Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 621-640 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Ruszyły zapisy do pierwszej edycji Seek and Destroy na uni Bellatrix. Ten temat powstał żebyście mogli swobodnie dyskutować o jej przebiegu Pamiętajmy, że każdego z nas obowiązuje Regulamin Forum OGame.pl, a także Regulamin działu Seek & Destroy. W szczególności nie życzymy sobie w tym temacie spam'u, wulgaryzmów jak i rozmów na tematy niezwiązane z przebiegiem projektu Seek And Destroy na Bellatrix.

• Gra o Tron

Toadie - - Muzyka i Film

Cienizna to mało powiedziane. Spodziewałem się, że odcinek będzie głupi i nielogiczny, bo już poprzedni sezon do tego przyzwyczaił, ale że byłaż tak bezsensowny to mnie zaskoczyło. No i nie spodziewałem się, że całość będzie aż tak nudna. Dwa pierwsze odcinki tego sezonu oglądałem z zainteresowaniem, za to oglądając ten trzeci już po kilkunastu minutach seansu patrzyłem tylko na zegarek i czekałem kiedy ta żenada się skończy. Ogólnie bardzo, bardzo słabo.

• Skojarzenia v. 0.3

Toadie - - Spam

Placki

• Toadie

Toadie - - Członkowie Teamu

Cytat od Neferet: „Nie zgadzam się! #TeamDaenerys Nie znasz się Edit: żeby modki nie krzyczały to zadam pytania Jak wyglądały by dalej odcinki gdyby nadal był Rangar? Myślisz, że wróciłby do Lagerthy czy nadal byłby z Aslaug? Jeśli to byłby Ragnar z początku serialu, to na pewno odcinki byłyby lepsze. Jeślijednak to byłby ten fatalny Ragnar z 4 sezonu to 5 sezon byłby jeszcze gorszy. I wątpię, czy on wróciłby do Lagerthy. Jak myślisz, co się stanie z Ivarem Bez Kości? Zginie, mam nadzieję. Kogo …

• Toadie

Lepszy Voldemort niż Daenerys czy Cersei

• Toadie

Cytat od Ruda: „Skoro już tak typujemy... to wskaż i swoje typy w czymś równie istotnym! Oj Rudeł, nie wiesz co mówisz... 1. Wskaż, które osoby Twoim zdaniem nie dożyją finału Gry o Tron. Danka, Jamie, Brienne, Jorah, Cersei, Euron, Theon. 2. Kto wg Ciebie zasiądzie na Żelaznym Tronie? Sansa, ewentualnie niestety Jon AKA Aegon. 3. Czy Nocny Król dopadnie Brana? Nie. 4. Co stanie się z Winterfell? Bedzie lekko rozwalone, ale przetrwa. Miejmy nadzieje, że pod władzą Sama Wiesz Kogo. Zobaczymy jak …

• kto zgadnie kto napisze nastepny :)

Toadie - - Spam

Cytat od kruszynka: „Jakiego potworka? że zła i kobieta to od razu potwór? pff!! Ale skoro mam zjeść jakiegoś potworka to /me zjada @Toadie ” Nie ma zjadania @Mati

• Toadie

Cytat od Mati: „Siemanko, nie zapomniałem jakby co! Czyli połowa z naszej dwójki nie zapomniała! Kto wg Ciebie: a) zostanie mistrzem Polski? Legia, niestety. A potem tradycyjnie znowu nas skompromituje w Europie. b) zostanie mistrzem Anglii? Trudne pytanie, ale jednak niestety minimalnie większe szanse obecnie daję dla Man City. c) zostanie mistrzem Niemiec? Bayern. d) zostanie królem strzelców Ekstraklasy? Igor Angulo. e) zostanie królem strzelców Premier League? Aubameyang. f) spadnie z Ekstra…

• Wielkanoc 2019

Toadie - - Wydarzenia

fIwXtvA.jpg Ciepłych, pełnych radosnej nadziei świąt Zmartwychwstania Pańskiego, a także kolorowych spotkań z budzącą się do życia przyrodą życzy Team OGame.pl W związku ze zbliżającym się okresem świąt Wielkanocnych może być utrudniony kontakt z obsługą gry oraz forum. Liczymy, że przyjmiecie ze zrozumieniem fakt, iż chcielibyśmy ten okres spędzić w gronie rodzinnym oraz w gronie przyjaciół. Obiecujemy, że Ogame.Team.pl dołoży wszelkich starań, by najpilniejsze sprawy załatwiać na bieżąco.

• kto zgadnie kto napisze nastepny :)

Toadie - - Spam

Ja mówię zawsze ładnie @Ruda

• Czego w tej Chwili Słuchacie ?

Toadie - - Spam

youtube.com/watch?v=J6bfyUplI0c

• Toadie

Cytat od Ruda: „Rocznicowy 5.000 post, więc trzeba coś napaskudzić Gratki jubileuszu, czekam na 6000 :D 1. Jakbyś się zachował gdyby Twoim przyjacielem był właśnie Lester Nygaard? Co poradziłbyś mu gdybyś się dowiedział co zrobił swojej żonie? Nie mam zielonego pojęcia, ale chyba poradziłbym mu zgłoszenie się na policję. Na pewno nie poleciłbym próby zrzucenia winy na własnego brata :P 2. Czy Lestera spotkała wystarczająca kara? Czy zgodzisz się ze mną, że czegoś zabrakło w zakończeniu pierwszeg…

• Z dniem 20.03.2019 od godziny 12:00 obowiązywać będą nowe progi: u Dorado - 1000% solo 1500% ACS

• Taki czysty zysk, tylko pogratulować Więcej takich!

• Toadie

Proszę nie porównywać ogrów z najokropniejszym wynaturzeniem na całej Ziemi jakim jest cebula

• Wielkie gratki, zysk super Mogę tylko pogratulować i życzyć kolejnych równie udanych lotów

• Poniżej progu, temat

• Poniżej progu, temat

• Gdyby nie ewidentny błąd gry to tego starcia w takiej postaci by nie było, dlatego nie widzę konieczności umieszczania go na jednej liście ze starciami zrobionymi bez pomocy bugów.

• Z dniem 21.02.2019 od godziny 12:00 obowiązywać będą nowe progi: u Dorado - 800% solo 1200% ACS