Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostJakie transfery Sagan zdrowy, Efir zdrowy, Wolski chyba zdrowy więc po co transfery Lepiej zrobiliby jakby jednego SBeka wyrzucili. Niech zwolnią jeszcze kilkunastu spadochroniarzy za iti, którzy dzięki papie wylądowali w Legii na niepotrzebnych stanowiskach oczywiście.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostPiękny PR. Ciekawe jak będzie w rzeczywistości bo nagła zmiana działań waltera jest wątpliwa.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
Post13wisla1_f6.jpg [Fajna] atmosfera i super zabawa oto chodzi. Komplet na trybunach. Cytat: „Sekcja koszykówki dziękuje wszystkim kibolom Legii za stworzenie FANTASTYCZNEJ atmosfery na trybunach. Ta wygrana została odniesiona w dużej mierze dzięki Wam.” /wulg wyedytowany /fafi
-
Arsenal Londyn
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostSanti Cazorla symulka roku w meczu z WBA.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostFojut dodatkowo z krwi i kości legionista z Legionowa.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostHuhahuha idzie zima zła. Lechia,Legia, Wisła razem uzbierały 30k ludzi euro dało pokaźny impuls dla rozwoju piłki nożnej w Polsce.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostMusiałbyś się pytać każdego z osobna dlaczego wyrwał krzesełko. Nie odpowiem Ci na to pytanie niestety nie znam każdego kibica/kibola. Osobiście ciekaw jestem jak wyrywają te nie ,,wyrywalne" krzesełka. Ode mnie mogę dodać, że nie chciałoby mi się mocować z moim siedziskiem stadionowym.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostMówię tak dlatego, że od znajomy co robi w orange dostał na wschodnią. Raczej mi znajomy kitu nie wciska. Zresztą szkoda się w takie szczegóły wdawać ; )Domyślam się, że masz dobre źródło informacji, ale to już niech zostanie między nami M.J oznajmił, że koniec z gigantycznymi gażami w Legii i Traore nie dla Legi wszystko moja i ziomów z Żylety winna.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostCytat od Thorgoth: „Tak, wiem, jesteście wielcy bohaterzy bo w przerwach między robieniem bydła sprzątacie groby. Brawo. Nie pisałem tylko o Action i EY, pisałem ogólnie o sponsorach. Oni dostali/dostają bilety zgodnie z umowami, żadnego rozdawania na okoliczność protestu nie było i nie ma.” Pokaż mi gdzie robię bydło i wtedy możemy dalej rozmawiać. I jak wcześniej napisałem robimy coś więcej niż tylko siedzenie przed kompem i nabijanie postów na forach itp. Oczywiście nie tyczy się to wszystkic…
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostCytat od Thorgoth: „Nie wiem jak w tym sezonie wygląda sprawa z "promocjami". Wiem jak wyglądała kiedyś. Z autopsji i od znajomych. Dla niekumatych: promocja to wynoszenie ze sklepu (najczęściej małego) towaru (najczęściej piwa) bez płacenia, bo co taka kasjerka zrobi grupie karlików? Czują się wtedy prawie tak bohatersko jak podczas sprzątania grobów powstańcom. Co do biletów - nie skumałeś. Przeczytaj jeszcze raz.” Kiedyś to ja miałem samochodzik zabawkę. Teraz mam normalne auto itd. Widzisz T…
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostCzyli znajomy pracujący w firmie, która niegdyś była sponsorem ekstrapupy( Pozdrawiam Sisko) nie dostaje za free biletu Koleżanka pracująca w jednej z firm zajmującej się szkoleniem kadr też nie dostaje za free biletów. Pracownicy jednej z firm całkiem przypadkiem nie muszą osobiście jechać na Ł3, aby wyrobić kartę kibica ? Tak z ciekawości pytam ? Ogólnie rzecz biorąc wychodzi profesjonalizm ludzi pracujących w Legii przy podpisywaniu umów, ale co tam pewnie się tylko czepiam szczegółów Cytat: …
