Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 681-700 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostCóż można napisać bo tak słabym meczu: Kibice wszystkich spotkań nie wygrają. Wystarczyło aby włożyli tyle ambicji i serducha co z Lechem i spokojnie by wygrali, ale przeszli obok meczu niestety. A my dalej swoje: LEGIA LEGIA WARSZAWA
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostAlleluja. Giza out. W siną dal w siną dal
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostNie wiem dla mnie wydawanie hajsu na tw wasze gadżety anty to choroba i tyle. Lepiej kupić nowy szal lub zaprojektować swó( swojego klubu)j i tyle w temacie ode mnie. To, że NaS ,,doceniliście" świadczy raczej o waszym kompleksie względem Legii i tyle. Czekam aż na wiosnę przyjedzie Widzew. Wtedy spotkają się ekipy naprawdę konkretne i będę prawdziwe derby Polski. co do tego żarcia nie czytałem regulaminu to nie wiedziałem, że jest taki zapis, że można wnieść swoje żarcie. Redyplomowany uważaj b…
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostCo się działo w sektorze gości to nie wiem. Byłem po drugiej stronie stadionu. Z żarciem to tak jak mówi Dziób idziesz do pubu/dyskoteki/klubu/kina i tam też żarcia/napojów nie wnosisz. Ale nie napisaliście kibice Lecha jaki jest % wydatków na gadżety antyLegia, a jaki na ProLECH ? Żaden inny klub w Polsce nie robi tyle szaliki,koszulki, czapeczki itd. Dla mnie to jest ,,dziwne" tyle.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostPoznaniacy ogólnie chyba bardziej nienawidzą Legii niż kochają Lecha. Tak swoją drogą ciekawe ile wydają na gadżety antyLegia, a ile na swój klubik. Dla mnie chore wydawać $$$ na gadżety antyKlub X czy Y. OLE OLE OLE OLA I TYLKO LEGIA LEGIA WARSZAWA.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostGardła brak oto właśnie chodzi w tym sporcie ;D Meczyk miły dla oka sporo walki i serducha. Rybus minus miesięczna pensja. Kibice Lecha: oprawa nr.1 dobre przesłanie nr.2 ?? Aby w każdym meczu było tyle walki. paradoks LEGIA lepiej grała w 10 Idziemy w górę tabeli OLE OLE OLE OLA I TYLKO LEGIA LEGIA WARSZAWA dopingu nie było do 15min z powodu solidarności ze Staruchem i jeszcze jednym członkiem NS. również dlatego nie było oprawy.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostOstatnie mecze na pewno nie są dobre w wykonaniu Legii. Choć cieszy postawa Kucharczyka. Chłopak widać, że chcę grać i na boisku zostawia sporo zdrowia. Awans do następnej rundy PP jest kosztem braci ze Szczecina ( LEGIA POGOŃ LEGIA POGOŃ) ( niech POGOŃ wraca do ekstraklasy jak najszybciej). Co do Skorży poczekajmy jeszcze do listopada. Ja tam w niego jeszcze wierze. A piątek meczyk na Ł3. I na trybunach znowu miazga oby było jak najmniej ,,JANUSZY" na Ży(L)ecie.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostSkorża wybitny nie jest, to co można powiedzieć o Zielińskim Dobrze, że w końcu zmienia się kolei rzeczy wcześniej piłkarze zwalniali trenerów przez swoją delikatnie mówiąc słabą grę. Wawrzyniak w każdej straconej bramce miał swój udział. A piękne ,,trałkowanie" w czasie meczu to już było przegięcie. Giza to melodia przyszłości siedzi na ławie i myśli sobie co miesiąc stan konta się zgadza i ok. Iwański - raz zagra całkiem dobrze następnie piach. W ,,piątce" ukaranych mają być ,,podobno" Borysiu…
-
Cytat od Cezarcfc: „No o Koscielnym to już raczej możemy zapomnieć. A z tym Włochem to pewnie jak z Boenischem będzie, jak się przekona że w reprezentacji Włoch szans nie ma to będzie grał dla Polski. Swoją drogą mogliśmy naturalizować Marcelo dopuki jeszcze w Polsce grał to byśmy mieli w miarę dobrego jak na nasze warunki obrońce.” Najlepiej jeszcze Muchę,Astiza,Choto,Kirma,Vukovicia,Micanskiego itd. Polska to Polska, a nie zlepek całego świata.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostCytat: „Legia&Den Haag”
-
Mecz mógł się podobać Dawno Polska nie grała tak ambitnie. Po meczu z Kamerunem było dno kompletne, a teraz troszkę się od niego odbiliśmy. Boenisch i Piszczek grali tak jak muszą grać boczni obrońcy szkoda tylko, że nie mamy skuteczności i nie mogę pojąć po co Kuba i Peszko grają razem w 1 składzie obaj prawo skrzydłowi. Do tych co piszą, że Australia to cieniasy niech sobie przypomną ostatnie MŚ gdzie grali dobrze ( tak wiem 0-4 z Dojczlandami) no i MŚ 2006 gdzie Włosi LEDWO LEDWO ich wyelimin…
-
Cytat od Cziłka: „tragedia, chyba zapomnieli ze gra sie do konca i pzregrali wygrany mecz ogolnie nie szlo im zle, naewt niezle grali tylko obrona slabo jak zawsze...” grali bardzo dobrze niestety zabrakło mi skuteczności. Chyba najlepszy mecz pod wodzą Franka SMudy. Z meczu na mecz będzie coraz lepiej. POLSKA MISTRZ.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostPogoń niech w tym roku skupi się na awansie do ekstraklasy czyli tam gdzie Jej miejsce LEGIA&POGOŃ
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostGroclin Grodzisk Wielkopolski jak już. A na poważnie proszę mi tu nie pisać takich herezji.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostCiemna strona mocy powiadasz Nie mów, że w loży vipów siedzisz Ale na piwko i tak się zgrać jakoś
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostSprzedaż karnetów ruszyła od ,,nowa" można powiedzieć i będzie trwała do 24 września. A Ty Bemek chodzisz jeszcze na meczyki trzeba się jakoś zgrać i browarka przed i po zrobić
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostCytat: „Jak poinformował serwis klubowy legia.com, do Warszawy przybył chorwacki obrońca, Igor Prahić. 23-letni stoper jest obecnie zawodnikiem występującego we francuskiej Ligue 2, CS Sedan i przez najbliższe 4 dni będzie testowany w drużynie Macieja Skorży. Urodzony 15 kwietnia 1987 roku Prahić jest wychowankiem Varteksu Varażdin, w którego pierwszej drużynie zadebiutował w 2006 roku. W grudniu ubiegłego roku zawodnik przeniósł się do CS Sedan, z którym wiąże go kontrakt ważny do czerwca 2012 …
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostDickson Choto czarne złoto. Chini ,,pięknie" uderzył w 1 połowie. Śląsk miał 1 dobrą sytuacje jak Diaz uderzył obok bramki. Ponadto WKS nie miał sił, aby gonić Legię. Legia w końcu grała dobrze piłką w środku pola choć wiadomo zawsze może być lepiej. Doping naszych też w tv dobrze słyszalny Teraz meczyk z Bełchatowem i oczywiście 3pkt zostają na Ł3. Oby zamontowali nagłośnienie na ultras, aby góra lepiej słyszała Sz.