Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 461-480 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Nie wiem ja podpisałem już w sierpniu. Większość ludzi z Żylety też się podpisała. Dlaczego tylko jest 5k to pytanie nie do mnie.

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Cytat: „AKCJA : PACZKA DLA RUMUNA ! Przed nadchodzącym meczem z rumunami zostanie przeprowadzona zbiórka darów. Zbiórka rzeczy najpotrzebniejszych a zarazem jak nauczył nas wyjazd do Bukaresztu najpopularniejszych wśród mieszkańców tego kraju. W specjalnie wyznaczonych punktach będziemy prowadzili zbiórkę : - drobnych monet - zapalniczek - czerstwego pieczywa - kosmetyków - starego, używanego obuwia itp. Wszystkie zebrane dary będą odpowiednio podzielone i rozdysponowane pomiędzy zarząd klubu - …

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Po dwóch meczach z Widzew można coś napisać: Mecz ligowy: Wygrany najmniejszym nakładem sił. Cieszy kolejne zero z tyłu, Super postawa Kuciaka. Bramki wychowanków legionistów z krwi i kości. Kibicowsko najlepsze ekipa na naszym stadionie od czasu Górnika w zeszłym sezonie. Race wniesione piękny ich blask tylko nie potrzebnie lądowały na murawie przez co mecz PP nie miał dodatkowego smaczku. Doping nasz 6,5/10. Mecz pucharowy: Zimno już się robi niestety. Frekwencja żenująca. Plus za dzieciaki w …

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Cytat od =KADAFI=: „Monet tez nie mozna bylo wnosic, Rumuni sie oblowili. Podobno poszlo o race tak mi kumple z Sosnowca relacjonowali. Wiesci sie rozchodza, ze zgoda z Pogonia Szczecin chyba wygasnie.” Wszystko się zgadza oprócz wieści nt końca zgody z Pogonią. Nie wiem skąd takie info u Ciebie. Wiadomo, że na linii Sosnowiec - Szczecin nie układa się, ale to sprawa braci. Legia&Pogoń. Legia&Zagłębie&Olimpia. Legia&Den Haag

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Wpuszczali tylko w tempie 10 osób na 20/30min. Rewidowali wszystko, brak depozytu dosłownie kradli np. mp3. BRAWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Najlepsze 45min ( I połowa) w tym sezonie. Brawo dla każdego ( wyjątek 1)włożyli tyle ambicji, walki i zaangażowania oby w każdym meczu było tak. Obrona znowu na zero Kuciak szybko goni Muszkina szkoda, że kończyliśmy mecz w 10 bo Manu to taki neutralny zawodnik raz poda do Legii raz do Rapidu. Nasza Legia najlepsza w Polsce…

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Raz, że okradli z czego mogli !! Dwa połamali sztyce od flag. Próbowali zniszczyć flagi. Ochrona vs Legia policja ostudziła zapały ... ochrony. Może wejdą na drugą część meczu. EUROPA XXI w.

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Bukareszt opanowany przez warszawskich fanatyków Bukareszt w bieli zatopiony. Do boju Legio marsz Do boju Legio marsz marsz marsz marsz do boju masz zwycięstwo czeka nas

• Juventus Turyn F.C.

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Niedzielne meczyki SerieA obfitowały w brak bramek. Czegoś takiego jeszcze nie widziałem, a Juve co z tego, że wygrywa Milanem jak wszystko zaraz oddaje.

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Zwycięstwo 1-0 w Chorzowie : CUDOWNY wynik. Jeśli chodzi o sam mecz Legia stworzyła 2 sytuacje bramkowe Ruch podobnie 2 sytuacje i tyle o meczu. Walka,ambicja ot cały mecz. Oby w Bukareszcie było o wiele lepiej. Kuciak, Komorowski,Jędza,Żewłak na plus duży. Minus Ivica,Rado,Rybus. i tylko LEGIA LEGIA WARSZAWA

• TS Wisła Kraków.

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

1318719678_jaliens2.jpg Na zdjęciu zamieszczonym powyżej wszystko widać. Dla mnie Maaskant może Wiśle pracować do końca życia.

