Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 741-760 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
TS Wisła Kraków.
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostNiezłe cyrki macie z tym stadionem. Co chwilę jakieś nowe problemy macie. Niedługo się okaże, że cały sezon będzie gracie na NH. A tak zapytam ile miał kosztować stadion pierwotnie, a ile na chwilę obecną się wycenia ?
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostJest na co narzekać to narzekamy Antalovic zawalił 2 bramki plus minął się z piłką z polem karnym. Kostia puścił strzał w środek bramki strzał, który leciał prosto w niego. Z czasem napewno będą lepsi bo Krzysiu Dowhań ich wytrenuje tylko aby z tym czasem Legia nie potraciła za dużo goli w lidze. Fakt, że obrona jak narazie jest mocno przemeblowana.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostIvica grał dobrze i napewno będzie z niego pożytek na lata Minus Nie mamy bramkarza
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostChyba naszego stylu kibicowania nie znasz. Arrivedeci roma.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostByło superr jeszcze parę treningów i będzie LEGIA MISTRZ MISTRZ MISTRZ. Terasz czekać do poniedziałku i TYLKO LEGIA Mniej Januszu lepszy doping vide prezentacja.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostWłaśnie wróciłem gardło właśnie leczone Wynik: szkoda, że przegrana chociaż jak w przerwie po cole wychodziłem było 3-1 wróciłem było 3-4. Doiping napewno może być lepszy. Szkoda, że dużo Januszy było, które mówiło to moje miejsce i proszę mi je oddać Na ultras obecnie stara zasada obowiązuje czyli BRAK NUMERACJI miejsc. Na Cracovii będzie lepiej mniej januszy więcej prawdziwych kibiców. Najlepiej nam wychodziło Za Nasze Miasto i Legia Legia Warszawa. I zdecydowanie lepiej jak Ultras podzieliła …
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostKapitan musi mieć cechy przywódcze i charyzmę. Iwański napewno tego nie ma. Skorża uznał, że Ivica poprowadzi nas po MISTRZOSTWO Jutro znowu miazga na Ł3.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostIvica oby był jak VUKO. KTO BĘDZIE MISTRZEM: LEGIA
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostKtoś był na prezentacji ?? Dobry trening przed meczem w sb. Sektor 206 widok piękny Gardła nie ma. Tego mi brakowało Widzów ok.12-15 tysi jedynie południowa wolna. Szkoda, że podczas prezentacji leciała nuta z kasety. Od godz.18 stałem było już wtedy ok.1k ludzi. Akustyka mocna. Będąc naprzeciwko Ultras w sektorze ... gości miazga była Jakby cała trybuna śpiewała oby w sb było jeszcze lepiej. Obecnie leczenia gardła browarkiem Ivica nowy kapitan Legii. Po polsku już coś tam potrafi skleić
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostJutro bramy estadio otwarte od 19. Może znowu rykniemy tak jak na Widzewie.ok.3min Legia Warszawa - Widzew 14 09 2007 DOPING na Żylecie. / W komentarzach były brzydkie wulgaryzmy,więc usunąłem link. *sisko
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostWiadomo, że nie będzie pełnych trybun na wszystkich meczach, ale powoli dzięki atmosferze na trybunach wróci moda na Legię. Na Lechu też nie będzie 46k na dyskopolo czy Bełchatowie.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostCiekawe ile kibiców , którzy będą na Arsenalu wybierze się na Cracovię.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostJa będę napewno trzeba będzie przetestować gardło Cytat: „Niespełna 900 biletów pozostało jeszcze na sobotni mecz z Arsenalem Londyn. Najwięcej wejściówek w cenie 50 zł dostępnych jest na sektor 120 (sektor gości). Ze względu na problemy z działaniem internetowego systemu biletowego zachęcamy do zakupu wejściówek osobiście w kasach klubowych lub na "wyspach" Legii. Bilety na sektor gości dostępne są tylko na Łazienkowskiej - w osobnej kasie. Do kupna biletu i wstępu na stadion konieczne jest pos…
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostJakbym pogrzebał w necie to bym zaprezentował działalność legijną nt. Powstania Warszawskiego. Dziś cała Polska o 17.05.00 przypomniała ,,start" Powstania. Dla takich chwil warto żyć. Ludzie jednoczą się, zapominają o waśniach, przez kilka minut oddają HOŁD ludziom, którym oddali życie dla naszego dobra, ludziom dla, których POLSKA była WARTOŚCIĄ NAJWAŻNIEJSZA. btw. szkoda, że w dzisiejszych czasach nie ma takich ludzi. ps. Tak zgłaszajcie Kibice Legii chwalą POWSTAŃCÓW a jakiś typek zgłasza trz…
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostWybiera się ktoś w czwartek na prezentacje naszego TEAMU ? REDYPLOMOWANY dla nas POWSTANIE WARSZAWSKIE jest tym samym co dla WAS POWSTANIE WIELKOPOLSKIE ( jedyne oprócz Śląskiego wygrane>) CWKS LEGIA WARSZAWA
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostTo, że Legioniści jako Warszawiacy aktywnie uczestniczą w obchodach Powstania Warszawskiego. Czujemy się zobowiązani do dbania o Pamięć na temat ważnego w dziejach Warszawy wydarzenia. Przykładowo GRUPA OFMC co roku jako grupa kibiców Legii Warszawa sprząta groby powstańców, spotyka się z Nimi. Przed konfliktem na Łazienkowskiej odbywały się seryjne spotkania z Powstańcami. Choćby dlatego trzeba oddać hołd tym, którzy walczyli w Powstaniu. 11apelpoleglych_f26.jpg 17.05.00
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostCytat: „1. sierpnia to dla Warszawiaków dzień szczególny. Dokładnie 66 lat temu wybuchło Powstanie Warszawskie. W 1944 roku mieszkańcy stolicy mieli już dość nazistowskiej okupacji i postanowili w walce jej się przeciwstawić. - Z perspektywy minionych lat mamy pełne prawo do wypowiadania zróżnicowanych poglądów na temat dramatu Powstania, jego historycznego znaczenia i słuszności podejmowanych decyzji. Jednak każdego roku w przeddzień kolejnej rocznicy, kiedy zbieramy się tu pod pomnikiem Powsta…
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostA jakie to najlepsze bilety ?? Cytat: „Już w następną sobotę gracze Młodej Legii zainaugurują rozgrywki sezonu 2010/2011 Młodej Ekstraklasy wyjazdowym meczem z Cracovią. W najbliższych miesiącach legionisci będą spotkania domowe rozgrywać na Stadionie Miejskim w Legionowie. W piątek została podpisana stosowna umowa pomiędzy przedstawicielami KP Legia, a gospodarzami obiektu. Przenosiny na stadion Legionovii stały się konieczne z uwagi na trwające na stadionie Legii prace budowlane powodujące utr…
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostAż tak drogo tam nie jest, ale perspektywa siedzenia przy sektorze gości nie jest chyba najlepszym miejscem.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
Postwiadomo na dawnej żylecie usiadą krawaciarze i ludzie o dobrym portfelu Wg.mnie na południową trybunę bilety powinny byc tańsze