Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 961-980 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostPatrząc na obecną kadrę napastników Legii to Mięciel jednak będzie wzmocnieniem a wiek Frankowski w Jadze potrafił kilka bramek na wiosnę strzelić. Dziś wywiad Urbana, który mówi, że są prowadzone rozmowy z Mięcielem, Saganowskim( marzenie) i Radomskim( Kaczorowski już był i wiadomo jak się skończyło). Ciekawe co z tych rozmów będzie wynikało. Bo o ile napastników potrzebuje od czasów odejścia Sagana to nie rozumiem po co w klubie kolejny defensywny pomocnik.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
Posta my tak narzekamy na Mirusia, a on nam Kakę chce sprowadzić wracając do rzeczywistości: Mucha odejdzie Roger odejdzie ( hurra) Rzeźniczak pewnie też 1,2kk za niego to świetny biznes Descarga odszedł (hurra) przyjdą: Może Mięciel ( Napastnik) i dalej długo długo nic oby nie sprowadził cieć Radomskiego. Kolejny słowik nam nie potrzebny.
-
TS Wisła Kraków.
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
Postjakby co możecie zabrać z Warszawy Cieciaka, Arrugola,Descarge w hurcie za 1 pln Garguła,Sobolewski konkret środek pomocy
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
Postno fakt Cieciak musi być zawiedziony ehh wszystko przez Henia Choć jak wróci ARRU będziemy grać 4-5-0 i będziemy każdy mecz zaczynać w 10 ps. ale pięknie ,,Nam" rośnie stadion
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostTejksiur odejdzie i wtedy Trzeciak zrealizuję swoją koncepcję i nowy styl gry 4-6-0
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
Postvicemistrzostwo jest, ale mocno bezbarwne o ile w zeszłym roku gdzie na wiosną grały młodziki 2 miejsce było sukcesem to w tym sezonie 2 miejsce to porażka. Ale jak się ma 1 napastnika to tak jest. Mucha już teraz odejdzie w naszej lidze tylko się marnuje Chini też odejdzie jak Walter zobaczy za niego 1,5-2kk ojro to 1minuta i transfer załatwiony. Radovic,Ostrowski,Roger,DESCARGA, krzyż na drogę ps.Komorowski jest lewym obrońcą nie wiem skąd takie info że Komor to prawy obrońca ps2
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
Postmożna było tylko że wiem to Ty,ja i wielu kibiców (L) tylko inwestor z KC PZPR o tym nie wie i jeśli tak dalej będzie będziemy ligowym średniakiem
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
Postchyba nie ten temat Rocki i Tito od nowego sezonu nie będą zawodnikami Legii. a teraz coś na temat hiszpańskich amigos: Trzeciak o Descardze: "Jak to się stało, że udało nam się pozyskać tak dobrego i doświadczonego zawodnika? Sam się zdziwiłem, że do tego doszło (śmiech). Co ciekawe, on szybko zgodził się na moją propozycję! Jak powiedział, najbardziej pociągała go perspektywa gry o tytuły, ponieważ w Hiszpanii jeszcze nigdy tego nie doświadczył. Gdy dowiedział się, że będzie miał możliwość wal…
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
Postw weekend ostatnia kolejka, a potem sezon ogórkowy i tradycyjne osłabianie składu. Ale sezon ogórkowy jest najbardziej zabawny ciekawe kto przyjdzie do Wisły może Kanu do Legii wróci Sagan zaś do Lecha jakiś wyrąbisty serb
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
Postostatni mundial u germanów czy euro w Austrii był popisem w wykonaniu Polskich kibiców więc nie rozumiem skąd ta nagonka nagle na kibiców. Media jednak potrafią człowiekowi wszystko wmówić.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
Posthmm ok skoro muszę to zapamiętam. Kibole w takim razie to pośmiewisko z Lecha zrobili kibice rzucając sztucznymi ogniami w kibiców Wisły, Wisła-Craxa za noże, Ruch za ,,awanturę" czy Górnik za ,,motywację". To jest właśnie ideologia ITI zamiast zwrócić uwagę na klub pod względem sportowym/finansowym zasłaniają się ,,kibolami" tylko jakoś w tym roku nie było żadnego dymu Legii z ochroną bądź rywalem. Nie liczę ustawek w lesie czy tym podobnym bo to dla niektórych sport i jeśli go lubią to na uboc…
-
Manchester United
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostRibery bardziej by się wam przydał jako rozgrywający niż winger Anderson to jest cieniutki Carrick defensywny Scholes już stary a Ryan też winger A panienkę niech MU sprzeda do Realu i tak ich nie zbawi. A 70mln funciorów piechotą nie chodzi.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
Postojojoj już był ten temat wałkowany napewno gdzieś jest bo Rassija miał potrzebę zobaczenia dowodów poszukaj bo mi się nie chce chyba że będzie ktoś dobry kto poszuka tu jest opis wyjazd Legionistów na mecz MILAN vs JUVE i tam masz zdjęcia Legijnego płótna legialive.pl/news/30536_Na_sta…_AC_Milan_-_Juventus.html edit: strona 19
-
TS Wisła Kraków.
