Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 661-680 z 802.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od ciap: „Cytat od Puck: „Cytat od bobro: „blablabla ” Jakie 6 dni przymusowego urlopu? Nie mogłeś przejść już 1 dnia? ” Pewnie na docelowym ma już konto ” Pewnie, że ma. Było to świadome i zgadzałem się na to, ale data była określona już na początku, a teraz okaże się, że bedą przesuwać w nieskończoność. A Tobie, @ciapo, dlaczego już przeniosło wszystko? Załatw dla mnie też
-
youtube.com/watch?v=EasqJl_-hjY
-
Kto rano śpi, ten znowu traci. Pozdrowienia dla Amigosów. Podziękowania dla Vira za sondę. Dnia 19-10-2018 07:35:48 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zly boobr [Amigos] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Agresor Vir [Amigos] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Jebonit [SPZ] ________________________________________________ Mały t…
-
Rekordy Betelgezy
bobro - - DiD Betelgeuse
PostTo większe wartości niż aktualnie zapisane mam tu: BUDYNKI: elektrownia słoneczna: 33 magazyn kryształu: 17 zbiornik deuteru: 16 BADANIA: technologia szpiegowska: 19 MSBN: 9 Flota: mały transporter: 337.000 zly boobr [Amigos]
-
Zgłaszam następujących graczy: 1. gremlinek, bo jest Top 1 w statystykach, prawie ciągle online, farmi po 140 planet naraz, zawsze i wszędzie jest przed wszystkimi, 2. Xadib, bo bez farmienia i bez spinki znajduje się na 2. miejscu w statystykach, 3. kmlody84 za konsekwencję w budowaniu sojuszu, który z chłopców do bicia stał się najważniejszym sojuszem na uniwersum, 4. ja (zly boobr), bo jestem największym bandziorem na uniwersum i zrobiłem zwycięskiego STeka samymi małymi transporterami 5. Vir…
-
Cytat od MONK85: „Boobro udało się zrobić jakiegoś ST po powrocie chociaż nie taki śliczny jak twoje ” Monku! Jak na powrót, to przepiękny procent wykręciłeś! Ja samą drobnicę trzaskałem zwykle i tylko ostatnio większego farta miałem, a Ty od razu z grubej rury. Akurat erniego nie szkoda, bo to łobuz jest i płaczek, zupełne przeciwieństwo ostatnio trafionego przeze mnie zawodnika. SPZ to już klasa sama w sobie i akademia coraz lepsza A erniemu się należało i nadal się należy Oczywiście też mu ży…