Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 421-440 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• TS Wisła Kraków.

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Jagiellonia, ŁKS coś bardzo słabą pamięć mamy Daj namiar, które piosenki Legii są ksero z Anglii? Słucham T Ts TSW TSWK Kraków czy jakoś tak śpiewacie od lat

• TS Wisła Kraków.

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Cóż w październiku sędziowie Wam mocno sprzyjali to teraz czas na wyrównanie sumy ,,szczęścia", ale fakt żółta dla Wilka to mistrzostwo świata Z Twente to chyba ultraofens bo brak obrońców Nie macie rozgrywającego podobnie zresztą jak Legia tylko u NaS jakoś to gra u Was nie bardzo PS. fajnie, że co raz więcej naszych piosenek kserujecie. Powodzenia z takim podejściem.

• Kadra pzpnu: Reprezentacja (edit) PZPNu ostatecznie wybrała swoją bazę na Euro 2012. Piłkarze zamieszkają w hotelu Hyat, a treningi będą odbywały się na stadionie Polonii Warszawa przy ul. Konwiktorskiej. Pierwotnie kadra miała stacjonować w Grodzisku Wielkopolskim. Jeszcze niedawno wydało się, że kadra przygotowywać się będzie przy Łazienkowskiej 3. Wybrana baza noclegowa jak i treningowa nie znalazła się na oficjalnej liście UEFA rekomendowanych ośrodków. Bardzo dobrze wybrali jaka kadra taki …

• Manchester United

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Cytat od ^Zaborca63^: „Szkoda słów, ale taka jest piłka. Raz się wygrywa raz przegrywa. Za dużo kontuzji, brak rozgrywającego, brak wykończenia - główne powody porażki i słabej gry United. Teraz tylko aby wygrać ligę angielską(priorytet) oraz dodatkowo LE.. Może trafimy na Legię, modlę się o to, gdyż w takim wypadku na pewno poszedłbym na mecz oczywiście z koszulką i szalikiem Manchesteru ]:-D” Oczywiście na sektor gości ?:P

• Manchester United

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Pięknie mi kupon zniszczył Sir Allex i jego team. Manchester dziś niebieski i czerwony adios lm. Bazylea kopciuszek pokazał klase.

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Tu pochwale Jóźwiaka pozbył się 250k ojro z budżetu płacowego.

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Całe szczęście Dyzma nie bierze żadnego legionisty na zgrupowanie czegoś tam W sobotę zwycięstwo i spokojnie przepracować zimę, wzmocnić się kadrowo, w lutym zdobyć Superpuchar i ugrać coś w pucharach

• Bo zwykła kadra nawet ligowa z Bośni nie chciała grać Mamy moc przebicia brawo dla pzpnu i sportfive. Powołania cieszą mnie tylko z powodu braku legionistów w tym cyrku, który ponoć nazywa się reprezentacją.

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Dalej rozbawiony Thorgoth Zwycięstwo w Lubinie 4-0 cieszy. Super bramka na 1-0. 2-0 to parada obrońców Zagłębia. 3-0 super gała do Ljubo od Wawrzyniak. 4-0 w końcu odpalił Ariel. LEGIA WARSZAWA

• Wiem, że pełno w Wawie, ale to jakiś wyjątkowy musi być. Dla przypomnienie Korea,Niemcy,Austria, el.MŚ 2010 też były łatwe grupy i hurraoptymizm, a jak się kończyło każdy wie

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Fakt Kosecki to typowy napastnik Rozbawiłeś mnie znowu Dawaj więcej. Kucharczyk z obecną formą to nawet do ME się nie nadaje. Żyro może grać w ataku, ale bardziej mi się podoba jako skrzydłowy( dobry drybling, zwinność, szybkość ) Zagadka kiedy Hubnik doznał kontuzji i ile czasu miał Jóźwiak i Lesława na kupno/zakontraktowanie dodatkowego napastnika. Niech się lepiej cieszą, że Ljuboja jakoś przetrwał do tej pory. Zagadka nr.2 mając 1 napastnika w składzie jak można grać np.4-4-2 ? Brawo Jóźwiak…

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Ljuboja tak, Hubnik już podczas lata dostał kontuzji i dopiero co wznowił treningi, ale trzeba pamiętać, że znachor Doktor Machowski musi mieć stałego klienta u siebie tak jak wcześniej Szałach i Czini także dla mnie Hubnik nie pogra w Legii. Kucharczyk jego przykład opisałem wcześniej zresztą on już bardziej jest przez M.S widziany jako skrzydłowy.

