Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 481-500 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Skojarzenia v. 0.3
PostCebula
-
Skojarzenia v. 0.3
PostŻaby
-
Biologiczny
PostDzięki gigantycznemu systemowi korzeni (przykład topola osikowa Pando)? Choć nie wiem czy aż milion lat, ale 80 tys. na pewno.
-
Aktualizacja forum planowana jest na 10.07 (środa) i może potrwać od kilku godzin do kilku dni. Forum w tym czasie będzie niedostępne.
-
Ruda
PostCytat od Ruda: „Cytat od Toadie: „Wolałbyś być córką mamy Howarda, Leonarda czy Sheldona? I dlaczego? tongue.png Żadnej ->I tu musimy się zatrzymać, gdyż żadnej nie jest odpowiedzą uznawana przez jury ” ”
-
Ruda
PostNo to w rewanżu za Twoje pytania Wolałbyś być córką mamy Howarda, Leonarda czy Sheldona? I dlaczego? tongue.png Mając do wyboru mieszkanie z Amy lub Sheldonem, którą opcję byś wybrała i dlaczego Chciałabyś polecieć w kosmos? Rosyjska rakietą? Miłego o/
-
Toadie
PostCytat od Ruda: „Bry, Gdybyś miał wybrać: nie mogłaś dać jakichś przyjemnych wyborów tylko takie? Wolałbyś być chłopakiem Bernadette czy Amy? Dlaczego? No na pewno nie Amy, jest za bardzo porąbana Wolałbyś być synem mamy Howarda, Leonarda czy Sheldona? I dlaczego? Jeśli zastanawiam się głównie nad tym czy gorsza jest matka Leonarda czy matka Howarda, to chyba wychodzi na to, że jednak wybrałbym matkę Sheldona. Wszystkie trzy są specyficzne, ale matka Leonarda odpada za traktowanie dziecka jak eks…
-
Biologiczny
PostRaczej sam Tapir, bez Anakondy Ale niech będzie, zadawaj.
-
Biologiczny
PostNo właściwie chodziło mi o wagę. I nie dodałem, że chodzi o faunę która tam żyje naturalnie, a nie coś co sprowadzili tam ludzie.
-
Oui, zgadza się
-
Państwo o dość dużej rozciągłości równoleżnikowej, mające linię brzegową o długości zbliżonej do sumy granic z innymi państwami. Pomimo tego około 30% powierzchni stanowią góry. Powierzchnia dość zbliżona do powierzchni Polski.