Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 941-960 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostCytat od dziób: „Przepraszam, po czym on dawał odpoczywać naszym gwiazdom?” to raczej nie do mnie pytanie
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
Postw 1 połowie Mucha miał sporo szczęścia i dzięki temu do przerwy było 1-0. Co do składu niepokoi mnie jedno dał pograć dublerom i przy okazji ,,odpocząć" mogli Szałach,Szala,Mięciel i Perejro w przypadku tego ostatniego niestety skoro go Urban oszczędza zapewne od 1 minuty wybiegnie w meczu LE. Obym się mylił. Optymalny skład( biorąc pod uwagę wszystkich zdrowych) wg. mnie Mucha- Rzeźnik- Astiz-Choto-Komorowski( Wawrzyniak od kwietnia 2010) Szałach-Iwański-Jarzębowski-Rybus-Mięciel- Chinyama
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostCytat od Thorgoth: „Cytat od dziób: „To nie był dobry mecz Legii. ” Strach pomyśleć jakie będą reakcje jak Legia przegra, skoro po 4:0 z niezłym Zagłębiem jest marudzenie i jęki. Jak taki Manchester wygra z beniaminkiem 4:0, to nawet przy 4 słupkach i przestrzelonym karnym przeciwnika jest euforia i święto. U nas tylko narzekanie - witamy w Polsce. Odnośnie meczu jedna uwaga; od wielu lat taktyką polskich drużyn polega na graniu górnych piłek na aferę. Legia pod wodzą Urbana zaczyna grać kombina…
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
Posta no piękny nie pamiętam kiedy ostatnio tyle bramek na początek rozgrywek strzeliła Paluch super Pochwała dla Jędrzejczyka ciekawa alternatywa dla Choto/Astiza Teraz tylko Broendby i jedziemy dalej w LE ad. Towarzysz W. W Kopenhadze nie byłem więc nie wiem za co chcieli kupić bilety czy za korony czy za pln
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostCytat od Rassija: „Za to Kar(L)ik był w Europie. I chyba kojarze w jakiej roli Poraz kolejny pokazujecie jacy to jesteście. Znów prawda boli i znów obrzucacie błotem innych uwarzając ze sie napinaja a w sobie niczego zlego nie widzicie. No ale Legia to marka w Europie. Tylko pytanie co to za marka? Z czym do ludzi? Dziwie sie ze Walter jeszcze sie nie wycofal i nie spuscil was z ligi. Chyba rzeczywiscie ta Legie kocha, czego docenic nie potraficie..” a no byłem tu i tam Walter kocha Legię dobry …
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostCytat od Rassija: „Ale to co sie stalo to przeciez wina zarzadu ITI, Trzeciaka lub kogos z tych sfer przeciez.. Pimp nie masz sie co klocic przeciez oni swieci sa to znow jakas ustawka, oni pewnie byli jako 1 zaczepiani i w ogole to nie ich wina ze tak sie zachowali. W koncu Legia to marka co nie?” hehehe dobre. Po pierwsze gdzie tu kłótnia ? Byłeś na miejscu wiesz co tam się działo ? A co powiesz na to, że kibice z biletami kupionymi w klubie nie mogli wejść na stadion ?? Dawaj hordo jeszcze wi…
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
Postpo tych zamieszkach zostało zatrzymanych 5 osób więc nie demonizujcie tego aż tak bardzo Szkoda, że nie wspomnieliście od tych Duńczykach z ,,ZACHODU", którzy rzucali race w sektor (L) Ludzie ze Sto(L)icy Legii kibicują ludzie z całej Polski Co roku jest tak samo?? Rok temu zbyt szybko odpadła Legia z pucharów żeby coś zbroić Za co dyskwalifikacje ?? Coś zrobili na stadionie nie więc temat zamknięty Horda z Poznania naciera ( wyjątek Maver ) Co do biletów do tej pory wszędzie były wyjazdy gdzie …
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
Posttylko żebyśmy doczekali tych sukcesów sportowych
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
Postmedialny owszem tylko zawsze jest pokazywany od tej złej strony. Kiedy ostatnio był ,,pozytywny" reportaż o Legii. Tylko negatywy a to widelec, a to Wilno, Bełchatów. Co do medialności właściciel Legii ma własną telewizje TVN plus platformę cyfrową i zamiast puścić mecz na Tvnie lub już chociaż na eNce to nie chciał tego zrobić. To jest irytujące bym powiedział. Klub rozwinął się finansowo, ale to nie ma przełożenia na wyniki a w sporcie to chyba chodzi o to aby rywalizować i dążyć do wygranej
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostCytat od dziób: „Cytat od -Maver-: „Mi moze na Legii nie zalezy, ale bez niej i jej kibicow straci cala Polska. Moze nie darzymy sie sympatia, ale z tego co przeczytalem kolega dziób nie lubii Was bardziej.” Hehe Jestem wieloletnim kibicem Legii, kocham ten klub, ale ze względu na niektórych kibiców, uważam, że powinien na jakiś czas popaść w niebyt. Może by wtedy docenił to, co mamy i to, że będziemy to mieć za 10 lat także. Ja doceniam. PS: Karlik, nie uważam że wszystko co robi klub jest dobr…
