszynka:Odpowiedź udzielona. Temat zamykam

• Zakładka Imperium

Starrk - - Gra

W jakim celu?

• Ładowność sond

Starrk - - Porozmawiajmy o OGame

@farcik tu raczej chodzi o ankietę dla już istniejących uniwersów i się z tym jak najbardziej zgadzam. Gdy weszło zakrzywienie, ono również na początku było stanowczo zabronione dla starych uniwersów, jednak chwilę później decyzję zmienili i poddali to pod głosowanie w ankiecie. A teraz uwaga: na forum dominowały głosy sprzeciwu oraz płacz, że ludzie specjalnie budowali tak a nie inaczej konta w danych skrajnych pozycjach, żeby teraz zmieniać im cały styl grania do góry nogami. Śmiem twierdzić, …

• Ładowność sond

@Akiko no ja tu widzę tylko powrót do korzeni - mało kto pamięta, bo zapewne większość z was wtedy nawet jeszcze o ogejmie nie słyszała, ale na początku ss miały ładowność i farmienie nimi było normą

• @Profesore zawsze jest podany %pz z obrony nieodbudowanej

• Ładowność sond

@buleon plus ładowność statku (w tym przypadku ss) była pomniejszona o spalanie

• Ładowność sond

@zwierzak a i można by było na te 2kk ss zapolować

• Stare dzieje, kiedy jeszcze były aukcje dla WOŚP

• Ładowność sond

@buleon nie było nigdy żadnej ankiety a propos ładowności sond dla istniejących już uniwersów. @Truck driver te konta istnieją tak samo jak wszystkie podobne konta opozycji - zbierasz znajomych z innych uni i grają na Twoją korzyść. Co ty sobie osobiście uważasz mnie już nie interesuje. O moich GSach wspominasz po raz kolejny, w jakim celu? Przecież o przetopie na GS też ci już pisałem - brak chęci i czasu. Wywale FSa na dwa tygodnie i życzę powodzenia w klikaniu komukolwiek się będzie chciało. …

• Ładowność sond

@ciap bo przydałaby się ankieta dla starych uniwersów: dokładnie tak jak to miało miejsce z zakrzywieniem. Zdecyduje wola ludu i debata się zakończy @Truck driver a co ma do rzeczy jej akcja z Termim? Na Librze jest tylko graczem i może zachowywać się jak gracz (ba! Nie ma prawa wykorzystywać swojej pozycji jako GO gdziekolwiek indziej niż na uniwersach, które ma pod opieką). Policjant po służbie też powinien dalej być służbowym sztywniakiem?

• KONTA PUSZOWE SOJUSZU PN

Starrk - - DiD U68

Ymm, ale kurs 2,9:1,9:1 nie jest zaniżony, tylko zawyżony. Dopóki nie macie jak gościa spacyfikować, doputy może dawać choćby i 3:2:1.

• Ładowność sond

Zastanawia mnie czemu dalej nie dali możliwości przegłosowania ładowności sond dla starszych uniwersów. Sytuacja adekwatna do zakrzywienia gal/us: była informacja, że nie zostanie to wprowadzone dla starszych uniwersów, poczym tydzień później jednak pojawiła się ankieta i wszystkie uniwersa to przegłosowały.

• @kaper1 czyli wyślę recki na 80% prędkości, w międzyczasie przeklikam te 30% lotu i już ktokolwiek mnie klikał jest w czarnej dupie, bo nijak czas mu się nie będzie zgadzał

• ogame tools - proxyforgame

Starrk - - Zadawanie pytań

@Orkan Emma trashsim.universeview.be/pl

• Gratki Za rękę nie złapałem, więc rzucać pomidorami nie zamierzam Malutki dobrze się pilnował i generalnie po tym farmingu obstawiam, że po prostu popełnił jakiś błąd przy FSowaniu. Ciekawe, czy kolejne z rzędu ST na Marcinie pokaże się na forum. Pewnie nie, bo by mogło dojść do "hipocritical hit"... No ale tak to jest, jak team zmienia zasady handlu to niektórzy wojownicy przerzucają się z wyhandlowywania swoich kont do zwykłego pushu złomowego i wykorzystuje bezużytecznosć administracji

• @ackra zacznijmy od tego, że nie ma ani blokad za push ani blokad za multi prawie w ogóle od zmiany zasad handlu. A konta zaczęły oddawać więcej surowców niż za czasów wyhandlowywania. Jak Cię lubię tak się nie obraź, ale swoim wpisem tylko udowadniasz, że team guzik może w tej grze Nie macie odpowiednich narzędzi do wykrywania łamania zasad w tej grze.

• @ciap za pożyczanie nie wisiałem, ale wisiałem za pożyczanie ładowności Top 300 słał sure do top 5, top 5 wysyłał tę surę do top 400. Interpretacja jakże kompetentnego szczebla Teamu, który to kompetentny być powinien, na tym zyskiwał top 5 xD I ban z odsyłką. Dopiero szczebel wyżej stwierdził, że w sumie to push nie jest, bo Push to tylko i wyłącznie czerpanie korzyści przez top wyżej kosztem top niżej, a wszelakie interpretacje kogokolwiek, a już szczególnie kogoś, kto znać się na tych cyferka…

• Tu też się ogame zepsuło?!

Starrk - - DiD Libra

Jak to @asherl zauważył, post ze screenem rozmowy z teamem szybko trafił do czarnej dziury xD W skrócie: Starrk został uniewinniony, ale ze coś mu się tam wymsknęło na temat niekompetencji na wyższym poziomie i że komuś zaproponował obieranie ziemniaków zamiast dalszego piastowania pełnionej funkcji, to ten wyższy szczebel chyba się na mnie obraził i blokady nie zdjął, chociaż wszystkie jej konsekwencje zostały cofnięte mocą przełożonego przełożonych. No to liczymy kiedy ten post zniknie. Czas s…

• Czyli pozwolenie na złomowanie Marka standardowo ma tylko Avischan - graty

• Boty w OGame istnieją od początku Najpopularniejszym, działającym aż do wprowadzenia lobby (czyli de facto umarł nie tak dawno temu) i niewykrywalnym (tzn dla graczy było oczywiste, ale nasz pro Elo team nigdy nic udowodnić nie potrafi) był OGameA.utomizer. Po wprowadzeniu lobby temat botów przycichł ze względu na trudności z adaptacją już istniejących. Na ten moment wiadomo mi o jednym w pełni działającym bocie. I robi właśnie to, co jest pokazane na screenie w pierwszym poście. I nie dostanies…