• Cytat od pacek: „Czemu uważasz że Polska miałaby nie wyjść? Mają jeszcze pół roku na poprawienie techniki, i wcale im słabo nie idzie, bramki strzelone np. Niemcom były bardzo ładne.. A grupę mamy wymarzoną niemal, więc nie rozumiem twojego naśmiewania się :)” Bramki strzelone ładne, a stracone jeszcze ładniejsze Z taką obroną możemy co najwyżej grać oto abyśmy nie dostali bęcków Przez 3 lata nie poprawili żadnego elementu gry wręcz można powiedzieć, że się cofają w rozwoju.

• Cytat od ^Zaborca63^: „A ja osobiście żałuję, że Rosja jest z Polską w grupie. Moim marzeniem było obejrzeć mecz otwarcia Polska-Anglia w Warszawie. Grupa teoretycznie najłatwiejsza, ale nie popadajmy w hurraoptymizm. Z pewnością największe emocje będą w grupie B. Jak dla mnie z grupy wyjdą: Gr. A : Rosja, Polska Gr. B: Niemcy, Holandia Gr. C: Hiszpania, Włochy Gr. D: Anglia, Szwecja” Daj na priv namiar skąd bierzesz towar też spróbuje

• Trafili paradoksalnie na najłatwiejszych rywali, ale nawet oni postawią do pionu kadre pzpnu Cieszy, że chorwatów, irlandczyków, kacapów zobaczymy w Polsce szkoda,że Szwaby i Angole grają na Ukrainie.

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Po dłuższej przerwie: W Kielcach zagrali bez determinacji i ambicji i przegrali. Jeszcze wystawienie nie pełni zdrowego Rado eh ;/ Mecz PSV sprowadził naszych na ziemie z czego paradoksalnie można i należy się cieszyć bo zawodnicy nie będą się uważać za super starsy a dodatkowo Miklas i reszta gamoni zobaczy, że klub potrzebuje wzmocnień. Thorgoth rozbawiłeś mnie Mamy taki potencjał wśród napastników cały 1 ( słownie jeden) napastnik jest w kadrze zespołu ( nie zaliczam tu Kucharczyka, który jes…

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Super sprawa z mostem średnicowym i co ważne tak będzie przy okazji każdego meczu (L) w sto(L)icy. Jest ty(L)ko jedna siła w tym mieście Co do meczu kolejne zwycięstwo choć Zagłębie dużo lepsze od Lechii. Dużo strzelamy, NIC nie tracimy oby tak dalej. W Kielcach oby były kolejne 3pkt. No i Wisła niech wygra na WKS-ie.

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Legia&Den Haag Co do meczu z Zagłębiem aby podeszli do niego normalnie i o wynik będę spokojny. Nie zagra Komorowski i Żyro. Oby w końcu zagrał Astiz już dawno nie grał. Vrdoljak niech biega w pomocy. Zresztą ostatnio dobrze mu siedzą strzały z dystansu. Kuciak - Jędza - Astiz -Żewłak - Rumiany - Ariel - Ivica - Rado - Rybus - Wolski - Ljubo. Losowanie super biorąc pod uwagę fakt, że nie możemy jeździć na wyjazdy w PP. Oby znów był finał Legia - Lech przy pustych trybunach ?

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

I gdańska odprawiona Kolejny ligowy mecz i zero z tyłu. Oby tak do maja Wolski i jego gol : takiego jeszcze na Legii nie widziałem miodzio. Jego gra może nie pokoić bo zaraz go będą chcieli z zachodu. Żyro, Kosecki zasuwali aż miło, gryźli trawe i oto chodzi. Manu może w zime się pakować. Byliśmy dużo lepsi teraz zostały 3 mecze w lidze 12pkt do zdobycia i 6pkt w LE. i tylko LEGIA LEGIA WARSZAWA

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

10k ojro za jihad od europejskiego pzpnu Koniec bąbla :D jutro jedziemy z gdańską