Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 521-540 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Wersja 7.x - dyskusja

Starrk - - Porozmawiajmy o OGame

[ciach] @Das140 wszystko zależy od %pz na uni, ale wg generowanych strat plasuje się to tak: 1. NS 2. OW/KR 3. PC/Bombowiec @sheaker niestety nie kumuluje się. Bonus kasowy jest o tyle beznadziejny, bo to de facto ekstra 3 poziomy spaliny lub 1 poziom NN Super Moderator Ruda:offtop

• Wersja 7.x - dyskusja

@Elkanen @Art już wyjaśnił, że całe zjawisko to 1LM ma szansę zestrzelić 1GS i się nie kumuluje No a Żniwiarz będzie ciut lepszy na GSy niż Niszczyciel że względu na ten cały OP

• Wersja 7.x - dyskusja

@Apofis nawet zabierając SD na Niszczyciele, to będzie wciąż statek, który te Niszczyciele właśnie wyprze. Do tego status OW też będzie zagrożony

• Wersja 7.x - dyskusja

@Apofis ale tu właśnie o to chodzi, ze Żniwiarz wyprze z gry wszystkie inne jednostki przy dużych starciach, bo lata przeciętnie z prędkością mt. Czyli na szybkie walnięcie DT dalej zostaną kr/PC, ale już na normalne RW puszczasz Żniwiarze z SD na wszystko, mające OP statystyki i jeszcze zbierające na dzień dobry 25% pz. Jak @asherl napisał - zmiany na kolanie, bez sensu. @Bearded tu nie chodzi o to, że to niemożliwe, tylko o to, że to bez sensu: LM strąci jednego GSa. Czy cokolwiek to zmieni? N…

• Wersja 7.x - dyskusja

@sanvean to już lepiej, ale wciąż... Wciąż trzeba się dowiedzieć, jaki to % jest

• Wersja 7.x - dyskusja

Ale widać, że to jakieś dziecko wpisywało wartości... Niszczyciel: Punkty strukturalne 110.000 Siła powłoki 500 Siła ataku 2000 Prędkość 5000 Ładowność 2.000 jedn. Zużycie paliwa (deuteru) 1000 Koszt: 60k dexu Żniwiarz: Punkty strukturalne 140.000 +27% Siła powłoki 700 +40% Siła ataku 2800 +40% Prędkość 7000 +40% Ładowność 10.000 jedn. +400% Zużycie paliwa (deuteru) 900 -10% Koszt: 71k dexu 18% droższy statek. Zatem została złamana najstarsza zasada balansu OGame. W PiPie była taka sentencja, kt…

• Wersja 7.x - dyskusja

@Apofis czyli dno i kilometr mułu, a nie bonus...

• Wersja 7.x - dyskusja

@Bearded jeśli możesz to podawaj wartości bazowe z zakładki Stocznia, używając więcej informacji", bo nie wszystko rozumiem z tego co piszesz - 15 poziom nadprzestrzennej dla dt? Chyba masz na myśli napęd spalinowy. E: no i nie wiem, czy masz na myśli wartość tej prędkości, czy też czas. Otóż jeśli chodzi o wartości, to DT z 20 lvl spaliny ma prędkość rzędu 22.500 (7500 odstawy plus 20x750). Skoro klasa górników osiąga to przy 15 lvl, to powinno to wyglądać jakoś tak: 22.500 (7500 podstawy, plus…

• Wersja 7.x - dyskusja

@Wisior, @Wojownik Kajaczenko nigdzie nie zostało ogłoszone wyłączenie lub jakąkolwiek zmiana w handlarzu ani w normalnym handlu. Na logikę - handlarz to dochód dla GF, więc nie zniknie

• Wersja 7.x - dyskusja

@Kromak to była oficjalna odpowiedź: GS nie będzie uwzględniony w bonusie prędkości