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
Posttak jak napisałem obie strony są siebie warte. i chyba tylko pozostaje czekać w okopach w oczekiwaniu na to kto wygra wojnę. Karta kibica na mojej ledwo zdjęcie widać zostało tylko imię nazwisko numer to już z 2 lata temu się odkleił. najgorsze, że zamiast o meczu rozmowy prowadzone są na tematy zupełnie inne. Takie już nasze realia.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostCytat od Bemek: „zatrzymano około 150 naszych za burdy w Kopenhadze. Właśnie dostałem smska od kumpla. Z kim oni mają rozmawiać, no z kim... I podobno znów NS sprowokowali... Szkoda gadać...” ale burdy były pod stadionem czy na mieście ?? Wiem, że były i tyle.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostFabiański 3,5 bańki Janczyk od 2,8 do 4 baniek Boruc 1,5 bańki Bronowicki 1 bańka ojro brak konkretów Sprzedaż Fabiana = Projekt stadionu Piszesz utrzymanie stadionu 8 baniek a zyski z reklam na stadionie nie mówiąc już o tym że pewnie jakaś firma wykupi swoją nazwę jako np. Żywiec czy Fiat Arena.Powierzchnie handlowe też będą zarabiały. Mik_as nawet nie potrafi znaleźć sponsora na koszulkach co jest najbardziej śmieszne najbardziej popularny i medialny klub w Polsce nie ma sponsora na koszulkac…
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostIle mówisz ile to kasy wpompowało w klub a ile na transferach zarobili np. Janczyk,Fabiański,Boruc,Bronowicki ?? LEGIA w 4 lidze ? Żaden inwestor ? Skoro ITI już się dogadało z Zarajczykiem to już nie było sensu szukać innych chętnych kupców. No fakt idzie kasa na młodzików, projekt stadionu - Zainwestowali bo dostają za grosze duży stadion, którego i tak nie zdołają zapełnić. Brak wyników to raz a dwa bileciki najwyższe ceny w Polsce droższe są tylko mecze repry. To skoro tylko klub może sprzed…
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostCytat od dziób: „Cytat od Kar(L)ik: „ ITI uciekaj” Człowieku sam uciekaj jak nie masz pojęcia o czym piszesz. Gdyby nie Iti Legia już dawno przestała by funkcjonować. Jeśli jadą "kibice" z zakazem stadionowym to chyba muszą się liczyć z tym że prawo będzie respektowane. Dobrze, że wprowadzają nową ustawę, skończą się żale.” tak gdyby nie ITI to LEGIA by przestała istnieć. BRAWO gratuluje. A co ITI zrobiło dla (L) co jej dało sukcesy Zurych,Wiedeń x2,FK Moskwa ?? Wilno to temat na inne odpowiadan…
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostNo cóż pozostaje napisać JANO MUCHA JANO MUCHA. tyle odnośnie meczu. a propo Muszkin do końca sierpnia go nie będzie w klubie po takim meczu napewno wpadł niejednemu scautowi do notesu. ITI go home. Promocja klubu zagranicą nie wpuszczać żadnych kibiców z polskim obywatelstwem. No do .... gdzie my żyjemy podobno w zjednoczonej EUROPIE, który wiek mamy żeby zabroniono kupować biletu Polakom ?? Na co ,,NAM" ten stadion nowiutki na 33k ludzi skoro klub ma głęboko w pupie kibiców, którzy jadą kilkas…
-
TS Wisła Kraków.
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
Postoj żeby zespół odpadł już w tej fazie eliminacji ;/ szkoda schodzimy na dno jeśli chodzi o puchary jeśli nawet Levadia Tallin jest lepsza od mistrza Polski. Tak ułatwia UEFA awans do LM a tu i tak okazuję się za mało. Co jak co, ale z tym składem Wisła powinna była zjeść rywala. Ciekawe co teraz zrobi Cupiał pewnie nieźle się zezłościł delikatnie mówiąc.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostW końcu talent z okolic Warszawy trafi tam gdzie musiał trafić. Aż pochwalę zarząd choć pewnie ... aj miałem ich chwalić Kupuje ktoś karnecik na (L). Ja chciałem ale 500zł na przedkrytą E to jednak ,,odrobinkę" za dużo. z legijnym pozdrowieniem
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostPo dłuższym urlopie odwiedzam boarda Meczu Legii nie widział wogóle ostatnie 2 tyg nie wiedział nic ze świata sportu co do LE i rywala bez wątpienia trzeba przyznać, że ewentualne wyjazdy Kopenhaga/Tallin będą naprawdę konkretne
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostPo kontuzji Chiniego 2 miechy przerwy zostaliśmy w czarnej pupie. Zagramy 4-6-0 i jedziemy na Wyspy Owcze lub do Gruzji. Mięciel wydaje się teraz zbawieniem ,,Trzeciak sfinalizował transfer wyróżniającego się pomocnika Górnika, Mateusza Pogonowskiego". Jak narazie sukcesy Cieciaka na rynku transferowym to odejście Decargi,Tito Arrucadabry