• TS Wisła Kraków.

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Pareiki z Odense nikt łokciem nie potraktował ot różnica. Karny dla Jagy i Wisły oba ewidentne, ale mistrzostwo to zrobił ten sędziny z meczu groclin vs Górnik. Co do Maaskanta powoli grunt zaczyna być nie stabilny.

• TS Wisła Kraków.

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Sędzina uratował wczoraj tyłek Wiśle. Kew Jaliens pięknie odcina kupony i gra SUPER PIACH.

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Cytat od Szaman 16: „Słyszeliście że Legii grozi odwieszenie kary za Wilno za Dżihad Legia? To jest śmieszne już...” Śmieszne to jest, że gdyby nie gówno prawda i jej masa interwencji u UEFY nie byłoby sprawy. Delegat nic nie napisał w raporcie, nie nakazał przerwanie meczu, zdjęcia transparentu itd. Polskie media ( ?? ) potrafią zasrać polskie podwórko.

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Cytat od Bagin :D: „Mnie ciekawi taka kwestia, Legia planuje inwestowac jeszcze w akademie (rozbudowa infrastruktury) czy zadawala sie juz tym co jest? P.S Thorgoth, Biton nie jest juz taki mlody, ani tez nie sadze by byl taki swietny. Albo inaczej, na nasza lige to fajny napastnik, ale absolutnie nie dalbym za niego 1,5 mln euro. Mozna znalesc tak samo fajnych (lub lepszych) napastnikow za polowe ceny.” Co do tych napastników to przy polskim scoutingu jest to niemożliwe. W Sulejówku ma powstać …

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Żeby kupić piłkarza z Lecha/Śląska/Wisły trzeba płacić gotówką, a Jóźwiak czymś takim nie operuje. Gadać to sobie on może. Niech weźmie się za robotę i szuka wzmocnień( WZMOCNIEŃ nie uzupełnień) Polonista w Warszawie Kabareton.

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Borysiuk i Kucharczyk nie musieli lecieć na drugi koniec świata w tym upatruję różnicę. Dla mnie osobiście Astiz tak Choto nie ( tu kluczowa kwestia częstych kontuzji).

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Komor na bok obrony jest za drewniany Na środek w sam raz. Astiz gdyby był w takiej formie kiedy przychodził do (L) to MAJSTERSZTYK by był. Z pewnością w Chorzowie będą zmiany w składzie i przypuszczam, że właśnie jedną z nich będzie Astiz za Komora. Ciekawe czy w końcu zagra ikona Kiełbik. Kuciak-Jędza-Żewłak-Astiz-Kiełbik??- Borysiuk-Vrdoljak-Kucharczyk-Rado-Manu-Ljuboja tak wyjdziemy w Chorzowie. Zobaczyć szalik KSP na mieście - mission impossible. Paint wykonany bardzo dobrze Żeby jeszcze by…

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Te dolary to wychodzą około 3 grosze na nasze czy coś takiego. Choto w formie super grał tylko: jak złapał formę 3-4 mecze i znowu kontuzja. Astiz im dłużej gra w (L) tym gorzej, a Komor przynajmniej Polak i solidny nie mówię, że super rewelacja, ale lepszy on niż Choto, który raczej w zimę odejdzie jeśli się kupiec znajdzie oczywiście. Jędza gra na takiej większej ,,koleżance", i to u niego duży plus. Kuciak z czasem będzie co raz lepszy. Mucha na początku też się popisał w meczu z Vetrą puszcz…

• Juventus Turyn F.C.

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Czy wspaniały mecz śmiem wątpić. Juve atakowało miało sytuacje po strzałach z dystansu i tyle. Milan jest cieniem zespołu z zeszłego sezonu. Sporo szczęścia/farta przy 1 bramce. Akcja super klepa,klepa,klepa, ale strzał ? Dużo szczęścia, ale i tak bliżej mi do Juve niż Milanu.

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Tia. Zapomniałbym o Hadaju wspomnieć: Jego tekst o ,,zajmijcie się jedzeniem kiełbasek" rozwalił system