Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 701-720 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostJa od siebie napiszę tak: oglądałem już ,,parę" meczów w życiu. raz widziałem na MŚ we Francji chyba, że za podobne zagranie był rzut wolny. Można powiedzieć, że to nie błąd tego arbitra( Stefańskiego), a błąd innych, że przymykają oczy na takie zagranie. I jeszcze jedno odnośnie gestu Garrinhy. W obecnym czasach nie ma sensu go stosować bo ewidentnie używa się go tylko w 95% do tego aby przeciwnik wybił piłkę na aut a ja( piłkarz) poleżę na boisku poudaje rażonego piorunem, zaraz wstanę i wszys…
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostLegia zdobyła 2 bramki Cracovia 1 czyli LEGIA wygrała mecz proste? Można grać dobrze i przegrać. Cracovia niech podziękuje Cabajowi. Swoją drogą pięknie się za murem ustawił Od 5min zaczeli już grać na czas Antalovic dobry mecz oby więcej takich.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostPrzez to, że prowadzili przez 75min należał im remis ? Legia przez 15 minut zdobyła 2 gole i wygrała. A Cracovia trzeba było więcej leżeć i udawać umierających. DO KOŃCA MOICH DNI W MYM SERCU TYLKO TY TYSIĄC LAT PRZEMINIE ŻY(L)ETA NIE ZGINIE LEGIA TO WŁAŚNIE MY
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostZ meczu na mecz coraz lepsza forma Ży(L)ety. Co do karnego nie widziałem sytuacji. Smoke masz pretensje do sędziego ?? Cabaj to cały mecz wznawiał grę w tempie żółwia aż w końcu się doczekał i dobrze. Zawodnik Cracovii w byle kontakcie z zawodnikiem Legii leżał na boisku jak rażony piorunem i tak co chwila. Obrona Legii masakra. Choto, Astiz wrócą i wtedy Mistrz jest nasz. Cabral coś z nim nie jest tak. Manu, Mezenga, Iwański bardzo dobrze. Minus dla Klubu. Awarie karta kibic czytniki nie czytał…
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostGratulacje dla kumpla wygrał bitwę na całe życie Legia & Marta Mistrz mistrz LEGIA mistrz.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostDerby w młodej ekstraklasie dla Legii marne pocieszenie, ale zawsze. Wynik 2-1. Bramka ok. 90 min na 2-1 dla Legii stadiony świata wolny tak 35m ,,petarda" tuż przy słupku w okienko wpadła Lisowski zdobył tego gola. Bramka na 0-1 ala Kuszczak w meczu z Kolumbią tyle, że tym razem gola strzelił obrońca.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostCzy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cię w moim sercu LEGIA i na DOBRE i na ZŁE. Wynik wysoki. Uczepiliście się Marian, a tak naprawdę przy 1 bramce nie miał szans piłka tuż przy słupku. Najlepszy zawodnik ; KOMOROWSKI & MANU ( On będzie gwiazdą ligi) Najgorszy: CABRAL ( szok co robił) Gra nie była, aż tak zła jak wynik na to wskazuję. Niestety mamy taką obronę, że szkoda pisać WAWRZYNIAK MISTRZ DRYBLINGU !!!! I jeszcze jedna istotna sprawa CZERWONA KARTKA dla SARVASA za faul na Komorowskim. Ta…
-
TS Wisła Kraków.
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostMaradona na prawdę się uśmiałem. Osobiście jako kibic z zewnątrz będzie albo Petrescu albo jakiś szkop.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostCytat od Yamato Damashi: „ Czy Legia to jedyny klub w tym kraju :)?” dla mnie TAK z czasem chcą wprowadzić 1 kartę dla wszystkich tylko wiadomo w Polsce to musi potrwać. A karty są między innymi po to aby wyłapywać ludzi z np. zakazem stadionowym. A najlepszą ich zaletą będzie możliwość nabicia kasy i bezgotówkowe kupowanie np. cateringu na stadionie, pamiątek, obecnie na kartę są nabijane karnety. W Poznaniu chyba ma być nawet karta miejska na karcie Lecha.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostYamato tak tylko dla informacji uwierz mi na siatce,żużlu, ręcznej też są takie ekipy, które nie potrafią obok siebie siedzieć. Kędzierzyn-Częstochowa ( siata), Falubaz - Stal (żużel), Kielce-Płock( ręczna). W tv pokazują jedynie złe tło piłki bo jest najbardziej popularnym sportem. Weźmy dla przykładu spikera Legii wybiórczej i rzepie nie podoba się, że jest wg.nich krzyczącym zaśpiewiało. Skończył się konflikt, a goście nie mają o czym pisać i na czym kasy zarabiać to uczepili się spikera. Kar…
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostW sto(L)icy sprzętu się nie używa. Kraków to miasto tysiąca noży.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostKarty to nie są raczej przez ,,kibiców ponosiło". Legia i ksp używają tego samego systemu, więc nie mogą mieć dwa razy tych samych danych.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostBez karty kibica to nawet kibic Legii obecnie meczu nie obejrzy. Niestety takie są obecnie wymogi aby wyrobić kartę kibica. Obecnie jest za free. Np. na karcie obecnie są bukowane karnety w przyszłości mamy tymi kartami płacić za catering.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostCytat: „VonHell ja napisałem tylko, że dla MNIE dziwną sytuacją jest chodzenie na Legię i ksp i tyle tylko :)” Swoją drogą to nasz ukochany pzpn ma koncepcje ( naawet słuszną :D) żeby była 1 krajowa karta kibica. Obecnie skończył się program na OSI - Purzycki gościu z Polonii powiedział, że kartą kibica Legii można kupić bilet na ksp. Ogólnie w większą polemikę nie ma co się angażować dla niektórych jedno jest białe dla innych czarne. edit: VonHell w Londynie jeszcze odwiedzić należy Arsenal,Tot…
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostIdziesz z kartą i kupujesz bilet Tak w teorii. W praktyce nie wiem i nie będę wiedział bo od ksp biletu nie kupię. Fanatycznym nie trzeba, ale chodzić do dwóch wrogich obozów to dziwne.
-
Np. Rzeźniczak z Legii też biega do ataku tylko tam już nic potrafi zrobić. Obraniak też wychowany we Francji, ale powoli zaczyna nasiąkać Polską mentalnością. Przykład: człowiek czyta dziś wypowiedź Dudki, który mówi, że równie dobrze mogłoby być 3-3. Z takim podejściem to nie dziwne, że przegrywamy co mecz.