Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 721-740 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od **PIMP**: „ Moja 11 to: Kuszczak, Piszczek, Augustyn, Perquis (jesli dostanie papiery do gry w kadrze), Glik, Murawski, Obraniak, Matuszczyk, Lewandowski, Jelen ” Jak dla mnie to wyszło 10 graczy w dodatku 3 środkowych obrońców, Perquisa to tak naprawdę nikt w akcji nie widział. W teorii Twojej brakuje Kuby, który chyba jest obecnie naszym najlepszym zawodnikiem.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostOtóż primo jak można chodzić na Legię i ksp ?? Due można iść na mecze obu drużyn z jedną kartą kibica Legii czy ksp. I finito jedyne co może martwić to, że przy wyrabianiu karty na Legii był zapis, że Klub będzie jej używał tylko w celach marketingowych i nie będzie użyczał danych osobom trzecim ( Ekstraklasa w tym momencie staję się tą osobą ). Sprawą GIODO mogło by się zainteresować.
-
Cytat od Yamato Damashi: „Nadal sprawdza odpowiednich piłkarzy. Ja jestem amatorem i nie mam pojęcia o układaniu drużyny, ale z meczy które rozegrali muszę powiedzieć, że Smuda w niektórych przypadkach źle dobiera skład. Brakuje świetnych zawodników, którzy mogliby choć trochę podnieść poziom reprezentacji. Aktualnie najlepsza 11 jaką można zbudować moim zdaniem wygląda tak. ---Kuszczak--- Żewłakow(Piszczek)-Augustyn-Jodłowiec-Jędrzejczak Błaszczykowski-Murawski-Mierzejewski(Matuszczyk)-Obraniak…
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostDla gości w rundzie jesiennej będzie 1380 miejsc. Na wiosnę pewnie gdzieś koło 2,5-3k.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostZ mapki powyżej widać, że nie ma sprzedaży na sektory gości. Sektory za drugą bramką obok studia tv są mniej ciekawe raczej z powodu sektora gości. Zresztą tam pewnie będzie najwięcej biletów schodziło jak będą ,,dobre" mecze np. Widzew.
-
Trenerzy nie zawsze znają się na treningu piłkarskim może i podstawy znają, ale tylko podstawy. Na Orliki ciężko się dostać bo sporo ludzi chcę się ruszać i pograć dla zabawy/rywalizacji. Szczególnie pokolenia, które nie są, aż tak uzależnione od tv,peceta i neta. Kiedyś za małolata grało się w piłę póki ciemno się nie zrobiło. Zbierało się nas 20 i piłka,piłka,piłka. Dziś ciężko zobaczyć coś takiego.
-
Obecnie już nie ma takiego ,,ciśnienia" na mecze kadry ze względu na wyniki. A stadionu owszem budują za nasze podatki i bardzo dobrze niech budują. Niech rozwija się infrastruktura. Zobacz na (L) stadion prawie gotowy, Lech również niedługo odda, Kielce, Lubin, Cracovia( oddaje bodaj w Październiku), Jaga( w trakcie przebudowy), Arka ( w trakcie), Baltic Arena i stadion we Wrocku. Z tych ,,nowych" domów podniesie się poziom kasy w klubach. Może kluby będą w końcu rozwijać zaplecze dla młodzików…
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostCytat: „o dziś Legia Warszawa sprzedała prawie 8 tysięcy karnetów na nowy sezon. Do dyspozycji fanów jest ponad 20,8 tysiąca miejsc. Przed meczem z Arsenalem liczba rezerwowanych karnetów mocno wzrosła, teraz po inauguracji w systemie karnetowym zajętych jest 7000 miejsc w dostępnych sektorach oraz około 800 w sektorze rodzinnym. Do tego należy doliczyć dwa sektory zajęte zarezerwowane dla VIP-ów oraz prasy, a także pół sektora 116 z miejscami dla zorganizowanych grup kibiców. Sprzedaż karnetów …
-
Bycie z drużyna na dobre i na złe taki pierwszy przykład z brzegu. Rozumiem, że można, a nawet trzeba krytykować gdy jest za co, a jest.Ale nazywać Kibica, że pieskiem sadysty,ma mniej iq od tego co nie chodzi na repre jest lekko nie na miejscu. Ciekawe czy byście tak powiedzieli do gości co cały mecz dopingowali naszych bez względu na wynik
-
Do tego tłumaczenie Dawidziuka, że Robert potrzebuje 2-3 sytuacji aby się ,,wstrzelić" po czym napastnik z Kamerunu chwilę po wejściu pokazał, że jednak nie trzeba 2-3 sytuacji aby strzelić ładną bramkę robiąc z obrońcy początkującego juniora edit: do gościa powyżej. Porównywać kibiców kadry do piesków sadysty ? gratuluje.
-
TS Wisła Kraków.
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostNo to ładnie trwa ten remont. Na Legii poszło szybciej bo odrazu pd nóż poszły 3 trybuny, a u Was tak na raty raz jedna trybuna raz druga. Obyście zdarzyli do 13.11.2010. Trzeba w końcu odwiedzić Krk
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostMogliby by dać po 50% miejsc i gitara. Zresztą co to za derby z Groclin Grodzisk Wielkopolski. Szkoda, że Canal + odwalił taką lipę. Ja szacuję, że wynik będzie napewno under 2,5 np.0-2 Tejskiu i Alejandro
-
TS Wisła Kraków.
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostMożna powiedzieć, że Kraków posiada znakomitą administracje, która ładnie obciąża budżet miasta. Cóż takie rzeczy możliwe tylko w Polsce A tak jeszcze zapytam kiedy wogóle był początek przebudowy waszego stadionu ? fakt Polimex u NaS wykonał kawał dobrej roboty. Kryta jeszcze dojdzie w lutym i będzie gotowy najlepszy obiekt w kraju.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostCytat: „Informujemy, że wobec wielkiego zainteresowania meczami z udziałem Legii, z inicjatywy Stowarzyszenia Kibiców Legii Warszawa klub wystąpił o zwiększenie przyznanej puli biletów dla gości o 1500 miejsc – oprócz przyznanej wcześniej liczby 300. Bezskutecznie." - czytamy we wspólnym oświadczeniu klubu i kibiców. Kibice Legii zdecydowali, że nie idą na piątkowy mecz derbowy. "Jednym z motywów porozumienia między przedstawicielami zorganizowanego ruchu kibicowskiego z ul. Łazienkowskiej, a KP…