Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 761-780 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
Postwiadomo na dawnej żylecie usiadą krawaciarze i ludzie o dobrym portfelu Wg.mnie na południową trybunę bilety powinny byc tańsze
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
Postwiadomo na dawnej żylecie usiadą krawaciarze i ludzie o dobrym portfelu Wg.mnie na południową trybunę bilety powinny byc tańsze
-
TS Wisła Kraków.
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostJakich to czasów doczekaliśmy zespoły z Azerbejdżanu jadą z nami jak chcą !! Wstyd tyle można powiedzieć. 0-1 a mogło być więcej gdyby siwy azer strzelił 2 lub 3 sytuacje, które miał. Zurawski uderzył na zasadzie aby mocno bez kierunku może wpadnie. I po tym karnym azerowie mieli meczbola, ale Golkiper obronił. Ogólnie super nasze teamy mają tydzień Lech 0-1 Wisła 0-1 Ruch 1-3 jaga ( 55mn) 1-2 Oby w rewanżu Wam się udało wygrać i awansować.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
Postprzy dopingu Legionistów Arsenal będzie bez szans LEGIAAA LEGIAAAWARSZAWA ps. Kupuje ktoś karnet na Ultras /? Ja mam już od kwietnia
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
Post11sklw_kp_d.jpg Cytat: „W poniedziałek 26 lipca zostało zawarte porozumienie o współpracy pomiędzy Klubem Piłkarskim Legia Warszawa SSA i Stowarzyszeniem Kibiców Legii Warszawa. Strony uzgodniły warunki organizowania opraw meczowych na stadionie Legii, zasady udziału zorganizowanych grup Kibiców w meczach wyjazdowych oraz kwestie bieżącej współpracy i programu lojalnościowego dla Kibiców. „Świadomi odpowiedzialności za rozwój Legii, poszerzanie grona jej kibiców, a także wizerunek miasta stołecz…
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostCytat: „Gra na własnym boisku znowu będzie wielkim atutem Legii i to nie tylko z powodu otwarcia trzech trybun nowego obiektu. Po trzech latach wzajemnych oskarżeń, procesów sądowych i otwartej wojny, dziś nastąpi... ...uroczyste podpisanie porozumienia między przedstawicielami Stowarzyszenia Kibiców Legii Warszawa, a władzami klubu. ” Ciekawe jak to będzie. LEGIA LEGIA WARSZAWA
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostJak na napastnika to statystyki ma MIZERNE.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostCytat: „W niedzielę do piłkarzy Legii przebywających na zgrupowaniu w Carnac dołączył młody Argentyńczyk Facundo Emanuel Melivillo. Napastnik z La Platy zostanie poddany testom przez sztab szkoleniowy naszego zespołu. Emanuel urodził się w 1992 roku. Zawodnik od początku kariery jest związany z Club Atletico Platense. W sezonie 2009/10 zawodnik zadebiutował w rozgrywkach seniorskich. Przez 12 miesięcy rozegrał 18 meczów w pierwszym zespole, strzelił w nich jednego gola i dwukrotnie był upominany…
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostNie komentuję meczu bo nie widziałem live, a relaccja tekstowa mnie nie przekonuje aby coś sensownego napisać. Oby Chini mógł grać na 100% to będę spokojny. Koniecznie niech kupią stopera. Wawrzyniak to left defender, a Komorowski jak napisałeś Dziób jest .... warty. ad.stroje : oby LEGIA więcej grała w zieleni niż w czerwieni.
-
TS Wisła Kraków.
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
Postładnie oby jak najwięcej zwycięstw polskich drużyn w pucharach.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostMoże się zgrają do jesieni. Teraz na GWAŁT ŚRODKOWY OBROŃCA potrzebny, najlepiej 2 Obrona obecnie jest najsłabszym ogniwem, ale z czasem będzie git. trzeba wierzyć TYLKO LEGIA
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostPomoc ok Mezenga nie widoczny Obrona załamka Bramka mocno nie pewna ( Mucha na początku też był nie pewny) Widać różnice między Ligue 1 a naszą ligą. Obrona wymaga wzmocnień jeszcze jak Astiz odpadnie to aba fatima.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
Postrównież w zależności do arbajtu postaram się być.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostWybierasz się Przemek na spotkanie KP-SKLW ?
-
TS Wisła Kraków.
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostSprawa jest prosta: wystarczy co roku zachodzić jak najdalej w pucharach, wygrywać mecze zdobywać pkt do rankingu UEFA i będziemy grali później w pucharach Można sobie pomarzyć
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostJeśli wszystko dobrze się ułoży to będzie tak jak napisałem.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostWszystko zmierza ku: Mistrz mistrz LEGIA mistrz. oby było porozumienie.
-
TS Wisła Kraków.
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostWyborczej nie czytuję.
-
TS Wisła Kraków.
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostLitewska zatrzymała 44 osoby. Niektóre za wybryki,chuligaństwo( swoją drogą można to rozumieć różnie) i pijaństwo. Wcześniej przed meczem podczas kontroli aut psy znajdowali w autkach maczety,noże( swoją drogą jest ewenementem na skalę naszego kraju jeśli chodzi o sprzęt). Szkoda, że po (L) teraz Wisła źle się pokazał oczywiście nie wszyscy i w porównaniu do zamieszek (L) to dużo ,,słabsze" wydarzenie i mniej medialne. edit: nic nie pisał o wydaleniu ze stadionu tylko po prostu o wydaleniu
-
TS Wisła Kraków.
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostNiestety noże, maczety były powodem wydalenie grupy kibiców Wisły.