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostŻeby tylko w zimę nie sprzedał za dużo to będzie mistrz patrząc na resztę ligi, która tak słaba dawno nie była. Thorgoth nie jeżdżąc na wyjazdy jak możesz wiedzieć czy są ,,promocje" i inne tego typu akcje tak z ciekawości pytam. Pozdrawiam Sisko.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostNiech zapraszają jak najwięcej dzieciaków zawsze lepiej do nas niż miałby trafić do dziewczyn, które obecnie gościnie grają w Warszawie. Odnośnie dzieciaków z ubiegłym roku z powodu 1 źle spisanego peselu dzieciaka z domu dziecka nie chcieli nas wpuścić dopiero po interwencji kogoś wyżej z klubu ochrona nas( opiekunów) i dzieciaków wpuściła. Obecnie klub sam rozsyła zaproszenia jednocześnie zapominając jak działa w tej sprawie przed bojkotem. Bemek: Szkoda tylko, że ITI takich akcji nie robiło w…
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostCo do kwestii demonstracji poglądów politycznych i polityki na stadionach. Np. UEFA przeciwko rasizmowi przecież to jest polityka na stadionach. Niestety obecnie obrywa teraz tylko Legia bo można ich jechać, a działacze spuszczą głowy i przyjmą karę. Ostatnio Boniek mówił, że mamy najgorszych kiboli w Europie dobrze wiedzieć, że Grecy,Ruskie,Turcy i Serbowie są za nami
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostNie kumam Skoro jest zakazane to trudno trzeba prawa przestrzegać. Taki uczulony na tym punkcie jesteś Ty jak i 3/4 tego forum. Dziwne, że potrafisz dostrzegać przestrzegania prawa w przypadku Legii, zaś po drugiej stronie jest tylko ,,symbol klubu". Sierp i młot używane np. przez Hapoel czy Standard to też symbole klubowe ? Dobry kabaret.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostSkoro potrafią tylko nas karać za rzekome treści rasistowskie to inne kluby też powinny być karane lub nie powinno się nas karać. Czyli Celtic może eksponować krzyż celtycki o rozmiarze całej trybuny, zaś Legia nie może na fladze.Gdzie twoje przywiązanie do przestrzegania prawa i zaleceń ? Zobacz spotkania tych klubów i czy są tam ,,hasła polityczne" i ,,symbole zakazane". Zamiast litery W trybuny używały litery Ż. Tak mała podpowiedź pewnie nie słyszałeś w amoku dopingu byłeś
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostCytat od Thorgoth: „Trybuny nie są miejscem na demonstracje światopoglądowe czy polityczne. Ani celtycki krzyż, ani tęczowa flaga ani półksiężyc na zielonym tle nie mają nic wspólnego z Legią i nie powinny wisieć na płocie. Cytat od Kar(L)ik: „Oczywiście wszechwiedzący Thorgoth wie dokładnie jak jest umowa skonstruowana ” Daruj sobie ten sarkazm bo Ci nie wychodzi. Umowa między Wrockiem a Solorzem nie jest tajna, każdy może z grubsza ogarnąć o co tam chodzi (podpowiedź: pewna dziura w ziemi pod …
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostTo, że Solorz jedzie w pupsko Wrocław to już nie nasz problem, a miasta, które podpisało z nim umowę. Oczywiście wszechwiedzący Thorgoth wie dokładnie jak jest umowa skonstruowana Pokłony, Pokłony, Pokłony. Z kolei przykład ŁKS, który NIE jest własnością miasta nie wiem czemu to przytoczyłeś. Miasto może dać im dotacje tak robiło w latach ubiegłych bóstwie ogame. Znajomy z cateringu z zachodniej dał dobrego newsa. Już nie można pić alkoholu w szkle na trybunach. Stewardzi zawracają i każą przela…
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostJak klub jest tępy i przyjmuje kary jak ta ostatnia za oprawę upamiętniającą Powstanie Warszawskie to i budżet cierpi. Jeśli klub kreśli budżet i z góry zakłada, że będzie klub grał w Lidze Europejskiej, że będzie kasa od mafii,kasa z biletów i dnia meczowego to potem budzi się z ręką w nocniku z dziurą budżetową. Profesjonalizm pełną gębą Ale zawsze można zwalić na kiboli. Rok temu było na bieżące funkcjonowanie, teraz przez kiboli, wcześniej kryzys. Ciekawe co za rok wymyślą, a zapomniałem za …
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostBeka będzie jak klub dostanie karę za okrzyki antysemickie pod adresem Widzewa Wielka mi sztuka rozdawać bilety na lewo i prawo i mieć 12k. 6k karneciarzy, 1k biletów sprzedanych, 5k biletów rozdanych. Naprawdę zacny rezultat Dacie sobie radę ok. My możemy poczekać Tylko dopingując nie używać wulgaryzmów przed telewizorami i na stadionie są dzieci Thorgoth podałeś przykład ŁKS. Skontruj teraz przykład Pogoni Szczecin. Słucham Na wiosnę zagramy np. Olimpią Grudziądz w ramach rozgrywek Pucharu Pol…