Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Prawda, Pirku Graty Diablo, jesteś niemożliwy - nie wiedziałem, że takie rzeczy jeszcze na fali można wypatrzeć; mnie się na 180% jedynie udało ostatnio kogoś zjeść Obrońcy szybkiej odbudowy, wielu księżyców i więcej umiejętności.
Cytat od Ramzes_x: „ruszcie tyłki bo zaraz się okaże, że ja, po złomie będę mieć więcej ST od Was ” Bo wytrawnych graczy złomowanie zawsze motywuje Ja nie mam motywacji Aha: gratulacje, bo wleciałeś ładnie i wygląda to całkiem dobrze, mimo braku dofarmień. Pokonanemu batonika
A moim zdaniem flociarze przy ekox7 też dostali bonus - ekowcy mają więcej do zabrania, a jak któryś flociarz ma trochę rozumu, to i eko zbuduje, żeby mógł sobie sam nazbierać na latajki - szybciej niż kiedyś
Cytat od Maniak87: „skoro pisaliśmy się na takie uni bez złomu z obrony to fajnie by było żeby tak zostało ” U nas podobnie, tylko w drugą stronę Straciliśmy coś, bez czego nam się ciężko przestawić. Nie zależy mi jednak na graniu samemu
Konstruktywna krytyka zawsze jest dobrze przyjmowana. Pamiętaj, że to są nasze pobożne życzenia, które BYĆ MOŻE przełożą się na ankietę, w której każdy będzie mógł zagłosować. Zauważ też, że nie są one wyciągnięte z tak zwanej "dupy", tylko całkiem wyważone, a te, które są przesadą, szybko są ściągane przez pozostałych do odpowiedniego poziomu. Celem dyskusji jest wypracowanie jak najlepszych propozycji zmiany parametrów, żeby gra nadal przynosiła radość Idealnie by było, gdyby tę radość przynio…
[ciach] Złom z obrony na poziomie 30% faktycznie zrobiłby tutaj rewolucję i jest to trochę przesadzony. Myślę, że nawet 5% to byłoby całkiem sporo przy wlatywaniu w kilkusetmilionowe bunkry. Chodzi o to, żeby straty własne nie były aż tak zniechęcające. Moderator kruszynka:Usunięto wypowiedź odnoszącą się do skoszowanego posta.
Dlatego w propozycji jest "chociaż malutkiego %" - niech nie przechodzi, ważne że propozycja padła @Sobieski, ankieta nie widnieje na forum tylko w jakimś innym obszarze GF - każdy użytkownik gry, nawet ten, który nie jest zarejestrowany na forum, może kliknąć, co myśli.
Niekoniecznie, bo czasem obrońca ma zrobionego fsa albo zatkane sloty Nie raz już się naciąłem, że zawróciłem, a on do mnie "haha, miałem i tak zatkane sloty"
Temat przewija się w "Porozmawiajmy na temat UniFusion" już dość długo. @Art zaproponował, żeby już teraz dyskutować, a na ankietę przyjdzie czas. Ponieważ na innych uniwersach było już wprowadzana zmiana zużycia paliwa po zmianie prędkości ekonomii, postuluję, aby i tutaj zmniejszyć zużycie paliwa do połowy tego, które mamy w tej chwili. Już teraz wysyłanie recków na przyszłe pola zniszczeń kosztuje fortunę, a co będzie jak jeszcze floty się rozbudują? Moja druga propozycja wiąże się pośrednio …
Cytat od El_Diablo: „Po bitwie... Agresor EL_Diablo [Amigos] ________________________________________________ Krążownik 51.436 ( -1.943 ) ” Gęsiami było go Całkiem nie najgorzej to wyszło jak na remis - 17 baniek krysi piechotę nie chodzi. Gratulacje, a pokonanemu odbudowy trampków