Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 661-680 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostFakt jest wyżej w tabeli, ale im dalej w sezon to Legia będzie co raz lepiej zgrana i co lepsze wyniki będzie osiągać. Teraz 2 mecze u siebie Górnik i Jagiellonia i tylko 6pkt się liczy. Cytat: „[Dzisiaj mija 63. rocznica urodzin Kazimierza Deyny - najlepszego piłkarza w historii naszego klubu i prawdopodobnie polskiej piłki.[/size] DEYNA KAZIMIERZ NIE RUSZ KAZIKA BO ZGINIESZ[/size]” Proszę nie nadużywać takiej czcionki. elfi
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostCytat od LeoM: „Owszem wygrała Legia i to 1:4 ! wytłumaczenie ? popatrz na tabele pseudo kibicu :D” O co chodzi ? Korona dostała lanie, a Sasal już wini sędziego
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostTak grającą Legię chciałbym( nie tylko ja) oglądać. Radović i Kucharczyk wyrastają na gwiazdy. Pięknie Pięknie Pięknie. Żeby tak było zawsze marzenie Każdy z legionistów zagrał bardzo dobre spotkanie szczególnie RADO i Kucharczyk tylko do Manu można mieć zastrzeżenia. Szałach in minus za sytuacje, które przestrzelił. I TYLKO LEGIA LEGIA WARSZAWA. edit: LeoM czekam na komentarz oczywiście pewnie wszystko przez sędziego
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostCytat od LeoM: „bo w Zagłębiu produkuję się w miarę dobrych piłkarzy ! np Piszczek,Chałbiński,Bartczak itp poza tym dość bogaty klub na polskie realia :)” rozwiń itp. Piszczek tak. Chałbiński on jeszcze gra? Bartczak :lol: Wychodzi na to, że Legia ,,produkuje" słabych: Fabiański,BORUC, Mucha. Przy każdym klubie można napisać, że ,,produkuje" dobrych graczy.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostCiekawi mnie na jakiej podstawie uważasz, że Zagłębie jest przyszłościowym zespołem. Nie mówię, że nie, ale ciekaw jestem dlaczego tak uważasz. TYLKO ZWYCIĘSTWO HEJ LEGIO TYLKO ZWYCIĘSTWO
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostJako pseudokibic zapytam co osiągneła Korona do tej pory?Niech pogra parę lat na wysokim poziomie wtedy można pogadać. Zagłębie Lubin faktycznie przejmują pałeczkę
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostCytat od dragonartur: „Legia ma piłkarzy, którzy nie potrafią ze sobą grać. Jeżeli w zespole słychać języki z różnych krajów to nie ma mowy o dobrej atmosferze. Zbyt mało polaków. Może jakiś młodzik się pokaże, który będzie miał ochotę na grę.” W Arsenalu np. sami Anglicy grają
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostJeśli ma truć atmosferę to lepiej grać bez rozgrywającego niż z takim jak On. Dla mnie po tym jak pokazał ,,Kozakiewicza" trybuną powinien wylecieć w trybie pilnym.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostJa napiszę od siebie, że dla mnie są oni zbędni w obecnej Legii. Wawrzyniak od powrotu z Grecji gra piach. Zaś Iwański nie spełnił się jako ,,lider" i teraz już nim nie będzie.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
Poste(L)ka w sercu do czegoś zobowiązuje
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostPonownie w piątek Legia zagra swój mecz w lidze. Tym razem w Kielcach z Koroną. Po ostatnim meczu z Widzewem oby legioniści powtórzyli wynik z Łodzi.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostKadafi jak to by słaby mecz to już nie wiem jak w naszej lidze wyglądaj dobre mecze. Piro było jako zasłona dymna Nie udało się otworzyć bramki na dole i zdobyć jakieś flagi Widzewa. Swoją drogą psiarnia została nagrana za swoje zachowanie. Oby zostali pociągnięci do odpowiedzialności. Studia C+, a tam ludzie kaszlą i wdychają gaz. Żeby Legia grała tak zawsze jak przez pierwsze 30min. Marzenie
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostOstatnio tylko dlatego, że Widzew nie grał w extraklasie, a do tego Legia też obniżyła loty choć i tak jakby nie grały zespoły i tak mają swoją specyfikę. Zaczeło się chyba od Dziekanowskiego. TYLKO ZWYCIĘSTWO HEJ LEGIO TYLKO ZWYCIĘSTWO. WALCZYĆ TRENOWAĆ, WARSZAWA MUSI PANOWAĆ edit; LEGIA GRA WSPANIAŁE !!!! VRDOLJAK
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostLegia - Widzew Widzew - Legia te mecze można nazwać Derbami Polski. TYLKO ZWYCIĘSTWO HEJ LEGIO TYLKO ZWYCIĘSTWO. WALCZYĆ TRENOWAĆ, WARSZAWA MUSI PANOWAĆ
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostNa Koronie to zawsze problemy robią. Do nich na mecz się dostać to sztuka.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostA no klasyk. Zbudujcie większy stadion to i gości więcej będzie mogło wejść bo 800 sztuk to poszło nawet nie w przedbiegach można powiedzieć:) Jak dla mnie jedyne co pewne to typ under 2,5 gola.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
Post1. Popieram Bemka - WYWALIĆ MIKLASA !!!!! JÓŹWIAKA !!!! 2. Walter chyba ma naprawdę zamknięte oczy; miklas jest w klubie chyba 6 lat i stoczył klub na dno. 3.Trener to fakt potrzeba z zagranicy aby zmienił mentalność grajków. Do MS nic nie mam z gówna bata się nie ukręci, ale decyzje personalne ma ostatnio fatalne. Coach tylko w stylu DRAGO OKUKI. 4. Transfery tylko przez obserwacje, a nie Piekarski czy Stanko Svitlica kogoś polecą i odrazu do Legii przychodzi bo menago znajomy. 5 Osobiście marz…
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostTrener to jedno, ale tu czyt. w Legii trzeba wymienić cały pion sportowy z wyjątkiem Pana Dowhania i Pana Lucjana Brychczego.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostVuko z tego co pamiętam w meczu z braćmi z Sosnowca ostro pojechał gizie, który nie trafił z odległości 50cm do bramki. Niestety Vuko już nie ma, właśnie takich piłkarzy nam trzeba z charakterem i serduchem dla Legii. Iwański niech go sprzedadzą lub rozwiążą kontrakt. Może i potrafi grać, ale nie ma charakteru i się ferment. Urban stał się ich ofiarą ponieważ raz nie miał zbyt dużego wyboru dwa to były można powiedzieć jego transfery. W szczególności Giza. Najlepszym piłkarzem meczu z Lechią był…