• Wersja 7.x - dyskusja

@Art Manewr Hamilla: niewielka szansa na natychmiastowe zniszczenie gwiazdy śmierci przy wykorzystaniu lekkiego myśliwca - Ile wynosi ta szansa? 75% większy zysk z nieaktywnych graczy - 75% większy zysk oznacza rabunek 75% czy rabunek 87,5%? Dlaczego w statystykach statków nie zostały ujawnione najważniejsze: prędkość, ładowność, osłony, wytrzymałość oraz atak? Jest to o tyle ważne, że jeśli Rozpruwacz lata z prędkością pc/ow i ma atak co najmniej na poziomie ow, to wtedy dostajemy statek wykluc…

• Wersja 7.x - dyskusja

@Apofis no ale informacja o SD przeciwko niszczarkom oznacza tylko tyle, że Żniwiarz będzie miał 66,6% szans na oddanie powtórnego strzału, jeśli trafi niszczarkę. Nie znając parametrów takich jak jego prędkość, wytrzymałość lub moc bojowa ta dyskusja jest jałowa, bo może się okazać, że ten statek dostanie siłę ataku na poziomie PC, a wtedy by musiał do usranej śmierci strzelać w tego biednego niszczyciela Patrząc po innych jego SD śmiem twierdzić, że jest to swego rodzaju Ciężki Pancernik. Jedy…

• Wersja 7.x - dyskusja

[ciach] Mnie natomiast ciekawi, @Art, czy jesteś w stanie nam powiedzieć, jakie zmiany w mechanice gry zostały zrobione, że inne statki będą mogły zestrzelić GS. W celu wyjaśnienia: LM niszcząc GS to nic nowego. Niczym pojedynczy myśliwiec Rebelii niszczący główną broń Imperatora. Aby taka sytuacja mogła zaistnieć, należało zniszczyć osłony GS oraz zredukować jego pozostałą wytrzymałość (punkty strukturalne) do 30% (o ile dobrze pamiętam), aby każdy oddany strzał miał szansę stać się strzałem kr…

• Wersja 7.x - dyskusja

Do tego po raz pierwszy w historii OGame Obrona dostała SD

• Top 6 ACS Amstel [WINTER] & ciamajdek [WINTER] vs androg [WarriorS]

• Następujące floty spotkały się w walce: Agresor Starrk [WINTER] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 1.200 _________________________________________ Obrońca tio ________________________________________________ Duży transporter 4.000 Lekki myśliwiec 1.000 Recykler 25 Sonda szpiegowska 2.000 Satelita słoneczny 4.000 Wyrzutnia rakiet 620.000 Lekkie działo laserowe 11.261 Działo Gaussa 2 Wyrzutnia plazmy 1.201 Mała powłoka ochronna 1 Duża powłoka ochronna 1 _____________…

• Dzieci bawiące się w Wojowników zapomniały, że pod koniec września zaczynają się przymrozki świadczące o powrocie Zimy. Zatem Zima znów zaskoczyła polskich drogowców Z tego miejsca pozdrawiamy @asherla, który twierdził, że mamy globalne ocieplenie i więcej Zimy nie uświadczymy oraz @Arkadiusa, bo już się martwiliśmy, że przerzucił się na Tomiego na stałe i zapomni odświeżyć Zgredka Top 6 ACS androga zostało zastąpione Top 6 ACS na androgu Oczywiście surowce pójdą na push @Ruda. @Pax obiecał z pa…

• Śledczy Kamil w moment znalazł ślady zbrodni, zatem co tam dłużej będziemy ukrywać. Oto historia, jak Starrk się pushuje. Zatem sorai to moje konto, o czym każdy wie. I tam na tym koncie są GSy (co prawda jest już trochę mniej, ale jak trochę przycichnie to powtórzymy akcję). No i ja, Starrk, chciałem te GSy sobie przytulić, ale zachodziłem w głowę, jakby to zrobić. Bo wiecie, jestem słaby i nie ściągnę takiej pokaznej ilości GS Zatem wpadłem na pomysł. Skoro mam jedno multikonto, to przecież mo…

• przetopu na co tam chcesz dex Fishera kupię za 2,75:1,75:1

• @drakon tylko że tam galaktyki miały po 100 układów