Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 150.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
LuBiE Eko SaSiaDa [NOOB] vs. Mogul Echo [NiS] & Guderian [NiS] ~ 46.61% Obrona
aduch - - Starcia Galatea
PostChociaż moona mogli mi dać za to, że jestem taki słaby i jeszcze mnie biją.
-
Śmieszki uGalareta
aduch - - DiD Galatea
Postja polecam tą nutę : youtube.com/watch?v=7OpQ0ncmQ6Q&t=2987s
-
Sputnik [POMIDOR] & END [POMIDOR] & HBI Nighthunter [POMIDOR] vs. Starscream ~ 3110.81%
aduch - - Starcia Nekkar
Postpff ale ustawka szo i takie tam
-
TakeitEasy [J-W] & Guderian [J-W] vs. Mefist0 [WETERAN] ~ 47703.21% TOP 5 ACS
aduch - - Starcia Yildun
Postno to teraz już wiem dlaczego mi nie odpisywałeś mimo popołudniowej godziny SzO dla agresorów i obrońcy
-
bo_to_zla_kobieta [A F] & Cichy_mis vs. Guderian [J-W] & Gladiator81 [B-S] ~ 12258.29%
aduch - - Starcia Yildun
Postzacny melanż milordzie Super Moderator Ruda:proszę o bardziej rozbudowane wypowiedzi
-
IRC nie działa?
PostCytat od ciap: „Strona już działa: onlinegamesnet.net/javaChat.php?game=ogame&cc=pl ” kłamiesz !! == #ogame.pl Cannot join channel, you must be authed to join (+r) w dodatku nie można się się zalogować ani założyć konta
-
IRC nie działa?
PostUnable to resolve server
-
[WIAARA] ZeT & Cichy_Buch & KonewA & centurion vs. Malar [TTG] ~ 2559.44%
aduch - - Starcia Fenrir
PostŁadnie się tam bawicie Oby dłużej to uni istniało niż Bellatrix
-
Witam serdecznie po kilku latach nieobecności. RW dzięki Szalonemu Iwanowi który dał info i tak trochę na pałę poleciałem mimo * na matce. Jak widać udało się wstrzelić bo chwilę po ataku obrońca już wiosłował reckami (a niech ma na odbudowę) Muszę się nauczyć obsługiwać trashsima bo tak go rozczytałem że wysłałem jakieś 50k MT za mało. Pozdrowienia dla całego sojuszu szczególnie dla Bartka za cynk i dla Bladasa który właśnie czeka na porodówce , dla Mihusza i Leniwego Darka Dnia 28-01-2019 --:-…
-
[NM] 18.12.2018 07:38:01 - aduch [Targaryen] - 398,04% Flota z xxxdotarła do księżyca planety Księżyc [6:453:5]. Gwiazda śmierci wystrzeliwuje grawitony w kierunku księżyca, rozrywając go. Wszystkie budynki na księżycu zostają zniszczone - pełny sukces. Flota wraca na swoją rodzimą planetę. Szansa na zniszczenie księżyca: 10 % Szansa na zniszczenie GŚ: 45 %
-
[NM] 17.12.2018 07:15:38 - aduch [Targaryen] - 353,3% Flota z xxx dotarła do księżyca planety Księżyc [6:453:3]. Gwiazda śmierci wystrzeliwuje grawitony w kierunku księżyca, rozrywając go. Wszystkie budynki na księżycu zostają zniszczone - pełny sukces. Flota wraca na swoją rodzimą planetę. Szansa na zniszczenie księżyca: 12 % Szansa na zniszczenie GŚ: 44 %
-
[NM] 16.12.2018 06:42:36 - aduch [Targaryen] - 464,68% Twoja flota z:xxx dotarła do księżyca planety Księżyc xxx. Twoja gwiazda śmierci kieruje na niego swoje działo grawitonowe. Potężna fala uderzeniowa wstrząsa księżycem, który zaczyna się deformować i w końcu eksploduje. Ogromne odłamki skał szybuje w kierunku twojej floty. Nie ma szans na unik. Twoja flota ulega doszczętnemu zniszczeniu. Szansa na zniszczenie księżyca: 6 % Szansa na zniszczenie GŚ: 47 %