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostCytat: „Szyszka napisał(a) Najazd Wiślaków na Gdańsk. youtube.com/watch?v=nn3pFWPoyfo youtube.com/watch?v=d_jLKNQCaTA Coś pięknego :)” najazd na mecz przyjaźni Może lepiej konkretny wyjazd Wiślaków do Gdańska
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostBarsa owszem ma kilkadziesiąt mniejszych ,,firm" które dają kasę, ale nie mają jak Legia głównego inwestora. tak ITI jest wspaniałe robi z naszego klubu pośmiewisko i tyle. Kiedyś gra w Legii była czymś teraz każda kopacz może trafić do Legii kiedyś było to nie do pomyślenia. I tak jest prawda. Bronowicki Piotr nie łapie się do kadry PIASTA GLIWICE ale grał w (L), Descarga temat rzeka, Podałem tylko przykład potencjalnych inwestorów. Nie bój się jakby Legia była na ,,handel" jestem pewien że zna…
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
Posti na co mi wiedza o pucharach skoro i tak dostajemy w plecy od każdego albo męczymy się z homelami albo dostajemy od fk moskwa lub Austrii Wiedeń.A w Uefie do tej pory mieliśmy 2 miejsca w tym pucharze od nowego sezonu fakt w LE będą 3 miejsca. A A porównanie Vodafone do ITI jest deczko śmieszne. Vodafone zresztą już nie sponsoruje MU tylko AIG chyba nie oglądałeś wczorajszego meczu Można powiedzieć jakim cudem Barsa utrzymuje się w lidze skoro nie ma SPONSORA. Cóż życie pewnie Firma - Proszę ba…
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
Postnie iti ?? a co oni zrobili dla Legii?? spłacili długi? ok spłacili a i ile kasy wpadło za Boruca,Fabiana,Janczyka, Bronowickiego,Wawrzyniaka. Legia z roku na rok jest co raz bardziej przeciętnym zespołem tyle, że nasza liga jest równie słaba więc i Legia jest w czubie tabeli. Ostatnio ogłosili, że budżet na ten sezon wyniesie blisko 62mln zł !! że co .....? chyba wchodzi w to pensja dla całego TVN-u. żadnych transferów, które sprawiły by, że zawodnik, który przychodzi z miejsca jest gotowy do g…
-
TS Wisła Kraków.
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostBarsy napewno nie trafią Realu też 1 i 2 miejsce w hiszpańskiej lidze daje prawo gry odrazu w LM plus zmieniają się reguły i Wisła spotka się np. PAO,Andrelechtem czy Kopenhagą Śląsk do Krk pojedzie na wycieczkę krajoznawczą
-
TS Wisła Kraków.
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
Postgratuluję Mistrzostwa Ciekawe kogo na atak kupicie w przyszłym roku jak Brożek odejdzie a o LM i tak będzie ciężko. Wisła,Legia,Lech każda z nich da pupy w pucharach bo tak naprawdę wszyscy grają piach.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
Postno wyjazd do Wrocławia można uznać za udany. Udało mi się wejść na stadion i odrazu bramka Gardziołko boli. Fakt że prawie nic nie widziałem, ale co tam w 2 połowie nawet prawie całe pole karne Śląska widziałem. Legii ok.1,5k choć tak naprawdę trybuna to chyba z 800 max pomieściła. Powrót ze stadionu ikarusami i widok kozaczków z WKS-u pokazujących palec wskazujący schowanych za psiarnią bezcenne Powrót z meczu już ok nawet załapaliśmy się na otwartą stację Okolice Janek Psiarnia zatrzymuje kump…