Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 701-720 z 802.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Zmiana parametrów uni
bobro - - DiD Betelgeuse
PostTo tylko pozory Innym już pozmieniali, to teraz pora na nas?
-
Conradus Ars Humana [HOPE] vs. looke [Amigos] ~ 3015.85% (złom pod dom)
bobro - - Starcia Zibal
PostCytat od .:NoOne:.: „(...) wyobraz sobie ze nie ty jedyny masz rodzine, dom i inne obowiazki .. dla mnie ta gra to tylko zabawa bez spiny ale to nie oznacza ze bede sobie siedzial i jedyna rzecza ktora bede robil w tej grze to odswiez podglad flotki (...) ” Ale, kolo, o co Ci właściwie chodzi? Że każdy, kto gra, powinien grę traktować serio i skoro już siedzi, to musi latać albo przynajmniej informować atakujących, że zaraz zrobi podstawkę albo zaraz ucieknie? To w interesie atakującego a nie ob…
-
Lobby- problemy kto ma ?
bobro - - Błędy w grze
PostDobrze, że Was tu przeczytałem, bo myślałem już, że u mnie coś nawaliło. Miłego dnia życzę.
-
Zmiana parametrów uni
bobro - - DiD Betelgeuse
PostCytat od kmlody84: „(...)my tutaj bardzo cierpliwi jesteśmy, inaczej by nas już na tym uni dawno nie było ” To nieprawda, ja nie jestem
-
youtube.com/watch?v=Zgv97oz2oDY
-
Zmiana parametrów uni
bobro - - DiD Betelgeuse
PostHaha, farmienie sondami byłoby niezłe, ale mnie już się przestało podobać
-
Zmiana parametrów uni
bobro - - DiD Betelgeuse
PostBez dodatkowych uwag jestem za. Budowa i odkrywanie nowych technologii trwa latami i nic się nie dzieje Jednak mam jeszcze dodatkową uwagę. Gdzie indziej funkcjonuje już spalanie ropy x0,5 - to też nie byłoby złe, bo nie chce się latać kiedy jeden lot kosztuje tygodniową produkcję rafinerii