Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Są na uni tacy, którzy chyba nigdy na nikogo nie polecieli, a są w czołówce, bo sobie klepią wszystko z eko i drobnych farmingów. Nie ma nad czym rozpaczać. Przypomnę tylko, że ktos_inny przejął konto podwójnie wyczyszczone.
O! Jak to ładnie wygląda, kiedy po jednym ST, w którym się widnieje po złej stronie, pojawia się natychmiast w odpowiedzi ST, w którym jest się górą. Gratulacje i oby to nie był ostatni raz.
Cytat od wujekgab: „złe bobry podgryzają mi flotę ” oj tam, oj tam, tylko trochę... Wujowi gratulacje zwłaszcza za tę zdobycz w metalu, bo dużo kopalni może za to zbudować
Ode mnie też wszystkiego dobrego. Sondy są ważne, Panie Fallen. Myślę nawet, że kluczową rolę tu odegrały... bez sond mogłoby się zupełnie inaczej to wszystko potoczyć, zobacz sobie w TrashSimie.
Cześć. Brat poprosił o wklejenie. Pozdrowienia dla tych, którym się jeszcze chce. Dnia 18-08-2017 23:13:19 następujące floty spotkały się w walce: Agresor impek [Amigos] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 100.000 Krążownik 1.000 Pancernik 144 _________________________________________ Obrońca toro-rosso ________________________________________________ Mały transporter 6 Duży transporter 2 Lekki myśliwiec 355 Ciężki myśliwiec 257 Krążownik 241 Okręt wojenny 37 Statek …