Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 621-640 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostPo wyrównanym meczu zwycięstwo. Gra nadal pozostawia wiele do życzenia. Całe szczęście, że Skaba obronił karnego, którego sam sprokurował. Warto zaznaczyć, że chwilę wcześniej w polu karnym Polonii zawodnik gospodarczy zaatakował nakładką bodajże Ivicę i sędzia nic nie zareagował, a powinien być odgwizdany rzut wolny pośredni. Teraz muszą być 3pkt w Krk.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostTylko zwycięstwo hej Legio tylko zwycięstwo. Ostatnie 2 mecze z drużynami z doła tabeli i MUSZĄ być 2 zwycięstwa A teraz śmietanka: By Leszek Miklas Cytat: „Marijan Antolović - Wydaje mi się, że nie wytrzymał presji, z którą się tutaj spotkał. Wcześniej grał w małym klubie w Cibalii i tam nie było takiego ciśnienia. Jeśli popełnił błąd na sparingu, to nikt mu tego nie wypominał. W Legii natomiast nawet niepewność jest natychmiast piętnowana, bo na meczach kontrolnych jest po kilkuset kibiców. Zn…
-
TS Wisła Kraków.
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostCytat: „Wisła wygrała, ale czy grała dużo lepiej od Legii śmiem wątpić. ” Tak napisałem. I ponownie napisze, że Wisła nie dominowała aż tak na boisku jak wskazuje na to wynik. I nie zwalam winy na sędziego tylko stwierdzam, że zrobił błąd dyktując karnego! Z mojej strony koniec tematu bo i tak każdy ma swoje zdanie na dany temat. edit: literówki
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostTy jest za to pewne wielki inteligent Jeśli dla Ciebie Vrdoljak jest słaby to nie ma co dyskutować dalej. Jedynie co mogę się zgodzić, że Manu jest coraz słabszy. Patrząc jak Lech gra czyli na ambicji śmiem twierdzić, że wstydu by nie przyniosła. Dla Ciebie zawsze wszystko w Polskiej piłce jest złe. W każdym temacie to złe tamto złe itd itp.
-
Żadnych rasistowskich tekstów nie podałem. Polska dla Polaków. Wolę Obraniaka,Perquisa,Boenisha którzy mają korzenie POLSKIE bądź co bądź mają w krwi także POLSKĄ KREW. Reprezentacja Polski - Czyli reprezentacja składająca się z POLAKÓW !! Czyli brak w niej Arboledy,Rogera,Olisadebe i innych odmieńców. POLSKA DLA POLAKÓW
-
TS Wisła Kraków.
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostNigdzie nie napisałem, że Legia przegrała nie zasłużenie !!! ale może dla Ciebie taka wersja jest lepsza. Napisałem tylko, że 3 bramka to popis aktorstwa Kirma i nieudolności sędziego !!
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostCytat od Bagin :D: „Legia... Jestem naprawde rozczarowany. Po meczu w Krakowie, mimo ze zdemolowana, myslalem, ze to tylko wypadek przy pracy. Grala przeciesz calkiem niezle, a poprzednie mecze tylko mnie w tym mogly utwierdzic- tak, te 4:0, to wypadek przy pracy. Niestety, prawda jest inna. Dlaczego druzyna majace takie mozliwosci finansowe (jak na Polske) i takich kibicow (choc to z racami zajechalo mi wiocha; reszta na najwyzszym poziomie, i to mimo piachu jaki grala druzyna- brawo!), gra tak…
-
TS Wisła Kraków.
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostRadovic symulant to kim jest w takim razie Kirm ?
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostLegia miała 0,5 sytuacji Cóż za przewrotność w Krk Legia grała dużo lepiej i wynik 0-4 dziś piach i wynik 3-0. Brawo dla bramkarza Arki Na trybunach miazga pięknie było BYŁO Pięknie no i PIRO w końcu można było powąchać dymku z rac Goście mocno rozczarowali swoją liczbą w sektorze gości. Na trybunach 21,2k widzów. LEGIA LEGIA WARSZAWA Born To Be Wild. Oprawa na 15-lecie TB Oprawa video oprawa foto Druga oprawa 25 lat ŻYLETY Oprawa 2 Żyleta jest zawsze z wami
-
TS Wisła Kraków.
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostTak widziałem live zdarzenie dzisiejsze i tak: Radović wstając został schwytany za spodenki i ściągnięty za spodenki, że bramkarz gości trzymał piłkę dalej w dłoniach to sędzia patrzył w jego kierunku i widział całe zdarzenie.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostCytat: „W meczu z Wisłą Kraków, po starciu w polu karnym z Andrażem Kirmem, bramkarz Legii Kostiantyn Machnowskij został ukarany żółtą kartką. Telewizyjne powtórki wykazały, że interwencja legionisty była zgodna z przepisami. Legia odwołała się od kartki Machnowskiego, ale Komisja Ligi Ekstraklasy SA odwołanie odrzuciła. To już trzecie upomnienie golkipera Legii w tym sezonie. Trzech innych piłkarzy warszawskiego zespołu również jest zagrożonych wykluczeniem z gry za cztery żółte kartki. Poza Ma…
-
Chelsea Londyn
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostJak dla mnie neutralnego kibica lig zagranicznych Chelsea wygra po raz kolejny mistrzostwo, a Arsenal zajmie 2 miejsce. Mogę powiedzieć, że na koniec sezonu Chelsea odjedzie reszcie stawki gdyż ma chyba najlepszy skład chodzi o wszystkich 25 graczy zgłoszonych do gry.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostCytat od dragonartur: „Taka Gdynia, czy Bytom strasznie zaniża frekwencje. Myślę, że 10.000 na mecz jest osiągalne. Jeszcze kilka lat i każdy stadion będzie już na min. 15.000 W mniejszych miastach nie ma co budować kolosów. 15.000 max 25.000 wystarczy ;)” Gdynia zaniża, ale od wiosny będą grać na stadionie o pojemności 15k bodajże. Bytom cóż brak wyników, nędzna infrastruktura. Na Legii spokojnie będzie 25k na wiosnę na Lechu też ok.25k Wisła podobnie. Ciekawi mnie jak będzie w Gdańsku gdy odad…
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostLider tabeli Młodej Ekstraklasy warszawska Legia podejmowała dziś wicelidera tabeli krakowską Wisłę. Do przerwy legioniści prowadzili 2:0 po dwóch pięknych bramkach. Najpierw świetnym uderzeniem z rzutu wolnego popisał się Wojciech Lisowski, a później kapitalny strzał oddał Bruno Mezenga. Trzeba przyznać, że gdyby nie stojący w bramce Legii Wojciech Skaba, wynik byłby nieco inny. Po przerwie rezultat podwyższył płaskim strzałem Maciej Rybus, a wynik meczu ustalił Michał Efir. Młoda Legia rozgrom…
-
TS Wisła Kraków.
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostNp. dlatego, że trafił w piłkę ?