Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 501-520 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostŻal i nędza ( Włodar gol allez allez :D) to jest Manu. Dobrze, że nie grał w Moskwie. A fakt z Ivicą musi martwić 3 stoperów w kadrze, a gra def. pomocnik
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostPrimo każdy kawaler więc mogą sobie korzystać bez obawy o żony Wszystko jest dla ludzi Mieli co świętować więc ok. Widać po dzisiejszym meczu, że wizyta pozytywnie wpłyneła na jakość gry. Teraz lipna informacja tylko 1625 biletów do Eindhoven. Zawsze myślałem, że na puchary jest 10%pojemności, a tu tylko 5% z czego 5% stadionu PSV do 1825miejsc. Bilety pójdą zanim będą w sprzedaży. Oby się udało trafić bilecik.
-
Arsenal Londyn
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostArsenal zdemolowany zniszczony to mało powiedziane. Bramki United miód malina. Ciekawe czy dalej Arsenal będzie zapełniał stadion u siebie prezentując obecną formę.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostJa już urlop mam zaklepany pozostaje tylko kwestia organizacji transportu, a w zasadzie pytanie iluosobowego ;). Inwazja będzie napewno Co do spotkania jak najbardziej za
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostAkurat Rennes to byłby bardzo ciężki lubię oglądać ligę żabojadów i tam Rennes się wyróżnia. Na pewno ciężka byłaby z nimi przeprawa chyba nawet cięższa od PSV. I WSIO
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostLosowanie pod względem sportowym bardzo udane. Przy takiej grze i zaangażowaniu jak z kebabami i kacapami jest szansa na wyjście z grupy. Trzeba kaskę odkładać na wyjazd do Holandii PUCHAR JEST NASZ
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostCytat: „ Radość jaka zapanowała wśród kibiców Legii po wyeliminowaniu Spartaka Moskwa była ogromna. Fani oglądający mecz w pubach oraz własnych domach gremialnie wyszli na ulice i świętowali sukces swojej drużyny. Ponad tysiąc osób udało się także autobusami oraz samochodami, aby przywitać zawodników oraz trenerów na warszawskim Okęciu. Pierwsi fani pojawili się już po godzinie 1 w nocy choć przylot samolotu zaplanowany był na 2:35. Ciekawe, że na lotnisku o tej porze nie było żadnej ochrony. Na…
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostProszę nie pisz nigdy więcej polaczków !! Mogli zlekceważyć POLAKÓW!! polaczki dla mnie to jak płachta na byka.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostJa właśnie uskuteczniam %%%. Szkoda oprawy z niemeckim premierem, ale cóż. powtarzam się, ale: i tylko LEGIA LEGIA WARSZAWA. Tylko Polacy potrafią zdobyć Moskwę Raz sierpem raz młotem czerwoną hołotę !!!
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostPoczątki były dziś trudne: Cytat: „Niestety dzisiejsze spotkanie w Moskwie odbędzie się praktycznie bez udziału kibiców Legii. Licząca 150 osób główna grupa legionistów, którzy podróżowali samochodami, nie została przepuszczona - bez żadnych powodów - przez granicę łotewsko-rosyjską. Z tą właśnie grupą, na spotkanie ze Spartakiem "podróżowała" okazjonalna oprawa meczowa przygotowana przez grupę ultras. Fani Legii na granicy łotewsko-rosyjskiej czekali na przejście od godziny 2 w nocy do... teraz…
-
Arsenal Londyn
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostArsenal w tym roku z obecnym składzie to będzie oglądał plecy ManU,ManC,Chelsea,Liverpool'u,Tottenhamu może Boltonu i Evertonu. Zresztą przypomina mi Arsenal troszkę nasze kluby czyli prawie nic nie wkładać i zarabiać grubą kasiorkę $$$
-
TS Wisła Kraków.
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostStrach taki Apoel do naszej ligi wpuścić bo byłaby powtórka z Hiszpanii. Momentami aż miło się patrzyło klepa,klepa, podanie i sytuacja. Zgubiła ich w pewnym momencie pewność siebie i Wilk zdobył ładną brameczkę. A tak sporo ludzi cieszyło się, że APOEL trafiła Wisła. Powodzenia w LE.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostTak odpalił 2 sztuki po 1 bramce. Później jednak zawineła gości w czasie meczu ochrona. Spartak stracił swoje 4 flagi
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostWszystko było prze super. Z wyjątkiem tego gościa w czarnym uniformie, którego ślepcem nazwać to komplet on był mega ślepcem. Karny w 1 połowie za zagranie bambusa ręką EWIDENTNY!!! Z trybun wyglądało jakby znowu za wczasu ustalone było, że kacapy nie mogę przegrać. Ruska ..... ajejeje Raz sieprem raz młotem czerwoną hołotę. Oprawa
-
TS Wisła Kraków.
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostStrasznie się męczyła Wisła. Nie ma Meliksona i już nie idzie zbyt dobrze. Długi weekend i też u Was pustawo na trybunach. Co do karnego to taki ewidentny to on nie był. Żeby nie było Legia też się wczoraj męczyła
-
TS Wisła Kraków.
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostPorównałem do Arsenalu ze względu na liczbę obcokrajowców w składzie. Gdzie Arsenal jest chyba najlepszym przykładem. Tam tylko Walcott i Wilshere. A fakt jest, że Arsenal długo długo nic nie wygrał.
-
TS Wisła Kraków.
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostCytat od Igła: „Cytat od Kar(L)ik: „Lepiej promować swoich zawodników Polaków niż stranierich o to mi chodzi. Wilk, Sobolewski,Małecki, Garguła max.4 piłkarzy Polaków ma szanse gry. Pieniądze są ważne, ale można znaleźć w niższych ligach zawodników o sporym potencjale tylko trzeba mieć skauting. U Was skauting to ten cały Valcx czy jak mu tam zadzwoni tu i tam i ma zawodnika. Drugi Arsenal się u Was robi. Zresztą może to i dobry omen w końcu Arsenal i tak nie potrafi nic wygrać od kilku lat :E” …